Gość: rony IP: *.4web.pl 14.08.07, 22:56 jaki napęd do bramy przesuwnej 1500 kg słyszałem że najleprze przesuwy mają BENINCA I CAME Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fifi Re: Beninca czy Came IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 09:27 wybierz came bk albo beninca bull to dobre przesuwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Beninca czy Came IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:27 ja proponuje naped FAAC JUMBO, mam taki u siebie w firmie i dziala idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rony Re: Beninca czy Came IP: *.4web.pl 21.08.07, 19:09 nie dziekuje bardzo nie chcę faaca pytałem o CAME LUB BENINCA tylko teraz nie wiem CAME BK CZY BENINCA BUL.Nadal się wacham nad wyborem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beniora Re: Beninca czy Came IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 16:16 myśle również nad kupnem beninci jakiś czas temu pogawędziłem sobie z instalatorem bo u kolegi z pracy montował.i powiedział że napędy suwane beninci zakłada od 15 lat i awaryjność mechaniki jest zerowa i że są przekładnie zalane olejem.na 90 % jestem przekonany co do wyboru ale jeszcze popytam ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: automatyk Re: Beninca czy Came IP: *.play-internet.pl 01.10.13, 12:30 Polecam się rozejrzeć na www.sklepfaac.pl mają też przemysłowe napedy, albo napisać do nich i na pewno doradzą Odpowiedz Link Zgłoś