Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sprzęt AGD-który polecacie??

21.02.07, 11:52
    Kupiliśmy mieszkanie i teraz musimy pomyśleć o wyposażeniu. Którą firmę
    polecicie do zakupu lodówki, kuchenki gazowej, mikrofali? Prosze o pomoc.
    Dzięki.Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Grodek Re: Sprzęt AGD-który polecacie?? IP: *.chello.pl 22.02.07, 08:44
        Trudno powiedzieć. Jedni powiedzą, że wszystko oprócz Gorenje i Boscha to
        szajs, inni będą mieli odmienne zdanie. W dzisiejszych czasach nie ma już złego
        sprzętu. A z drugiej strony żaden nie będzie Ci działał 20 lat, bo takich juz
        się nie produkuje. Ja np. mam cały sprzęt Ardo i od 5 lat nic mi się nie
        zepsuło. Obejrzyj w sklepach co Ci najbardziej pasuje jeżeli chodzi o wygląd i
        funkcjonalność i podejmij decyzję. Jedyne co bym odradzał to Amica. Wśród
        znajomych nie słyszałem jeszcze ani jednej pozytywnej opinii na temat tego
        producenta i jego sprzętu.
        • des4 Re: Sprzęt AGD-który polecacie?? 22.02.07, 11:02
          Zgadzam się. Tak samo mam Ardo - lodówka, płyta, piekarnik, zmywarka,
          mikrofala - i wbrew piewcom niemieckiej technologii ten włoski "szajs" sprawuje
          się od kilku lat bez zarzutu. Jedyne odstępstwo to okap Amica i pralka
          Whirlpoo....l

Tak czy owak sprzęt znanych marek jest porównywalny jakościowo, więc trudno to
          o rekomendację konkretnej firmy. W grę wchodzą też kwestie wzornictwa i
          estetyki, które są bardz subiektywne. No i oczywiście cena....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka