Wybieram sprzęt AGD, tylko nie na wszystkim się znam.
Płyta gazowa - jakie rozmieszczenie palników najlepsze (plusy i minusy) jaka wielkość płyty, żeby była wygodna i funkcjonalna?
Okap - czy te schowane pod szafką są faktycznie wystarczające do aneksu kuchennego w salonie (łącznie ok 30m2). Jaki poziom hałasu [dB] jest już uciążliwy np. podczas rozmowy czy oglądania TV (salon z aneksem)
Mikrofalówka - czy potrzebuje mieć więcej funkcji niż podgrzewanie i rozmrażanie, co ma każdy sprzęt za 150zł? Co cudownego mają mikrofalówki za 2 tys?
Piekarnik - jw
Zmywarka - to jest dla mnie największa zagadka, ponieważ nigdy nie miałam i nie używałam. Jaka wielkość będzie wystarczająca wielkość dla 2 osób (gotujemy codziennie) i czy nie zrobi się za mała gdy pojawią się mali domownicy? I jak przy okapie, Jaki poziom dźwięku przeszkadza, gdy zmywarka chodzi, a w pokoju toczy się życie?
Z pralką i lodówką poradzę sobie sama
No i marka. Nie stać mnie na Miele. Stać mnie na tańsze modele Bosha, ale czy Bosh to faktycznie jakość, czy tylko marka? Może jest coś lepszego?
Przeglądam ceneo a tam: AEG, Hotpoint, Ariston, Nardi, Smeg, Ardo - co to w ogóle za firmy?
I jak jest z jakością tych najpopulanrniejszych: Whirpool, Mastecook, Samsung, Indesit, Gorenje, Amica, Candy, Beko?
Wiem, że Wy to wszystko wiecie