ania222tlen 16.12.08, 13:47 Witam Czy zaglądają na to forum mamy z okolic ul.Prowiantowej? Może jakiś wspólny spacer czy coś w tym stylu udało by się zorganizować:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika-24-pl Re: 17.12.08, 12:27 witam, ja mieszkam troszke dalej, na Broniewskiego ale czasami spaceruje w okolicy ul. Zwycięstwa. Mój synek 24.12 będzie miał 4 miesiące :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania222tlen Re: 17.12.08, 12:54 NO witam :) Moja córka Bianka 12.24 będzie miała 6 miesięcy:) cóż za zbieg okoliczności:) Pozdrawiamy A. Odpowiedz Link Zgłoś
monika-24-pl Re: 17.12.08, 21:05 no fajnie, fajnie :) duża już jest? gdzie chodzicie na spacerki? my jak wychodzimy to prawie wcale nie spotykamy mam z dzieciaczkami na naszym osiedlu a przydałoby się nam czasem towarzystwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania222tlen Re: 18.12.08, 13:38 Czy duża hmmm raczej nie urodziła się malutka przedwcześnie po wielu problemach w ciąży, ale teraz dobrze się rozwija ale żeby była jakimś wielkoludem to nie powiedziałabym:) My chodzimy czasem po osiedlu domków które zaczyna się zaraz za Prowiantową, ul.Zwycięstwa raczej unikam za dużo samochodów, hałas sama się męczę a co dopiero mała. Jak było cieplej to prawie codziennie chodziłyśmy do parku przy Wierzbowej, fajnie tam jest spokojnie i nawet sporo tam mam z dziećmi. Teraz już nie chce mi się tak daleko chodzić jak mróz szczypie...:( wypuszczamy się jedynie na góra 30min po osiedlu ale nudne to spacery już każdy dom znam na pamięć.... Pewnie że możnaby sie jakoś umówić jak pogoda będzie sprzyjająca Odpowiedz Link Zgłoś
ania222tlen Re: mamy z Prowiantowej 18.12.08, 13:40 Możemy wymienić się nr gg ale to już chyba nie na publicznym forum.... Odpowiedz Link Zgłoś