15.03.17, 12:54
Hej dziewczyny smile
Ostatnio na IG widzialam dziewczynę, która jest w tak samo zaawansowanej ciązy jak ja i jej brzuch jest już widocznie ciążowy podczas gdy mój wygląda jeszcze jak przed ciążą (czasami może jakbym była tuż przed okresem), a jak Wasze brzuszki? Widoczne czy tak jak u mnie?
Obserwuj wątek
    • ash_3 Re: Brzuchy 15.03.17, 14:25
      Hej, u mnie 13t1d i brzuch mi już wywaliło. Mimo różnicy 9 lat mięśnie pamiętały, że ciąża już była wink Na szczęście jeszcze nic nie przytyłam.
      • anetadymek Re: Brzuchy 15.03.17, 21:48
        U mnie ogromny. 16tc a jakbyym 3 trymest zaczynala.
        Przytylam 2-3kg niestety
        • nus1ek Re: Brzuchy 17.03.17, 20:02
          Ja jeszcze wchodze w dzinsy, wygladam jakbym sie fasolki najadla 😉
    • k-81 Re: Brzuchy 19.03.17, 08:43
      Ja już ciuszki ciążowe noszę, brzuch mi szybko wywaliło w tej ciąży, od dawna się w dżinsach nie dopinam wink
    • olenienie88 Re: Brzuchy 24.03.17, 11:13
      Ja juz długo nosze spodnie ciążowe, macica rozciąga sie po raz trzeci, wiec tym razem brzuszek mam naprawdę spory jak na 17 tydzien smile ale na wadze póki co tylko kilogram do przodu.
      • justynagl Re: Brzuchy 26.03.17, 22:11
        Ogromny! W każdej kolejnej ciąży robi mi się wcześniej i dużo wiekszy. Teraz mam jak w 5 miesiącu . I tyłek mi rosnie.... 😣
        • nastka1980 Re: Brzuchy 29.03.17, 06:43
          Z tylka to tylko sie cieszyć... smile U mnie juz tez powoli sie brzucho pojawia, a jeszcze 2 tygodnie temu było prawie plasko... zauwazyłam tez skok na wadze, który chociaz uzasadniony wcale mnie nie cieszy uncertain
          • justynagl Re: Brzuchy 29.03.17, 08:35
            Bo to teraz taka głupia moda: wszystkie chcą być w ciąży ale nie było jej widać! Bez sensu!
            Ja pomimo, że jesteś swirnieta na punkcie sportu i teraz nawet skończyłam urządzenia sobie swój fitness pokój i dołączyłam nowy zestaw ćwiczeń to....grubnę jak nigdy!!!
            Ale sprawa natury...tez bym wolała być jak w pierwszych 3 ciąża chudziutka..
            Na szczęście wiem, że to kwestia paru miesięcy po porodzie i będę znowu fit. Tzn.: jeśli wszystko będzie dobrze...
            Ale brzuch musi byc...tam rośnie dziecko !!!
            • nastka1980 Re: Brzuchy 29.03.17, 11:07
              U mnie to wygląda tak, że ja miałam zaburzenia odżywiania (bulimie z epizodami anoreksji) i niby to juz przeszłość, ale w głowie to chyba juz do końca zycia zostanie. Jak tyje to sie stresuje i chociaz wiem, że teraz bede tyc i wiem, ze to normalne i blah blah blah to i tak przy kazdym skoku wagi czuje dyskomfort...
              • justynagl Re: Brzuchy 29.03.17, 17:05
                Wierzę Ci ...bo mnie też ten brzuch i tyłek przeszkadza i biust tez....Zawsze bylam bardzo szczupła co mi ułatwie uprawianie sportów. A teraz co nie robie to o cos zawadzam lub mi podskakuje. A brzuch mam juz duzy....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka