Gość: Kubuś IP: *.srvsquid2.gln / localhost 22.07.03, 17:01 Czy ktoś z Was ma w domu sprzęt Ardo (kuchnia, lodówka, kuchenka gaz-el). Słyszałam wiele opinii negatywnych - wysoka awaryjność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: Ardo IP: *.spray.net.pl 22.07.03, 23:40 Cześć Kubusiu, Ardo zdecydowanie nie polecam. dwa lata leciałem na całym wyposażeniu kuchni z Ardo i miałem serdecznie dość. Piekarnik po dwóch latach użytkowania nadal śmierdział palonym smarem, zmywarka wyła i była dwa razy naprawiana, płyta gazowa (zależnie od dnia i jej humoru) albo się zapalała 5 albo 25 sekund, a okap wydawał dźwięki, jak odrzutowiec. Krótko mówiąc, myślę, że mimo wszystko warto kupić nieco droższy sprzęt. Pozdrawiam, Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolszczak Re: Ardo IP: *.pg.com 23.07.03, 11:43 Witam, posiadam lodówke ardo, klasy energerycznej A, i od kilki miesiecyu nic zlego sie nie dzieje. Jest 3 letnia gwarancja, co oczywiscie nie chroni przed awariami, ale w lodówce dużo sie popsuc nie moze :), jak ktos mam wiecej $$$ to polecam inne firmy, gdyż sprzet agd kupuje sie na dluzej i wydatek 200 zł rozłożony na min 5 lat to nie duzo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś