Gość: lolek IP: 213.17.160.* 05.08.03, 09:34 Witam wszystkich, ponawiam swoje pytanie. Czy ma ktoś podłoge drewniana w łazience (drewno teakowe)? Jak z utrzymaniem czystości i z kwestia trwałości? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Podłoga drewniana w łazience IP: 212.87.3.* 06.08.03, 09:09 Tak mam. Lazienka jest duza wiec czesc podlogi zrobiona jest w teku a czesc z terakoty. Sprawuje sie zankomicie, trzeba tylko dobrze zabezpieczyc i pokryc lakierem antyposlizgowym. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Podłoga drewniana w łazience IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 22:54 dzieki za odpowiedz. mam nadzieje ze nie zanudzam za bardzo ale czy mozesz odpowiedziec gdzie taka podłoge kupilaś i jakimi dokladnie srodkami ja zabezpieczylas? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Podłoga drewniana w łazience IP: 212.87.3.* 08.08.03, 16:02 Cala podloge (+80m2 parkietu debowego) robila firma Konsbud. Ale jej raczej nie polecam. Lazienke zrobili ladnie ale juz w pokojach mialam z nimi problemy. Sam parkiet ulozyli bardzo dobrze, ale ... W jednym z pokoj jak im zabraklo klepki to zamiast 42 cm klepki zaczeli uladac 30cm, i jeszcze sie upierali ze 'procentowo sie im zgadza'. Pol roku zajelo mi wypisywanie listow z reklamcjami. W dodatku parkiet 2 klasy usilowali sprzedac jako 1 klasy. Jezeli moge cos doradzic to zadzwon do Ogolnoposkiego Zwiazku Parkieciarzy (ja ich prosilam o ekpertyze tego mojego nieszczesnego debu) i spytaj czy moga kogos polecic. Robia dobre wrazenie ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Podłoga drewniana w łazience IP: 81.210.48.* 08.08.03, 00:37 Witam, Też mam trochę teaku w łazience, ale nie jest to dokładnie podłoga, tylko coś w rodzaju blatu na podwyższeniu, w który mam wbudowaną wannę. Nie jest lakierowana, tylko olejowana. Utrzymuje się bardzo ładnie, wygląda jeszcze lepiej. Żadnych problemów z wodą. Pozdrawiam, Kuba Odpowiedz Link Zgłoś