Gość: Asia IP: *.unused.zigzag.pl 02.04.03, 14:05 Chciałabym się poradzić w sprawie maszyny do szycia. Która jest lepsza Brother czy Huskvarna. Poradźcie jaką wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K-OF Re: Maszyna do szycia IP: 80.48.229.* 13.04.03, 12:49 witam rok temu kupiłem żonie maszynę husqvarnę z komputerem, ma dużo funkci ale zato droga, narazie jest ok żona chwali, ale ja wolałbym za te pieniądze dobrej klasy telewizor, ale co nierobi sie dla kobiety pozdrawiam cię serdecznie i życze trafnego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
agszop Re: Maszyna do szycia 13.04.03, 16:42 husqvarna jest i droga i trudno dostac rozne czesci gdy sie zepsuje, serwisy sa ale modeli jest duzo i dlugo sie czeka na anprawe, polecam Brothera wejdz na strone www.bmd.pl/ lub porownanie maszyn bardzo fajne www.bmd.pl/maszyny/Porownanie.phtml Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Maszyna do szycia 14.04.03, 08:22 Mnie niezależny sprzedawca polecał Toyotę. Równie dobra jak Brother lecz tańsza. Tu jest strona dystrybutora: www.toyota-maszyny.krakow.pl/stronka/glowna.htm# Z funkcji, na którą bym zwracała uwagę to czy maszyna posiada atomatyczne obszywanie dziurki na wymiar guzika. Jest to fajna sprawa, brakuje mi tego w moim starym Łuczniku. Husqvarna ma wsród sprzedawców nie najlepszą opinię. Głównie ze względu na plastikowe elementy wnętrza. Poza tym wybierając maszynę pytałabym ile kosztuje wyposażenie dodatkowe, stopki, szpulki, itp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś