Gość: awu IP: *.itpp.pl 27.03.03, 14:44 czy ktoś z Was ma piekarnik elektryczny i mikrofalówke w jednym urządzeniu , chcę sobie kupić coś takiego bo mam małą kuchnię ale boje się że to może niebyć zbyt trwałe , jak każda nowość. awu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: piekarnik + mikrofala = 2 w jednym IP: *.14-200-80.adsl.skynet.be 27.03.03, 14:55 Jaka nowosc? Mamy ten sam combi- piekarnik juz od 8 lat i sprawuje sie znakomicie. Rada: kup najwiekszy, jaki zmiescisz w kuchni. 27 l to minimum. 33 l to komfort. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awu Re: piekarnik + mikrofala = 2 w jednym IP: *.itpp.pl 27.03.03, 15:12 dla mnie to jest nowość bo dopiero co zaczęłam się rozglądać za tym , a pozatym znalazłam dopiero 3 modele różnych firm , a Ty jakiej firmy masz ? , - chyba kupie Candy po ok. 2850 zł - najtańszy jaki znalazłam , 30 l - co musi mieć taki piekarnik? awu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: piekarnik + mikrofala = 2 w jednym IP: *.14-200-80.adsl.skynet.be 27.03.03, 16:01 Gość portalu: awu napisał(a): Ty jakiej firmy masz ? , Brother. A tesciom kupilismy Moulinexa. > - co musi mieć taki piekarnik? Najlepiej zamiast osobno regulowana moc i temperature, pare programow do robienia roznych potraw, plus mozliwosc nastawienia wagi produktu i automatycznego doboru czasu i sposobu obrobki. Do tego gril. Odpowiedz Link Zgłoś