thomas_x 08.06.03, 23:30 Moja żona upatrzyła sobie żelazko Philips Azur 4000. Czy ktos moze ma takie? Jak sie sprawuje? Czy żelazka Philipsa maja dobra opinie? A moze polecacie jakies jakies inne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JK Re: żelazko IP: *.acn.pl 09.06.03, 22:15 Od ponad 6 lat mam Azura (jakiegoś starego bezprzewodowego) i sprawuje się bardzo dobrze. Póki co jestem zadowolona (tfu tfu, żeby nie zapeszyć). Kiedyś nawet zleciał na podłogę (parkiet) i nic mu nie było. Druga sprawa, że prasuję nim parę ubrań raz na tydzień. To niewiele. Mamie też kupiłam innego Azura parę lat temu i też nie narzeka (a prasuje codziennie dość dużo, bo zawodowo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość PP Re: żelazko IP: 169.254.0.* 10.06.03, 15:17 Też namówiłam mojego męża na ten zakup. Jestem naprawdę bardzo zadowolona, biorąc pod uwagę fakt, że mamy małe dziecko i jest dużo prasowania. Przede wszytkim to że bardzo dobrze paruje, wszystkie zagniecenia rosprasowują się znakomicie. W takich kwestiach należy słuchać żony, przecież to ona będzie prasować, a jeśli Tobie przyjdzie prasowanie będzie Ci dużo łatwiej. Naprawdę dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytka Re: żelazko IP: 62.233.169.* 10.06.03, 22:12 ja mam azzura 555, nie zamienilabym na zadnego innego (no moze na tego ze "strazakiem" ;)) dobry wybor!! polecam philipsa!! Odpowiedz Link Zgłoś