sowizdrza 22.09.08, 10:39 oceńcie projekt = dom parterowy www.domek.com.pl/oferta-koral.html może macie w zanadrzu jakieś lepsze projekty domów parterowych 130- 150 metrów 2 najlepiej w kształcie litery L Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowizdrza Re: oceńcie pojekt 22.09.08, 12:55 mi w dużej mierze też ale: - może za mało pomieszczeń gospodarczych? - brakuje do szcześcia jeszce jednego pokoju,a patrzc na rzokład cięzko coś wykroić z tej powierzchni, uważam że pokój musi mieć te 14,15 metrów 2 poza tym chyba ok:D ps mało jest porjektów domów parterowych ; wszyscy chyba pietrowe stawiają:( Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: oceńcie pojekt 06.10.08, 22:26 Witam Czytałam gdzieś ostatnio, że najpopularniejsze domy w Polsce to te z użytkowym poddaszem, więc chyba faktycznie trudno znaleźć dobry projekt parterowego. A ten dom jest taki sobie. Największą wadą jest brak pomieszczeń gospodarczych (to przy garażu to najwyżej na kotłownię), garderoby i pralni. 1 łazienka to też trochę mało. Sypialnie 14 m to takie minimum, nie jest to już klitka, ale przestronny pokój też jeszcze nie. Pokój dzienny plus kuchnia i jadalnia daje ładną przestrzeń, ale zwróć uwagę, że brak tu podziału na część "dzienną" i "nocną"-nie są od siebie oddzielone, co jest mało wygodne. Nie wiem jak liczna jest Twoja rodzina, ale to dom góra na model 2+1. Poszperam trochę po necie, jak znajdę coś ciekawego to podeślę Ci linka. Pozdrawiam sowizdrza napisał: > mi w dużej mierze też > > ale: > - może za mało pomieszczeń gospodarczych? > > - brakuje do szcześcia jeszce jednego pokoju,a patrzc na rzokład > cięzko coś wykroić z tej powierzchni, uważam że pokój musi mieć te > 14,15 metrów 2 > poza tym chyba ok:D > > ps mało jest porjektów domów parterowych ; wszyscy chyba pietrowe > stawiają:( Odpowiedz Link Zgłoś