Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Farby Flugger - pytanie

IP: 195.94.201.* 24.04.03, 13:46
    Czy ktoś nimi malował lub coś o nich słyszał ?

Dzięki z góry za informacje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Gość Re: Farby Flugger - pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.13, 16:27
        Malowałem - polecam.
        • Gość: Misia Re: Farby Flugger - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 14:44
          Nie malowałam. Nam architekt wybrał Flugera na górę domu, a na dół Beckersa, bo lepszy. W rezultacie pomalowaliśmy wszystko Beckersem, bo wszystko było na biało i znaleźliśmy w dobrej cenie tu: www.farby.shop.pl/product-pol-87-Beckers-Scotte-3-White-Wodorozcienczalna-dyspersyjna-farba-akrylowa-Pelny-Mat-Biala-.html
      • nawalonych7krasnali Re: Farby Flugger - pytanie 20.11.13, 11:14
        Fluger to żenada. Maże się, nie kryje a po wyschnięciu brudzi.
        • Gość: lemon Re: Farby Flugger - pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.13, 19:00
          Ja zdecydowanie bardziej cenię Magnat, fajnie się nią maluję, jest wydajna i ma dobrą, przyjemną konsystencję. A po wyschnięciu sprawdza się dobrze. Zabrudzenia łatwo schodzą, nie zmienia się barwa pod wpływem słońca.
          • Gość: anczyk Re: Farby Flugger - pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.13, 12:52
            Mój mąż przekonuje mnie, żebysmy odmalowali tym Magnatem salon i kuchnię. Nie znam tej marki, słyszałam tylko od znajomych, że faktycznie potem łatwo ze ścian usunąć zabrudzenia i że są trwałe. Na jaki kolor się zdeycodwałaś?
      • nawalonych7krasnali Re: Farby Flugger - pytanie 27.11.13, 14:49
        Może Twoja opinia byłaby inna gdybyś nie pracowała w sklepie z tymi farbami.
      • nawalonych7krasnali Re: Farby Flugger - pytanie 04.12.13, 16:31
        Przestań zaśmiecać forum tymi żenującymi farbami, pani przedstawicielko od flugera Twój nick i Twoje wątki
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka