Gość: Maestrooo IP: *.itr.org.pl 15.09.03, 15:06 Witam, czy ktos sprawdzal moze jaki jest koszt kompltu mebli kuchennych w Warszawie i innych miastach. Czy warto jest pojechac np do Radomia po meble?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jobek Re: meble kuchenne 16.09.03, 10:57 Witaj !!! Jeżeli Cię to zainteresuje to wykonuje meble na zamówienie według własnego pomysłu lub też mojego. Moje namiary: jobek@poczta.gazeta.pl POZDRAWIAM.Robert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: meble kuchenne IP: *.radio.com.pl 16.09.03, 12:22 Ja urządzałek kuchnię 4 lata temu. Na początku poszedłem do kilku znanych producentów mebli. Chodziło mi o kuchnię bukową (drewno), z blatem i montarzem. Krzyknęli mi ok. 18 tys. złotych. Znajomi polecili mi stolarza z Piły, który przyjechał do mnie, rozrysował wszystko, zobaczył w katalogu o co chidzi i pojechał do Piły. W umówionym terminie przyjechał, wszystko zmontował (przez 4 lata żadnych szpar, luzów, skrzypień itp.) i skasował 12 tys. W tej cenie jednak zrobił jeszcze szafę wnękową 180 cm., pawlacz 120 cm., szafę wnękową w łazience (to z gotowych elementów kupionych w Castoramie), stolik pod TV, stolik do salonu z obudowanym szklanym blatem i niską szafkę 120x80x40 z grubym dębowym blatem. Zabudowa kuchni wynosi 320 cm. plus bufet 160x110x40. Wszystko (z wyjątkiem szafki w łazience) to dąb, lub buk. Jak widzisz warto się zainteresować takim producentem. Ważne jednak jest to, żeby była to osoba sprawdzona. Nie podaję żadnego namiaru na mojego stolarza, bo wiem, że z powodów zdrowotnych zaniechał wykonywanego fachu. Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś