Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Projekt domu parterowego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 09:43
    W przyszłym roku planuje budowe domu.Ma to byc dom parterowy do 100mkw.Zalezy
    mi zeby byl niedrogi i ciekawy najlepiej z kosztorysem budowy.Czekam na
    propozycje dodam ze mieszkam w czestochowie.
    Obserwuj wątek
      • herox Re: Projekt domu parterowego 20.10.06, 10:25
        Nie mam dla ciebie propozycji, ale ja z kolei też się pochwalę - nie mieszkam w
        Częstochowie.
        • Gość: margh Re: Projekt domu parterowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 10:59
          to po co włazisz na moje forum idioto!?
          • herox Re: Projekt domu parterowego 20.10.06, 11:29
            Żeby zainspirować cię do pisania lepszych i bardziej zrozumiałych postów.
            Na razie jesteś nowicjuszem zarówno w wyrażaniu emocji jak i używaniu języka
            polskiego więc parę lekcji przyda ci się.
            • Gość: margh Re: Projekt domu parterowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 12:15
              to forum dla ludzi nie dla mądralińskich idoitów.Lecz się bo napewno nikt cie
              nie lubi :P
              i weż juz nie odpisuj bo nawet nie chce mi sie z toba gadac...
      • herox Re: Projekt domu parterowego 20.10.06, 12:20
        Radzę ci się trochę wyciszyć i uspokoić, bo poziom frustracji osiągnąłeś już
        niebezpieczny.
        Ciiiiiichuuuutko już, będzie dobrze.
      • Gość: ??? Re: Projekt domu parterowego IP: *.home.cgocable.net 20.10.06, 13:38
        No to teraz zacznij szukac planow i wykonawcy.
        • Gość: mariusz Re: Projekt domu parterowego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.06, 22:11
          a ja radze idz do kosciolka i pomodl sie o lepsze jutro
      • Gość: anna Re: Projekt domu parterowego IP: 194.246.124.* 24.10.06, 11:42
        Wejdź na stronę Muratora - tam jest sporo projektów z kosztorysami. Może
        znajdziesz coś ciekawego.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka