Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dobre fora o spoldzielniach

IP: 62.233.183.* 20.09.03, 18:37
    Znacie jakies adresy, fora z informacjami dla zgnebionych spoldzielcow?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Spółdzielca Re: Dobre fora o spoldzielniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 16:31
        Jeśli jesteś tym samym xxx, który nie śpi z powodu maksymalnej sumy zobowiązań
        jego spółdzielni, to znowu muszę Cie pognębić. Dosyć głęboko siedzę w sprawach
        spółdzielczości i nie znam osobiście dobrych stron internetowych, które byłyby
        pomocne dla zgnębionych spółdzielców. Trzeba zacząć od początku tworzyć taka
        stronę, bo jest już trochę osób orientujących się w zagadnieniu i mających dość
        złodziejstwa zarządów.
        • Gość: xxx Re: Dobre fora o spoldzielniach IP: 62.233.183.* 23.09.03, 00:17
          Chyba sama założę. :-)
      • Gość: xxx Chętni do pomocy? IP: 62.233.183.* 23.09.03, 02:28
        Słowo daję, że mam ochotę założyć portal dla zgnębionych spółdzielców. Czy
        byłby ktoś chętny do pomocy?
        • Gość: Spóldzielca Re: Chętni do pomocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 10:30
          Ja sie zgłaszam - podaj szczegóły kontaktów. Czy masz jakąś wiedzę na temat
          tworzenia takiej strony? mam trochę znajomych też czujacych problem.
          Pozdrawiam
          • Gość: Wprost5 Re: Chętni do pomocy? IP: *.acn.pl / 10.71.6.* 23.09.03, 20:44
            Radzę Ci zaopatrzyc sie w książkę Romana dziczka "Spółdzielnie mieszkaniowe.
            Komentarz. Wzory pozwów i wniosków sądowych" Wydawnictwo Prawnicze LexisNexis,
            warszawa 2003.
            jest to drugie wydanie tego komentarza do ustawy o spółdzielniach
            mieszkaniowych, przygotowane przez warszawskiego sędziego specjalizującego się
            w tym zakresie. Zawiera aktualny jej tekst, uzupełniony i poszerzony o
            przywrócone w grudniu 2002 spółdzielcze własnościowe prawo do lokalu.
            uzupełnieniem publikacji są wzory pozwów i wniosków sądowych w zakresie praw i
            roszczeń człónków spółdzielni. Książka bardzo przydatna członkom spółdzielni
            walczącymi z zarządami i radami nadzorczymi
            • Gość: xxx Re: Chętni do pomocy? IP: 62.233.183.* 23.09.03, 22:59
              Dzieki juz pracuje nad stronka. Ksiazke widzialam, ale kosztuje majatek, a
              spoldzielcy groszem nie smierdza.
              Napisalam do GW, zeby utworzyli forum dla spoldzielcow, ale nie odpowiadaja.
              Poprzyjcie moj apel i piszcie do tych na dole ,,Napisz do nas, jeśli na tej
              stronie są błędy'' oni podobno przekazuje informacje dalej.
          • Gość: xxx Do Spoldzielcy IP: 62.233.183.* 24.09.03, 00:58
            Wzielam sie od razu do roboty. Byc moze juz jutro uruchomie strone
            www.spoldzielca.prv.pl. To jeszcze moze troche potrwac, ale przy dobrych
            wiatrach powinno zadzialac wkrotce. :-)
            Czy masz drogi Spoldzielco e-maila. np. na wyborczej?
          • Gość: xxx Do Spoldzielcy IP: 62.233.183.* 25.09.03, 11:40
            Cezkam na kontakt. www.spoldzielca.prv.pl
            Stronka jest prymitywna, ale moze znajda sie dobrzy spoldzielcy, ktorzy mogliby
            pomoc.
            • Gość: Spółdzielca Re: Do Spoldzielcy IP: *.acn.pl / 10.71.6.* 25.09.03, 16:54
              xxx!
              kontakt do mnie to wprost5@gazeta.pl Ciekaw jestem, jak ta Twoja strona
              wypadła - zaraz tam skoczę. Podaj temat, to coś przygotuję jak będę mógł.
              • Gość: xxx Re: Do Spoldzielcy IP: 62.233.183.* 25.09.03, 19:00
                Dzieki za e-maila
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka