Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile kosztuje mieszkanie w Dubaju ? Nowe .

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 20:23
    Ktoś się może orientuje ? Jak jest z zakupem mieszkania za granicą ? Pytam o
    Dubaj ,gdyż słyszałem ,że miekszania warte tam są tyle co w Warszawie .
    Obserwuj wątek
      • Gość: drobny szczegół Re: Ile kosztuje mieszkanie w Dubaju ? Nowe . IP: *.chello.pl 30.07.07, 22:48
        Mieszkanie może kupić obywatel UAE (coś jakby trzeba sie tam urodzić) i ceny
        "troszke" wyższe są chyba
        • Gość: majkel Re: Ile kosztuje mieszkanie w Dubaju ? Nowe . IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 30.07.07, 23:51
          > Mieszkanie może kupić obywatel UAE (coś jakby trzeba sie tam urodzić) i ceny
          > "troszke" wyższe są

klamliwy paszkwil ktory wyssales z brudnego palca
          masz kase to kupujesz

www.daft.ie/searchinternational_sale.daft?search=Search+%BB&s[continent_id]=&s[mnp]=&s[mxp]=100000&s[bd_no]=&s[search_type]=international_
          sale&s[refreshmap]=1&limit=10&id=423325
          • al9 co z tego że tanie 31.07.07, 10:18
            nawet jesli kosztowałoby grosze to co z tego?
            bedziesz tam latał co weekend? za kilka tys $
            bedziesz tam żył? w kraju gdzie obowiązuje szariat? Gdzie kobiety mają gorzej
            niz psy? Gdzie nie mozna legalnie pic alkoholu?
            Nawet jesli dzisiejsze włądze przymykaja na to oko to na jak długo?
            Wiesz jakie tam panauja temperatury? Byłes mkiedys w kraju gdzie jest 45 st w
            cieniu?
            al
            ps. w wietnamie sprzedaja w dzungli sliczne działeczki po 2 baksy za hektar...
            Maja potencjał...
            • Gość: majkel Re: co z tego że tanie IP: 193.47.143.* 31.07.07, 10:28
              bedziesz tam żył? w kraju gdzie obowiązuje szariat? Gdzie kobiety mają gorzej
              niz psy? Gdzie nie mozna legalnie pic alkoholu?

wyobraznia troche cie poniosla
              domyslam sie ze cie nie stac ale gdybys mial okazje to sie tam wybierz
              • al9 Re: co z tego że tanie 31.07.07, 10:34
                wlasnie byłem.. 2 doby i starczy. Chcesz mieszkac w plasitikowym hipermarkecie?
                Wesołym miasteczku na pustyni? prosze bardzo...
                A miomi finansami sie nie martw. Tak jak ja nie martwie sie twoimi..
                eot
                al
                • Gość: hektor Tu nie chodzi o mieszkanie .Tu chodzi o inwestycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 12:12
                  W Dubaju będzie największe centrum handlowe na świecie i wiele innych
                  najlepszych na świecie inwestycji mp. najwyższy budynek . Jeżeli kosztują tyle
                  co w nieporównywalnej z Dubajem Warszawie to chyba dobra inwestycja. Za 2 500
                  000 zł można kupic w Polsce 100 m2 lokalu w Sopocie na głównej ulicy lub... 10
                  mieszkań w Dubaju gdzie cały czas jest 30 C ,a wokół bardzo bogaci ludzie . za
                  2500 000 mam prawie hotel w Dubaju .

PS . Bilet do Dubaju kosztuje 2000 zł w dwie strony . Dojazd i powrót z
                  Warszawy do Sopotu przy naszych drogach i samochodem co pali średnio 10 l Pb 98
                  to koszt ok. 400 zł ,a jakie drogie są hotele w Sopocie no chyba ,że ktoś lubi
                  pod namiotem w deszczowej pogodzie .
                  • Gość: al9 oj hektor IP: *.teleton.pl 31.07.07, 13:09
                    Mój kolega sprzedaje tam apartamenty i sam sie smieje z kolesi którzy tak
                    myślą..... Najwieksze na swiecie centrum... 400 mld $ inwestycji, tor F1 itd
                    itp...
                    Tylko widzisz ja tam byłem. W pażdzierniku. Jak tam jest dzis gorąco nawet mi
                    sie nie chce mysleć....
                    A sprzedaz tysięcy domów i apartamentów idzie jak po grudzie... To nie jest
                    klimat dla europejczyków i nie kazdy naiwnie wierzy w marketingowy bełkot z
                    prospektu developera....
                    al
                    • Gość: pika Re: oj hektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 08:06
                      Ja tez byłam tam "jesienią" - w listopadzie.Temperatura codziennie 40st sama w
                      sobie byłaby do zniesienia, ale przy panującej tam ogromnej wilgotności nie da
                      się po prostu oddychać.Masakra.Centrum handlowe -ile można odwiedzć sklepów
                      jubilerskich i z elektroniką? Piękne pola golfowe (wstęp 200dolarów)i tyle
                      atrakcji, bo plaże są sztuczne i przeważnie z widokiem na wieże wiertnicze
                      (np.przy Hiltonie).Ale co kto lubi:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka