sauber1 Re: AS czy HEROS 29.12.06, 11:11 olcia1232 napisała: > gdzie wolicie chodzic....? Olcia bardzo ciężkie zadałaś pytanie, chyba ponad możliwości i wybór nie wielki, ja nie potrafię odpowiedzieć na tak zadane pytanie, choć czasem wolę......... Odpowiedz Link Zgłoś
radziejow5 Re: AS czy HEROS 30.12.06, 22:34 Wybór jest niewielki. Gdzie iść wszystko zależy czy pani Ala ma piwo w buteleczkach na stanie. Niestety tzw piwo z kija u pani Ali mi nie smakuje. Łezka się w oku kręci jak to się wspomni ile kiedyś było lokali w Radziejowie - było w czym wybierać : Sajgon,Pegaz , Demo i inne różnistych kategorii lokale. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sliczna87 Re: AS czy HEROS 28.08.07, 10:52 oczywiscie ze heros mila obsluga nie to co w asie no i przede wszyskim normalne i dobre piwo a nie jak w asie smakuje jakby ktos wody dolal no i jedzenie heros to pelna kultura a w asie czasem nawet zapomna ze cos zostalo zamowione masakra jak mozna zapomniec o kliencie przeciez tylko z nas klientow maja zyski takie jakie osiagaja masakra jak mam isc do asa to chora jestem a i po za tym kiedys po godzinie 21 to wypraszali z asa bo niby niepelnoletni a zjesc tez nie mozna??????????to jest conajmniej chore pozdro dla biegusia i jego ekipy Odpowiedz Link Zgłoś
karolinakarolak Re: AS czy HEROS 15.01.07, 21:57 no wybór w radziejowie mamy olbrzymi doslownie. tyle tych lokali ze hej. no ale jak mam wybierać miedzy asem a herosem... to czesciej wybieram herosa. fajniejszy klimat moim zdaniem i jakos tak lubie to miejsce i wlasnie tam najczesciej z paczka chodzimy xD Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: AS czy HEROS 15.01.07, 22:09 karolinakarolak napisała: > no wybór w radziejowie mamy olbrzymi doslownie. tyle tych lokali ze hej. > .jakby powiedział Forest Gump jest jak z pudelkiem czekoladek. Nigdy nie wiadomo na co się trafi?......... Odpowiedz Link Zgłoś
nemrod20 Re: AS czy HEROS 02.04.07, 17:42 zdecydownie wole Herosa!! Do Asa chodzę tylko wtedy jak w Herosie nie ma gdzie igły wcisnąć a teraz po remoncie to juz wogóle!! Byłem tam na meczu Polska- Azerowie i był naprawde super klimat!! Zresztą w Herosie jest o wiele bardziej sympatyczna obsługa!! No i nie pytają się o dowód jak chce popielniczke co mnie dobija w Asie Odpowiedz Link Zgłoś
niunius_2007 Re: AS czy HEROS 07.02.07, 10:48 w asie to było fajnie gdyby nie to ze wyganiaja juz o 22 nawet piwa spokojnie nie mozna wypic dlatego idzie sie do herosa i tam sie siedzi do 22.30. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka1514 Re: AS czy HEROS 20.01.07, 13:21 czy as czy heros to jedna wielka lipa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: AS czy HEROS 20.01.07, 13:51 karolinka1514 napisała: > czy as czy heros to jedna wielka lipa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! As czy Heros, o to jest pytanie??? )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niunius_2007 Re: AS czy HEROS 07.02.07, 10:49 w asie jest miła obsługa zawsze jest z kim pogadac Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: AS czy HEROS 07.02.07, 13:45 No jak już nie mam wyboru to czasem pójde albo tam albo tam. Ale przyznam się bez bicia że mi sie nie podoba ani tu ani tam. Ktoś powie że narzekam ale powiedzcie szczerze czy piwo jest dobrze schłodzone i smaczne, obsługa jak należy a pizza taka pyszna co? Ja uważam, że piwo z kija i tu i tam nie jest najlepsze, obsługa szkoda gadać a kto jadł pizzę w pizzeriach np. w Toruniu, Bydgoszczy czy nawet we Włocławku to tej co w Radziejowie dają chyba jednak nie pochwali. No a ta pizzeria koło PKSu. Co o tamtej myślicie co? Odpowiedz Link Zgłoś
s_1 Re: AS czy HEROS 07.02.07, 15:47 bzyku654321 napisała: > No jak już nie mam wyboru to czasem pójde albo tam albo tam. A co Ty bzykacz myślisz, że jak zamówisz jedno czy dwa piwa bez sutego napiwku to gdzie indziej będą skakać nad Tobą? I co tu ma do rzeczy Toruń, Bydgoszcz czy nawet Włocławek albo Osięciny? Odpowiedz Link Zgłoś
lulek8888 Re: AS czy HEROS 07.02.07, 18:54 A ja właśnie jadłem wczoraj pizzę w Asie,po prostu pychota,szkoda,ze nie mogłem popić tego piwkiem,obsługa odmówiła, poniewaz nie miałem dowodu. Odpowiedz Link Zgłoś
niunius_2007 Re: AS czy HEROS 08.02.07, 23:04 ty lulek no i racja ze sie nie obsłuzyli potem przyjdzie jeden z drugim co maja po 16 lat i sie pytaja czemu ty pijesz a oni nie moga poza tym przyjdzie taki 17-latek wypije jedno piwo i nie moze wstac od stolika i jak ma byc kutura w takim barze cza kosic takich małolatów jak ty a co do pizzy to sie z toba zgodze o wiele lepsza niz w herosie Odpowiedz Link Zgłoś
caloria Re: AS czy HEROS 08.02.07, 23:41 A od kiedy to w Asie sprawdzają dowody torżamości???????????? Może i fakt,dawno tam nie byłam, ale jak sięgam pamięcią ten przepis nie był egzekfowany.Pani Ala nastawia sie raczej na zbyt i nie przebiera w klijenteli, szesnasto-, czy dwudziestolatek, wszystko jedno i tak o 22 zostanie wyproszony, bo "ZAMYKAMY LOKAL".Dlatego własnie nie lubiłam tam chodzić, pełno pijanej rozwrzeszczanej dziecierni i te laseczki palące papieroski w kiblu,żeby przypadkiem mamusia przez okno nie przydybała.brrrrr... A o jakości piwa z beczki wypowiadac się nie będe, kto choć raz je spróbował, wie o co chodzi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lulek8888 Re: AS czy HEROS 09.02.07, 09:51 Jeśli nie odpowiada tobie atmosfera barowa to idż do kościoła.Po drugie przy takich cenach jakie są u nas w barach trudno o kulturę.Zawsze możesz pojechać do innego miasta zapłacić za piwo 5-6zł i będziesz miała kulturę-ale czy cię na to stać??????? Jesli chodzi o piwo z beczki, raczej z kega/ do ktorego nie można tak jak kiedyś do beczki dolać wody/-to rzecz gustu i przyzwyczajenia-ja lubię i jest trochę tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
caloria Re: AS czy HEROS 11.02.07, 13:04 Atmosfera barowa??????????Dobre sobie, w Asie nie ma zadnej atmosfery a juz napewno nie ma atmosfery barowej tylko jeden ogolny chaos.Takie jest moje zdanie. No coż jeśli dla niektórych wyjście do baru równa sie z upiciem, to rzeczywiście ceny radziejowskie sprzyjają ku temu.Ja osobiście wole lokal z droższym piwkiem( i nie chodzi mi tu o jakies wygórowane ceny bo rzeczywiście nie stac mie na przepłacanie) gdzie panuje ciekawy klimat, ale takich niestety na mapie naszego miasta nie znajdziemy, nad czym ubolewam i pewnie nie tylko ja.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
niunius_2007 Re: AS czy HEROS 11.02.07, 22:54 caloria masz racje mnie tez to kurza jak te małolaty przychodza do baru imyśla ze juz im wszystko wolno jak maja 17 lat a je trzeba tepic nie wiem dlaczego pani ala pozwala na to zeby te małolaty piły. A na barze nascianach ponalepiala ze ,,alkohol nieletnim wstep wzbroniony" to chyba tylko dla picu zeby policja sie nie czepiala a itak robi swoje. Byłem tam w sobote tragedia jak jakies 16 czy 17-latki drinki spijały zachowywały sie jakby miały ze 20 lat i ze wszystko im wolno pani Ala chyba robi to wszystko dla zysku a nie dla kultury w barze. Odpowiedz Link Zgłoś
malameg2 Re: AS czy HEROS 16.02.07, 15:44 ciekawe czy widziałes jak ja przyrządzaja milam kiedyś okazje byc w kuchni w asie bleeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
niunius_2007 Re: AS czy HEROS 12.02.07, 22:27 gdzie jest lepsza obsługa w asie czy w herosie Odpowiedz Link Zgłoś
blondyn30 Re: AS czy HEROS 13.02.07, 12:11 Niektórzy się dziwią,że ktos wyprosi ich z lokalu mówiąc :zamykamy lokal.Wcale sie nie dziwie jeśli jeden z drugim zamówi małe piwo lub sok i siedzi przt tym 2 i pół godziny.Uważam ,że jak kulturalny jest klient to obsługa tym bardziej.A jak ktoś spi w kiblu nieprzytomny i potem narzeka na obsługe to powinien zacząć patrzeć najpierw na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lulek8888 Re: AS czy HEROS 13.02.07, 19:46 Ja wolę w Asie,pizza i kebab o niebo lepsze niż w Herosie.Obsługa miła dla miłych klientów, a ja do takich się zaliczam. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: PIĆ czy JEŚĆ 14.02.07, 02:22 "NA SKARPIE" czy "SŁOWIANKA" OTO JEST PYTANIE??? Ale się ludziom w plecach poprzewracało, a jaka to różnica kiedy w brzuchu pełno, w głowie szum a płótno w kieszeni, Jakie ma to znaczenie dla potomnych??? Odpowiedz Link Zgłoś
niunius_2007 Re: AS czy HEROS 18.02.07, 21:54 który bar ma lepsza renome as czy heros Odpowiedz Link Zgłoś
niunius_2007 Re: AS czy HEROS 18.02.07, 21:56 kto waszym zdaniem jest najładniejszy spośród obsługi w barze Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: AS czy HEROS 19.02.07, 10:02 O JAKIEJ RENOMIE MÓWIMY? JA TAM WOLĘ "SARMACKĄ". TO LEPSZA KNAJPA. Odpowiedz Link Zgłoś
niunius_2007 Re: AS czy HEROS 24.02.07, 13:41 taka knajpa ze czynna dopiero od 15 rano nawet piwka nie idzie sobie tam wypic no i własnie tylko piwo jest i nic do jedzenia nawet głupie frytki by sie tam przydały ale ich tez tam nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
blondyn30 Re: AS czy HEROS 09.03.07, 18:40 Podobno w pizzerii jest remont.Ciekawy jestem jak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
malymis8 Re: AS czy HEROS 21.03.07, 22:44 najładniejszy? to trudne pytanie ale wydaje mi sie ze najlepsza jest ALINKA z asa najbardziej tak kolo godziny 22 jak wścieła wygania klientów jest wtedy taka ładna..................................... Odpowiedz Link Zgłoś
sprawiedliwy27 Re: AS czy HEROS 26.03.07, 18:20 Moim zdaniem czy AS czy HEROS to po jednym fiucie meliny,człowiek nie może spokojnie wypić pepsi bo młode ścierwo się nachleje,a pózniej zaczepki szuka,dlatego do tych lokali wogóle nie chadzam.Osobiście wole jezdzić do Inowrocławia lepsza kulturka,ale jeśli mam tu wybierać to wole AS,a ta cała obora zwana Herosem to je dobra dla młodych szmaciarzy co siedzą na pozbijanych z desek gównianych ławkach i się delektują tandetnym starym piwem marki(szczyn) i podniecają że siedzą w pięcio gwiazdkowej restauracyjce,co ptaki nawet nad nią nie lataja bo im się nie chce srać na ten dach.Teraz Bieguś ponoć kible zrobił i kamerki poinstalował,tylko nie wiem po co,chyba w kiblu dodatkowy stolik bedzie wstawiał,a kamerki na co to,a rozumiem Big brother nieudany show,jak mam go dorabiać i ten cały chlew,a w dodatku w skandalicznych warunkach siedzieć to polecam wam w mexyku,otworzyli niedawno dwie picernie,tam bynajmniej z kulturka mozna posiedzieć i wiem że nikt mnie nie zaczepi,bo obsługa odrazu takich za chabety wynosi i na zewnatrz napierdala,pa Odpowiedz Link Zgłoś
rdzenny_mieszkaniec Re: AS czy HEROS 08.04.07, 23:39 to fakt. młode ścierwo to może nie za miłe określenie ale trafne.życia nie zna a jak sie panoszy.szacunek dla wiarusów.a młody to ani zasad ani nic jak kononowicz.pozdro dla ludzi z zasadami. Odpowiedz Link Zgłoś
rdzenny_mieszkaniec Re: AS czy HEROS 08.04.07, 23:43 a w ogóle to marcin jest ok.lubi się bawić a ja to pochwalam. ktoś mądry kiedys powiedział . życie jest za krótkie żeby sie smucić. heros the best off the best.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: AS czy HEROS 12.04.07, 16:06 bez różnicy, czy to As czy Heros to wywalają po 22:00...to Mc donalds jest nawet dłużej czynny.parodia lokali a nie bary. Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: AS czy HEROS 15.04.07, 17:56 A MOŻE ALIBABA CO??? KEBAB PODOBNO ZAJEFAJNY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: AS czy HEROS 15.04.07, 21:28 no tak, do 23:00, ale co to zmienia?? Odpowiedz Link Zgłoś
niunius_2007 Re: AS czy HEROS 04.05.07, 14:41 te losie wszystki pomyslcie troche czy wy jak byscie mieli bar i siedzieli w nim te 10 godzin za barem i mowiac niektórym ze sa nie obslugiwani a oni mowia ze ci najebia czy cos w tym stylu to czy chcialo by sie wam siedziec do pożna. albo przyklad nastepny od 18 do 21 nie ma nikogo przyjdzie jakis ktos o 21.50 i chce kupic piwo chcialbys z nim siedziec do 23 albo i dluzej wiecej bys za prad zaplacil jak muza leci niz zarobil na tym 1 piwie to tyle narazie. zastanówcie sie nad tym Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: AS czy HEROS 05.05.07, 19:53 niunius_2007 napisał: > chce kupic piwo chcialbys z nim siedziec do 23 albo i dluzej wiecej bys za prad > zaplacil jak muza leci niz zarobil na tym 1 piwie to tyle narazie. zastanówcie > sie nad tym Żeby to była większa mieścina i majętniejsze społeczeństwo, McDonald's by sprawę rozwiązał, wtedy wystarczył by tylko jeden bar z piwem czynny do rana, żyć nie umierać, ale póki co to musimy sie tym zadowolić i barmani też... Odpowiedz Link Zgłoś
niunius_2007 Re: AS czy HEROS 09.05.07, 22:30 człowieku masz racje jakby bylo majetniejsze spoleczenstwo i do baru by przychodzili po to zeby pogadac ze znajomymi lub na randke a tym samym zamawiali z tego baru cos to czemu nie ale przewaznie jest tak ze przyjdzie 1 taki o 22.30 zamowi cos i sie dziwi ze zamyka sie o 23 jak nikogo w barze oprocz niego nie ma albo znam taki przyklad ze przyszla do asa para o 17 kupili po jednym soku i siedzieli przy nim do 22 i powiedzcie co z nich za pożytek. ale poki co narazie sie to nie zmieni i bo nasze spoleczenstwo jest biedne i nic nie wskazuje na szybka poprawe.Nara Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: AS czy HEROS 04.06.07, 21:56 ale są też klienci, którzy nie siedzą przy jednym piwie, a nie szanuje ich się zupełnie. Radziejów jeszcze nie dojrzał do pewnego poziomu, chodzi zarówno o właścicieli lokali jak i o klientów. Pewnie jeszcze dłuuugo nic się nie zmieni. Miasto emerytów i rencistów. Odpowiedz Link Zgłoś
erel79 Re: AS czy HEROS 04.06.07, 21:28 Jeden i drugi to porażka AS - sami gimnazjaliści + tytoniowa wędzarnia :( Plusem jest sporo stolików - moża wpaść z dużą grupką znajomych. Pizza da się zjeść :) HEROS - cholernie mało stolików, no i brak zakazu palenia papierochów w pizzerri to skandal. Przecież to się odechciewa jeść w tym smrodzie. Tu pizza też całkiem dobra. Niestety w obu lokalach siekiere idzie powiesić - tyle dymu. Brakuje w R-owie jakiegoś porządniejszego lokalu, ewentualnie ogródka piwnego na wolnym powietrzu z zaporową ceną piwa, coby się żule nie złaziły - no ale to tylko moje małe marzenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: AS czy HEROS 04.06.07, 21:35 erel79 napisał: > Brakuje w R-owie jakiegoś porządniejszego lokalu, ewentualnie ogródka piwnego > na wolnym powietrzu z zaporową ceną piwa, coby się żule nie złaziły - no ale to > > tylko moje małe marzenia. > Pozdrawiam. Nie bądź taki skromny, to nie tylko Twoje i nie takie małe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niunius_2007 Re: AS czy HEROS 13.06.07, 15:32 pani ala w asie to wcale nie jest taka swieta ludzi na czarno zatrudnia kaze im pracowac we wszystkie święta i płaci 600 zl na miesiac czy to nie jest wyzysk to nawet nie wiadomo co z tym zrobic czy wydac czy zostawic a wydaje na bar kasy o skurwysyna kuchnia tez nie swieci czystością szkoda ze sanepid nie wpada bez zapowiedzi najlepiej na koniec miesiąca kiedy juz jest calkowita tragedia. i oto cala prawda o świetej pani Ali z asa. nara Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: AS czy HEROS 14.06.07, 09:16 Dobrze,że to forum spełnia swoją funkcję, możemy wszystkiego się dowiedzieć , gdzie co i kiedy? i za ile?, po co błądzić, szukać, czy pod sklepem chylić piwo, jak w dobrych warunkach, a nawet pod chmurka pogrillować można. Ważne, że jest ładnie ciepło, spokojnie i zyczliwie Odpowiedz Link Zgłoś
niunius_2007 Re: AS czy HEROS 22.06.07, 09:43 widzieliście to ogłoszenie o prace w asie nie polecam tam przychodzić do pracy. Pracujesz we wszystkie weekendy i świeta jedyne wolne swieto to wigilia no zeby to byla jakas wieksza stawka za to ze przychodzisz w weekendy i święta do pracy ale jedziesz za normalną stawke 1,75zł za godzine przeciesz to wyzysk jak huj no i jeszcze to ze nie daje ci umowy tylko jedziesz na czarno 4 lata czy wiecej no chyba ze masz staz wtedy jes zadowolona bo n9ie musi ci płacić tylko urzad od którego i tak dostaje kase za to ze odrabisz staz u niej. a tam nie jest tak wesolo byłam świadkiem jak ala zjebała kogos za jakąś głupotę. To się kwalifikuje na mobbing. nie polecam naprawde nawet na wakacje nie przyjmuje potrzebuje głupich ludzi którzy przerobią u niej 7 dni w tygodniu cały miesiąc za 600 zł.nara Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: AS czy HEROS 22.06.07, 09:47 NO WŁAŚNIE OLAĆ. ANI "AS" ANI "HEROS" ŻADNA REWELACJA. JAK JUŻ TO LEPIEJ WYSKOCZYĆ SOBIE GDZIEŚ POZA RADZIEJÓW. KRUSZWICA, INOWROCŁAW, CIECHOCINEK. WYCIECZKA PRZY OKAZJI A JAKOŚĆ USŁUG GASTRONOMICZNYCH ZDECYDOWANIE WYŻSZA. A JEŚLI PRAWDĄ JEST TA HISTORIA O "600 ZŁOTYCH" TO WSTYD I HAŃBA (NIE TYLKO CHYBA DLA PRACODAWCZYNI ALE TEŻ DLA SŁUŻB, KTÓRE SĄ PO TO ABY CHRONIĆ PRACOWNIKA...) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: AS czy HEROS 22.06.07, 10:55 bzyku654321 napisała: > NO WŁAŚNIE OLAĆ. ANI "AS" ANI "HEROS" ŻADNA REWELACJA. JAK JUŻ TO LEPIEJ > WYSKOCZYĆ SOBIE GDZIEŚ POZA RADZIEJÓW. KRUSZWICA, INOWROCŁAW, CIECHOCINEK. > WYCIECZKA PRZY OKAZJI A JAKOŚĆ USŁUG GASTRONOMICZNYCH ZDECYDOWANIE WYŻSZA. > > A JEŚLI PRAWDĄ JEST TA HISTORIA O "600 ZŁOTYCH" TO WSTYD I HAŃBA (NIE TYLKO > CHYBA DLA PRACODAWCZYNI ALE TEŻ DLA SŁUŻB, KTÓRE SĄ PO TO ABY CHRONIĆ > PRACOWNIKA...) No i bardzo dobrze sam lubię wyskoczyć do Kruszwicy na loda w lokalu po byłej "Pandzie", a że 8 zł kosztuje, jakie to ma znaczenie biorąc pod uwagę miłą sympatyczną atmosferę. Nie przesadzajmy, różnie bywa z tymi zarobkami, jedni ciężko miesiąc pracują , a inni za przymróżenie oka biorą 1000 lekką ręką, ale ich niedoczekanie by z moich , "wielcy bohaterowiczowie" Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Re: AS czy HEROS 22.06.07, 13:07 tak to prawda pani ala nie jest dobra płatniczka zobczcie ilu ludzi juz u niej pracowalo nigdy nie doceniala swoich pracownikow wrecz wyzyskiwala ich jak tylko mogla dziewczyny pracowaly do poznych godzin wieczornych czesto wyzywane przez klijentow ze za wczesnie bar sie zamyka a pani ala chowala sie wtedy za zaslonke w kuchni wstyd pani alu taka a pani dama na caly radziejow a pracowni8kow nie szanuje w zyciu bym tam do pracy nie poszedl. z tym 600 zloty to przesada zarabiaja tam 470 zloty bo sa na stazu ciekawe dlaczego jej synus u niej nie pracuje albo coreczka. wiekszosc dziewczyn ktore u alusi pracowaly odeszly bo mialy jej dosc, zwlaszcza jej narzekania na hamska i pijacka młodzież oraz obgadywania wiekszosci radziejowia. Odpowiedz Link Zgłoś
niunius_2007 Re: AS czy HEROS 25.06.07, 21:26 byliście w asie wiecie co mnie tam wkurza w tym gównie tam to jest wylęgarnia much przeciesz tam spokojnie nie idzie nic zjeść żeby mucha na tobie usiadła to raczej nie jest zbyt higieniczne nie wiem co ona sobie wyobraża przeciesz nie wszyscy lubią jeść z muchami to że ona lubi to nie znaczy ze inni tez lubią. a co do tego ze sie howa za firanką to tez masz racje tez byłam nie raz swiadkiem sytuacji ze ktoś ich wyzywał a pani ala za firanką sobie siedzi i nie reaguje a to w końcu jest jej bar i to w jej interesie powinno leżeć zeby był spokój w jej przybytku.To spadam narka Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: AS czy HEROS 26.06.07, 08:47 niunius_2007 napisał: > byliście w asie wiecie co mnie tam wkurza w tym gównie tam to jest wylęgarnia > much przeciesz tam spokojnie nie idzie nic zjeść żeby mucha na tobie usiadła > to raczej nie jest zbyt higieniczne nie wiem co ona sobie wyobraża przeciesz ni > e > wszyscy lubią jeść z muchami to że ona lubi to nie znaczy ze inni tez lubią. a > co do tego ze sie howa za firanką to tez masz racje tez byłam nie raz swiadkiem > sytuacji ze ktoś ich wyzywał a pani ala za firanką sobie siedzi i nie reaguje a > to w końcu jest jej bar i to w jej interesie powinno leżeć zeby był spokój w je > j > przybytku.To spadam narka MUCHY LUBIĄ PRZYLATYWAĆ DO RÓŻNYCH SMAKOŁYKÓW. BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blondyn30 Re: AS czy HEROS 26.06.07, 14:25 niunius_2007 napisał: > byliście w asie wiecie co mnie tam wkurza w tym gównie tam to jest wylęgarnia > much przeciesz tam spokojnie nie idzie nic zjeść żeby mucha na tobie usiadła > to raczej nie jest zbyt higieniczne nie wiem co ona sobie wyobraża przeciesz ni > e > wszyscy lubią jeść z muchami to że ona lubi to nie znaczy ze inni tez lubią. a > co do tego ze sie howa za firanką to tez masz racje tez byłam nie raz swiadkiem > sytuacji ze ktoś ich wyzywał a pani ala za firanką sobie siedzi i nie reaguje a > to w końcu jest jej bar i to w jej interesie powinno leżeć zeby był spokój w je > j > przybytku.To spadam narka Kolego jak lato to muchy sa niestety wszedzie u ciebie w domu nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: AS czy HEROS 28.06.07, 08:45 TAAA, MUCHY SĄ LATEM WSZĘDOBYLSKIE. A NAJBARDZIEJ LUBIĄ.. KAŻDY WIE PO CO TAM GADAĆ PO PRÓŻNICY Odpowiedz Link Zgłoś
franca80 Re: AS czy HEROS 03.08.07, 01:10 srednie to pytanie w ogole.... wszystko zalezy od ludzi z ktorymi sie idzie do tego czy tamtego lokalu.... oczywiscie pomijajac to ze przed 23 nalezy spodziewac sie ze bedziemy juz poza obrebem tego lokalu :/ (z przyczyn oczywistych) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: AS czy HEROS 27.08.07, 20:53 franca80 napisała: > srednie to pytanie w ogole.... wszystko zalezy od ludzi z ktorymi sie > idzie do tego czy tamtego lokalu.... A jasne że tak, ale wakacje się kończą, nadchodzi jesień, parasole w ruch, a i w ciepłej atmosferze miło jest posiedzieć, wyboru wielkiego nie ma, cieszmy się z tego co jest Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: AS czy HEROS 28.08.07, 09:30 bzyku654321 napisała: > AS Zawsze mając możliwość, wybieramy lepszą opcję... Odpowiedz Link Zgłoś
rychumarchlak Re: AS czy HEROS 29.08.07, 01:36 W ASIE PATRZA NA MNIE I NA MOICH ZIOMKOW JAK NA TERRORYSTóW NIE CHCA NAS TAM WIEC SIKAM NA TO MIEJSCE. W HEROSIE JEST SPOX DOBRA SZAMA Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: AS czy HEROS 28.09.07, 13:56 Parasole poszły w ruch, naciągają jesienne szarugi, zaczną się przepychanki, by kulturalnie w spokoju i pod dachem spędzić miłe upojne chwile przy browarku, a jak widać do wyboru ciągle to samo ... Odpowiedz Link Zgłoś