Dodaj do ulubionych

Jezioro Białe

09.08.06, 12:16
czy ktoś był nad jeziorem Białym, chciałabym wyjechać wlasnie tam w niedługim
czasie na jakiś tydzień może więcej i nie mam żadych informacji gdzie warto
wyjechać. Chciałabym przy okazji coś zwiedzić,nastawiamy się na raczej
aktywny wypopczynek. Za wszelie informacje z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: mike Re: Jezioro Białe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:38
      w niedzielę zawiozłem tam swoją rodzinkę , moje wrażenie było pozytywne jak na
      pierwszy żut oka , miejsce ciekawe ale ja preferuję jednak morze - wytrzymał
      bym tam przez weekend ale nie dłużej mimo to polecam - jadę po nich jutro z
      okolic Katowic
      • Gość: mike Re: sam pytałem w tym wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:03
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=196&w=46288494&a=46288494
    • jolaw74 Re: Jezioro Białe 14.08.06, 22:55
      Własnie wróciłam z Okuninki.Ludzi bardzo dużo - nie mogliśmy dla znajomych
      wynająć noclegu na weekend.Dla dzieci -suuuper.Woda czysciutka , płyciutka i
      ciepła plaża raczej trawiasta.Na każdym pomoście ratownik.Lasy do okoła
      jeziora.Ja jestem bardzo zadowolona i moje dzieci także.Pogoda dopisła było ok.
      • mike68 Re: Dobrze piszesz 16.08.06, 22:50
        pojechałem tam po żone i dzieci w sobotę , wczoraj wróciłem - naprawdę jest
        fajowo :) , jak ich zawoziłem 14 dni temu to byłem tylko 5 godzin i powrót na
        Kraków - nie mogłem nic ciekawego powiedzieć - teraz mogę polecić to miejcse ,
        w lokalnej gazecie pisało że w ten długi weekend / niedz - poniedz. / było tam
        podobna aż 100tyś turystów - aż ciężko w to uwierzyć jak na 400 osób tam
        zameldowanych - co do wody - cieplutka i czyściutka jak nigdzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka