Gość: majka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 13:34 Chcę dobudowac garaż do sąsiada budynku gosp., który stoi w granicy. Czy długośc garazu musi byc taka jak długość jego budynku gosp? (jego ma 877) ja chcę garaż z pom. gosp. 800. Czy tak mogę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: garaż 07.04.07, 05:32 A dlaczego nie napisałeś następnej ewentualności - nie wiem.Byłby komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: garaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 10:45 No super. A może ktoś kompetetntny podrzuci link nt. W przepisach jest mowa tylo "nie dłuższy jak budynek przylegający.." nic więcej nie znalałam, ale liczyłam na wiedze i fachowośc forumowiczów ehhh.. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: garaż 07.04.07, 12:10 Skoro nie dłuższy to może być i krótszy.Tak mówi logika i język polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: garaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:32 od kiedy jakaś logika w polskich przepisach? :) słyszałam, że niedługo maja uściślic ten zapis - ktos wie kiedy? (i jak będzie brzmiał po zmianie?) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: garaż 07.04.07, 12:54 Ale wyrażenie nie dłuższy jest precyzyjne. Oznacza mniejszy lub równy. Odpowiedz Link Zgłoś