Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ikea wyprzedaż

IP: *.acn.pl 02.01.04, 11:55
    warto pojechać? Jakieś atrakcje cenowe np. w dziale sof? :) dla mnie to caął
    wyprawa, więc czekam na jakieś opinie, czy warto. Pozdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: kiki Re: ikea wyprzedaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 13:05
        moim zdaniem nie warto, byłam w Katowicach w dzień rozpoczęscia wyprzedaży,
        produkty kóre są przecenione to nic ciekawego a ludzi było tyle, że nie można
        było sie nigdzie dopchac a nie mówie już o wjeździe i wyjeździe z
        parkingu.zgroza
        do siego roku w nowym roku kiki
      • Gość: mac1 Re: ikea wyprzedaż IP: *.katowice.pl 02.01.04, 13:30
        Nie warto. Jak zwykle Ikea robi dużo hałasu o nic. W normalne dni jest więcej
        rzeczy do kupienia taniej niż dzisiaj. Chodzi mi o sprzedaż okazyjną i
        promocje. Pzdr.
        • Gość: aga Re: ikea wyprzedaż IP: 217.153.15.* 02.01.04, 14:25
          tez słyszałam ze nie warto. Moj chłopak był i przyjechał zawiedziony. jedynie
          wygrał 2 ściereczki w konkursie i to go pocieszylo (wawa targówek)
          pozdr
          • Gość: galena Re: ikea wyprzedaż IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 20:08
            Mozna sobie na stronie Ikei codziennie obejrzec co maja na wyprzedazach w
            poszczególnych miastach.Mnie smieszy ze nazywaja to wyprzedaża
            • szarak1 Re: ikea wyprzedaż 02.01.04, 23:25
              Jedynie fajne krzesła kuchenne ( metalowe) są warte uwagi .Reszta ,to wiele
              hałasu o nic.
              • Gość: iberka a czy sa.... IP: w3cache.* / 195.150.72.* 03.01.04, 10:34
                ....na wyprzedazy jakies stoliki kawowe,moze lack'i?moze jakies dla dzieci?
                iza
                • Gość: kola Re: a czy sa.... IP: *.acn.pl 05.01.04, 13:40
                  Byłam, sprawdziłam i...macie rację - nic ciekawego. Tzn. nic z mojej listy w
                  przecenie nie było. Ale stoliki LACK - są przecenione, podobno to koniec
                  serii, więc ktoś może skorzysta. Ja na razie nie :(
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka