Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Działka na Białołęce

IP: *.aster.pl 16.03.07, 10:49
    Znalazłem ładną działkę na Białołęce. Działka jest super, kwadratowa ok. 1000
    m2, w piątym rzędzie od Ostródzkiej. Jest plan miejscowy i media, są inne domy
    obok, nie ma sie do czego przyczepić. Tylko cena wydaje mi się wysoka
    400zl/m2. Czy to drogo? W jakiej cenie chodzą działki w tej okolicy? Dzięki za
    pomoc
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kaśka Re: Działka na Białołęce IP: *.marketing-house.pl 16.03.07, 10:58
        W grudniu kupiliśmy działkę w Wilanowie za 330 zł/m2. Myślę więc, że 400 zł/m2
        na Białołęce to szalona cena. No chyba, że przez 3 miesiące działki aż tak
        zdrożały...
        • kasia_de Re: Działka na Białołęce 16.03.07, 12:06
          hmmm, tyle chcą w tej okolicy... że to szalona cena, to wiadomo, ale na dzień
          dzisiejszy takie są realia. W Markach chcą po 300 i więcej...
        • tijufit Re: Działka na Białołęce 16.03.07, 14:31
          Gość portalu: Kaśka napisał(a):

> W grudniu kupiliśmy działkę w Wilanowie za 330 zł/m2. Myślę więc, że 400
          zł/m2
          > na Białołęce to szalona cena. No chyba, że przez 3 miesiące działki aż tak
          > zdrożały...

W Ząbkach kosztują 350-400zł/m2, w dalekiej Kobyłce 150-200zł/m2...
        • minkapinka Re: Działka na Białołęce 16.03.07, 15:51
          to mieliscie duzo szczescia, bo ja wlasnie kupuje dzialke w Wilanowie za 760m2
      • Gość: patry Re: Działka na Białołęce IP: *.aster.pl 16.03.07, 14:28
        To realna cena, zastanawia mnie co to za Wilanów wspomniany w jednym wątku,
        skoro ja widziałam tam działki po 700zł/m. Na Białołęce widziałam i po 600 zł/m
        • Gość: naganiacz Re: Działka na Białołęce IP: 81.210.16.* 16.03.07, 17:05
          kupowac bo niedlugo i po 1000 to bedzie tanio, kupowac nie zastanawiac sie.
          • Gość: Kupujacy Re: Działka na Białołęce IP: *.aster.pl 16.03.07, 21:40
            Dziekuję wszystkim za komentarze. Pozdrawiam.
      • Gość: miska Re: Działka na Białołęce IP: *.eranet.pl 18.03.07, 19:55
        Z ciekawości zajrzałam na fora internetowe z ofertami nieruchomości (bo
        przyznam, ze mi troche szczęka opadła jak nieprawdopodobnie wzrosły ceny) i
        faktycznie w Wilanowie działka 330 zł/m to wyglada na niezły fart.
        Ale w Białołęce ceny działek budowlanych tak srednio wygladaja na 250-300 zł, sa
        rzecz jasna i drozsze, były i po 450 i po 600 ale wiekszośc raczej w tych
        srednich granicach.
        • Gość: Kupujący Re: Działka na Białołęce IP: *.aster.pl 18.03.07, 21:39
          Te po 250-300 zł za m2, to najczęściej kawał ziemi w szczerym polu, bez dojazdu
          i mediów. Też patrzyłem. Zdaje się, że rynek mocno odjechał.
          • Gość: miska Re: Działka na Białołęce IP: *.eranet.pl 18.03.07, 22:01
            Bardzo możliwe, bo przyznam się, ze zerkałam na ceny i na to czy działka jest
            budowlana czy nie. Z lokalizacją to trochę gorzej, bo niespecjalnie znam Białołękę.
            Z tego wynika, ze autorka postu ma niezłą ofertę.
            A z drugiej strony to naprawdę aż wierzyć się nie chce.
            • Gość: miska Re: Działka na Białołęce IP: *.eranet.pl 18.03.07, 22:02
              O sorki-przepraszam Cię bardzo-to Ty jesteś autorem wątku-pomieszało mi się z
              innym postem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka