Gość: xxx IP: 62.233.183.* 20.09.03, 18:37 Znacie jakies adresy, fora z informacjami dla zgnebionych spoldzielcow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Spółdzielca Re: Dobre fora o spoldzielniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 16:31 Jeśli jesteś tym samym xxx, który nie śpi z powodu maksymalnej sumy zobowiązań jego spółdzielni, to znowu muszę Cie pognębić. Dosyć głęboko siedzę w sprawach spółdzielczości i nie znam osobiście dobrych stron internetowych, które byłyby pomocne dla zgnębionych spółdzielców. Trzeba zacząć od początku tworzyć taka stronę, bo jest już trochę osób orientujących się w zagadnieniu i mających dość złodziejstwa zarządów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dobre fora o spoldzielniach IP: 62.233.183.* 23.09.03, 00:17 Chyba sama założę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Chętni do pomocy? IP: 62.233.183.* 23.09.03, 02:28 Słowo daję, że mam ochotę założyć portal dla zgnębionych spółdzielców. Czy byłby ktoś chętny do pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spóldzielca Re: Chętni do pomocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 10:30 Ja sie zgłaszam - podaj szczegóły kontaktów. Czy masz jakąś wiedzę na temat tworzenia takiej strony? mam trochę znajomych też czujacych problem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost5 Re: Chętni do pomocy? IP: *.acn.pl / 10.71.6.* 23.09.03, 20:44 Radzę Ci zaopatrzyc sie w książkę Romana dziczka "Spółdzielnie mieszkaniowe. Komentarz. Wzory pozwów i wniosków sądowych" Wydawnictwo Prawnicze LexisNexis, warszawa 2003. jest to drugie wydanie tego komentarza do ustawy o spółdzielniach mieszkaniowych, przygotowane przez warszawskiego sędziego specjalizującego się w tym zakresie. Zawiera aktualny jej tekst, uzupełniony i poszerzony o przywrócone w grudniu 2002 spółdzielcze własnościowe prawo do lokalu. uzupełnieniem publikacji są wzory pozwów i wniosków sądowych w zakresie praw i roszczeń człónków spółdzielni. Książka bardzo przydatna członkom spółdzielni walczącymi z zarządami i radami nadzorczymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Chętni do pomocy? IP: 62.233.183.* 23.09.03, 22:59 Dzieki juz pracuje nad stronka. Ksiazke widzialam, ale kosztuje majatek, a spoldzielcy groszem nie smierdza. Napisalam do GW, zeby utworzyli forum dla spoldzielcow, ale nie odpowiadaja. Poprzyjcie moj apel i piszcie do tych na dole ,,Napisz do nas, jeśli na tej stronie są błędy'' oni podobno przekazuje informacje dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Do Spoldzielcy IP: 62.233.183.* 24.09.03, 00:58 Wzielam sie od razu do roboty. Byc moze juz jutro uruchomie strone www.spoldzielca.prv.pl. To jeszcze moze troche potrwac, ale przy dobrych wiatrach powinno zadzialac wkrotce. :-) Czy masz drogi Spoldzielco e-maila. np. na wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Do Spoldzielcy IP: 62.233.183.* 25.09.03, 11:40 Cezkam na kontakt. www.spoldzielca.prv.pl Stronka jest prymitywna, ale moze znajda sie dobrzy spoldzielcy, ktorzy mogliby pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spółdzielca Re: Do Spoldzielcy IP: *.acn.pl / 10.71.6.* 25.09.03, 16:54 xxx! kontakt do mnie to wprost5@gazeta.pl Ciekaw jestem, jak ta Twoja strona wypadła - zaraz tam skoczę. Podaj temat, to coś przygotuję jak będę mógł. Odpowiedz Link Zgłoś