Gość: margh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 09:43 W przyszłym roku planuje budowe domu.Ma to byc dom parterowy do 100mkw.Zalezy mi zeby byl niedrogi i ciekawy najlepiej z kosztorysem budowy.Czekam na propozycje dodam ze mieszkam w czestochowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herox Re: Projekt domu parterowego 20.10.06, 10:25 Nie mam dla ciebie propozycji, ale ja z kolei też się pochwalę - nie mieszkam w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margh Re: Projekt domu parterowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 10:59 to po co włazisz na moje forum idioto!? Odpowiedz Link Zgłoś
herox Re: Projekt domu parterowego 20.10.06, 11:29 Żeby zainspirować cię do pisania lepszych i bardziej zrozumiałych postów. Na razie jesteś nowicjuszem zarówno w wyrażaniu emocji jak i używaniu języka polskiego więc parę lekcji przyda ci się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margh Re: Projekt domu parterowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 12:15 to forum dla ludzi nie dla mądralińskich idoitów.Lecz się bo napewno nikt cie nie lubi :P i weż juz nie odpisuj bo nawet nie chce mi sie z toba gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
herox Re: Projekt domu parterowego 20.10.06, 12:20 Radzę ci się trochę wyciszyć i uspokoić, bo poziom frustracji osiągnąłeś już niebezpieczny. Ciiiiiichuuuutko już, będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Projekt domu parterowego IP: *.home.cgocable.net 20.10.06, 13:38 No to teraz zacznij szukac planow i wykonawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Projekt domu parterowego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.06, 22:11 a ja radze idz do kosciolka i pomodl sie o lepsze jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Projekt domu parterowego IP: 194.246.124.* 24.10.06, 11:42 Wejdź na stronę Muratora - tam jest sporo projektów z kosztorysami. Może znajdziesz coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś