Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dom do 150 000 - czy to możliwe?

22.07.07, 15:13
    Jak myślicie, czy możliwe jest kupno domu do remontu (poniemieckiego),
    niedaleko Wrocławia (najdalej 30 km) za cenę 150 000 lub mniej? Może ktoś ma
    na sprzedaż? ;>
    Obserwuj wątek
      • hydepark1 Re: dom do 150 000 - czy to możliwe? 22.07.07, 15:24
        TAk myslę ze to możliwe ale i ryzykowne bo jak wiesz zgłaszają się
        spadkobiercy byłych włascicieli .Własnie trwa głośna sprawa na ten temat .
        Poszukaj w gratce w nieruchomościach - domy na sprzedaż .
        • al9 hydepark dpróbuj myslec 25.07.07, 15:11
          zapisy w ksiegach wieczystych i odzyskiwanie nieruchomości dotyczy domów które
          przeszły na rzecz skarbu państwa czy gmin. A dzis mieszkają tam najemcy...
          Jesli sprzedaje ujawniony w księdze własciciel, to akt sprzedazy jest
          nienaruszalny....
          A cena 15o tys w tak bliskiej odległosci od miastajest nierealna. Chyba ze
          kompletna ruina.
          Pozdr
          al
      • das.krokodil Re: dom do 150 000 - czy to możliwe? 22.07.07, 21:07
        A może dom z bali/ drewna? Czy mając 150 000 warto się angażować w to? Dodam,
        że nie mamy działki .. ;/
        • hydepark1 Re: dom do 150 000 - czy to możliwe? 22.07.07, 22:08
          Uwazam ze warto mozna jeszcze znaleźc niedrogie domy do remontu szukaj i jeśli
          włozycie swoja pracę to napewno wam sie uda .Zachęcam bo wiem co to znaczy
          mieszkanie poza miastem ,gdyby nie to, nie mogłabym wykonywac pracy bo stresy z
          nia zwiazane były ogromne a gdy przyjechałam do domu było cudownie .Kolacje na
          tarasie .Rano śniedanie wśród skowronków .Nie mam piękniejszych
          wspomnień .szkoda ze ten czas nie przypadł na czas kiedy dzieci były z nami .
          Uwazam ze w tym szlonym tempie życia taki sposób na życie jest najlepszym
          wyjściem z sytuacji .
        • Gość: Jacco Re: dom do 150 000 - czy to możliwe? IP: *.ols.vectranet.pl 23.07.07, 20:03
          Owszem dom z bali jest możliwe postawić ale działka to podstawa.Sam dom za
          150tys postawisz ale za działki koło mnie (Olsztyn) trzeba "wyskoczyć" minimum
          50zł za metr za uzbrojoną.Czyli mała działeczka 6-7 arów to koszt 30-40tys.
      • Gość: arlene Re: dom do 150 000 - czy to możliwe? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.07.07, 14:28
        Na gratce masz całkiem sporo takich domów i to nawet tanszych, niektore ze
        zdjec całkiemfajne to i 100 tys. . Tylko sama musisz zerknac czy to jest 30 km
        czy może 40 km od wrocławia
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka