Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaką pralkę???CANDY?ELEKTROLUX???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 12:15
    JAKĄ LEPIEJ PRALKĘ OD GÓRY ŁADOWANĄ, ZA OK 1700ZŁ?WARTO W MEDIA MARKT???
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc Re: jaką pralkę???CANDY?ELEKTROLUX??? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.10.03, 13:08
        kup sobie olej ladowany od gory do Twojej mikro łepetyny. Czy warto w media
        markt? przejdz sie po sklepach i sprawdz ceny, a nei zasmiecasz forum swoimi
        kretynskimi pytaniami
        • Gość: Anna Re: jaką pralkę???CANDY?ELEKTROLUX??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 17:42
          Dzięki za odpowedż, wprawdzie mało kulturalną, ale zawsze..........chodziło mi
          nie o ceny, bo wiadomo Media ma najniższe, ale słyszałam ze czasami są towary
          wadliwe, i bardziej sie opłaca zapłacic "trochę" więcej ale w pewnym
          sklepie.Dzięki za "mikro łepetynę" - ładne sformułowanie.pozdrawiam

• Gość: Magnolia Re: jaką pralkę???CANDY?ELEKTROLUX??? IP: *.crowley.pl 24.10.03, 10:09
        Media Markt to mówi,ż ema najnizsze ceny. Moż ei tak, ale za najgorszą jakośc.
        RZeczy porządniejsze i lepsze są albo tak, jak gdzie indziej albo drożej. Poza
        tym musisz zapłacić za transport a gdzie indziej masz za darmo. O obsłudze i
        walce, jeśli coś jest nie tak- nie wspomne.
        Co do pralki- absolutnie nie kupiłabym Candy- była kiedyś nowa w mieszkaniu,
        które wynajmowałam i się zepsuła- siadł jakiś tam układ od wirowania. Okazalo
        się,że taniej kupić nową niż naporawić tą. Mechanik powiedizał,że ta firma wie
        jak sobie radzić- w każdym modelu są inne części- nie da sie nic pozamieniać i
        absolutnie dołożyć z jakiejś innej.
        • Gość: Anna Re: jaką pralkę???CANDY?ELEKTROLUX??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 11:26
          Dzięki wielkie!!!!!!!zrobiłam właśnie wywiad co do Candy i wiem, że nie,
          napewo nie!!!zakupimy pewnie Elektroluxa i w EuroAGDRTV, bo to Media mnie
          przeraża....i wychodzi, że nie tylko mnie:)
          pozdrawiam
          A
          • Gość: milo Re: jaką pralkę???CANDY?ELEKTROLUX??? IP: *.waw / 213.195.142.* 24.10.03, 12:00
            przjzyj poprzednie watki. O pralkach juz tu duzo napisano. A jesli chodzi o
            Media Markt to z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jest drozej (najnizsze ceny to
            tylko reklama). Polecam przejsc sie po hipermarketach. Ja tak kupilam kuchenke,
            lodowke i pralke. Np. lodowka ARDO w MM 1199 (+ dojazd 30 PLN), w Euro 1099,
            Carrfourze 999 PLN
            Nie ulegaj takze sugestiom, ze komus cos sie kiedy popsulo. Psuja sie takze
            Miele, Elektroluxy... Popatrz na czas gwarancji i serwis (oby jak najwiecej i
            jak najtaniej). Chyba ze kupujesz na dwa lata
            Milo
          • Gość: jaagna Re: jaką pralkę???CANDY?ELEKTROLUX??? IP: *.bu.uni.wroc.pl 24.10.03, 12:08
            A jeśli chcesz kupić taniej, to nie bój się sklepów internetowych. Polecam:
            www.agdrtv.com.pl/ Kupiłam tam pralkę - taniej niż w realu. I w 24
            godz. po złożeniu zamówienia miałam ją w domu (sklep w Warszawie, ja we
            Wrocławiu).
      • Gość: pikot Re: jaką pralkę???CANDY?ELEKTROLUX??? IP: 80.51.246.* 24.10.03, 12:34
        ceny w MM oraz w Euro sa znacznie wyzsze niż w hipermarketach. Warto sie
        przejechac do kilku. Ja kupiłem pralkę w Auchan Wola (W-wa) i była ok. 400 zł
        taniej niż w MM czy Euro. Ostatnio widziałem fajną pralkę Elektroluksa ladowana
        od góry, która w Auchan Wola kosztowała coś koło 1700 zł, natomiast Jupiterze w
        sklepie Brabork prawie 2.500 zł! Ale ceny różnią się nawet w ramach tej samej
        sieci hipermarketów, np. moja pralka w Auchan Białołęka była o ponad 200 zł
        droższa niż w Auchan Wola. Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka