Gość: OLA IP: 217.17.40.* 10.02.07, 11:35 w okolicach Warszawy, gdzie mogę znależć coś sensownego min 1000m2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tigrissimo Re: szukam działki do 200tys 10.02.07, 12:00 Polecam Gminę Jaktorów. Tam na pewno znajdziesz. Jakby co mogę dać namiary na człowieczka, który sprzedaje działki w okolicach Międzyborowa. Fajna lokalizacja. Mam nadzieję wkrótce tam też zamieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: szukam działki do 200tys IP: *.chello.pl 10.02.07, 19:28 Polecam Gminę Jaktorów. Tam na pewno znajdziesz. Jakby co mogę dać namiary na > człowieczka, który sprzedaje działki w okolicach Międzyborowa. Fajna > lokalizacja. Mam nadzieję wkrótce tam też zamieszkać. a czytac to ty umiesz pisalo w okolicach warszawy no jezeli dla ciebie sa to okolice warszawy to ja piernicze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: szukam działki do 200tys IP: *.chello.pl 11.02.07, 13:13 >> a czytac to ty umiesz pisalo w okolicach warszawy no jezeli dla ciebie sa to > okolice warszawy to ja piernicze< Niezbyt grzecznie. Za to intrygująco. Zdefiniuj pojęcie: okolice Warszawy. Dla mnie gmina Jaktorów leży w okolicacg Warszawy:) Było napisane Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Okolice Warszawy :-) 11.02.07, 21:26 Umiem czytać (tak mi się przynajmniej wydaje), a poza tym to "BYŁO NAPISANE" ;-) Jestem zainteresowana ww. okolicą i wiem, że banki uważają ją za "okolicę Warszawy" :-) Zatem proszę o podanie definicji "okolic Warszawy", skoro nie zgadzasz się ze mną w tej kwestii. Chętnie z niej skorzystam ja i np. twórcy takich portali jak ten : www.um.warszawa.pl/v_syrenka/miasto/okolica.htm Pozdrawiam serdecznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnychlopak75 Re: szukam działki do 200tys 11.02.07, 17:55 W grudniu moja znajoma kupila piekna dzialke budowlana w Ruścu k. Nadarzyna, 1000m2, 25x40, 24 km od PKiN. Zaplacila 100 tysiecy. Dzialki byly z nowego podziału nie wiem dokladnie jaka byla odleglosc do mediow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiw_lys Re: szukam działki do 200tys IP: *.chello.pl 11.02.07, 18:41 zalezy jaki kierunek chcesz przyjac. chyba w tej cenie to mniej wiecej 25 km od warszawy cos sie w tej cenie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qawel Re: szukam działki do 200tys IP: *.skorosze.net 11.02.07, 20:23 Czy jest więcej działek do sprzedania w Ruścu w podobnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: szukam działki do 200tys IP: 217.17.40.* 11.02.07, 20:24 no własnie jestem zainteresowana tym Ruścem mozna jakieś namiary??? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnychlopak75 Re: szukam działki do 200tys 11.02.07, 22:09 sluchajcie nie chce byc posadzony o krypto reklame takze nawet nie bede dzwonil i sie dopytywal o namiary. Moja kumpela chciala kupic bezposrednio ale podobno tam jest jakas jedna agencja co obstawia wieszosc tamtejszych nieruchomosci. Miesci sie gdzies kolo ronda w Nadarzynie a jej tablice sa wszedzie porozstawiane na róznych dzialkach. Sorry, ze za duzo wam nie pomogłem ... chyba poprostu musicie sie tam przejechac... Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: szukam działki do 200tys 11.02.07, 20:46 A może Jabłonna? Okolice Warszawy jako zywo (z 5-10 km do granic Wawy). Ostatnio przegladałam na gratce jakie są tam ceny działek budowlanych i takie 1000m są w okolicach 130-150 tys. Z tym, ze w wiekszości doprowadzony jest tylko prąd. Acha i trzeba uważac bo nie cała Jabłonna objęta jest planem zagospodarowania przestrzennego. Podobne ceny są w Chotomowie, w Skierdach. Może te okolice? Gość portalu: OLA napisał(a): > w okolicach Warszawy, gdzie mogę znależć coś sensownego min 1000m2 Odpowiedz Link Zgłoś