Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

meble kuchenne

IP: *.itr.org.pl 15.09.03, 15:06
    Witam, czy ktos sprawdzal moze jaki jest koszt kompltu mebli kuchennych w
    Warszawie i innych miastach. Czy warto jest pojechac np do Radomia po meble??
    Obserwuj wątek
      • jobek Re: meble kuchenne 16.09.03, 10:57
        Witaj !!!
        Jeżeli Cię to zainteresuje to wykonuje meble na zamówienie według własnego
        pomysłu lub też mojego. Moje namiary: jobek@poczta.gazeta.pl
        POZDRAWIAM.Robert.
      • Gość: Wojtek Re: meble kuchenne IP: *.radio.com.pl 16.09.03, 12:22
        Ja urządzałek kuchnię 4 lata temu. Na początku poszedłem do kilku znanych
        producentów mebli. Chodziło mi o kuchnię bukową (drewno), z blatem i montarzem.
        Krzyknęli mi ok. 18 tys. złotych. Znajomi polecili mi stolarza z Piły, który
        przyjechał do mnie, rozrysował wszystko, zobaczył w katalogu o co chidzi i
        pojechał do Piły. W umówionym terminie przyjechał, wszystko zmontował (przez 4
        lata żadnych szpar, luzów, skrzypień itp.) i skasował 12 tys. W tej cenie
        jednak zrobił jeszcze szafę wnękową 180 cm., pawlacz 120 cm., szafę wnękową w
        łazience (to z gotowych elementów kupionych w Castoramie), stolik pod TV,
        stolik do salonu z obudowanym szklanym blatem i niską szafkę 120x80x40 z grubym
        dębowym blatem. Zabudowa kuchni wynosi 320 cm. plus bufet 160x110x40. Wszystko
        (z wyjątkiem szafki w łazience) to dąb, lub buk. Jak widzisz warto się
        zainteresować takim producentem. Ważne jednak jest to, żeby była to osoba
        sprawdzona. Nie podaję żadnego namiaru na mojego stolarza, bo wiem, że z
        powodów zdrowotnych zaniechał wykonywanego fachu. Pozdrawiam i powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka