Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

przeniesieniu domu, chaty

IP: 217.153.44.* 18.06.03, 10:43
    czy ktos kiedys mial do czynienia z przeniesieniem starego, wiejskiego domu?
    czy taka "dzialalnosc" wogole sie oplaca i ile mniej wiecej moze kosztowac -
    moze ktos poda mi jakis przyklad? Interesuje mnie tez gdzie takie domy mozna
    znalezc - czy jedyna mozliwoscia jest jazda po wsiach i szukanie osobiscie?
    dzieki
    Obserwuj wątek
      • Gość: sas Re: przeniesieniu domu, chaty IP: 144.134.77.* 22.06.03, 11:16
        Zerknij w internecie:

www.consulting.net.pl
        jest tam pare chalup do przeniesienia
      • Gość: Darko Re: przeniesieniu domu, chaty IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 10:34
        Pracuję w tej firmie ( "Consulting") i ostatnio podpisywałem umowę o
        pośrednictwo sprzedaży domu do przeniesienia w miejscowości Młynne koło
        Tylmanowej (woj. małopolskie). Właściciel chce za taką chałupę z bali (ok.
        60m2) 9.000 zł i w tej cenie moze ją rozebrać, wymienić niezdatne bale na nowe
        i zaoferował się że za 1.000 zł może ją również złożyć. Pozdrawiam
        • Gość: to znowu ja Re: przeniesieniu domu, chaty IP: 217.153.44.* 24.06.03, 16:47
          witam,
          zainteresowala mnie ta oferta z Mlynne(go). Domek wyglada niezle ale mam
          pytanie. Przeniesienie mialoby byc prawie na drugi koniec Polski. Czy w takim
          razie oferta wlasciciela dotyczac zlozenia bylaby nadal aktualna?
          Z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz.
          • Gość: Darko Re: przeniesieniu domu, chaty IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 17:59
            w takim przypadku wchodziłaby w grę kwestia transportu i utzrymania robotników
            na czas złożenia domu. Myśle, ze powinieneś rozejrzeć sie w swojej okolicy czy
            nie ma kogos kto mógłby Ci ten dom złozyc na miejscu. Wydaje mi sie , że w ten
            sposób wyszłoby taniej.Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka