Dodaj do ulubionych

Polsat chce drugiej ligi

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.04, 02:21
Niech pokaza okregowke!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pogge Super!!! IP: *.bredband.comhem.se 10.03.04, 03:11
      Swietnie!!! Lepiej za darmo niz wcale! A kluby dostana reklame darmowa a nawet
      moga zarobic ekstra za reklamy na stadionie...
      • Gość: giggs Skoro za darmo to niech to pokazują w bezpłatnejTV IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.04, 13:26
        Skoro za darmo to niech to pokazują w bezpłatnejTV
        a nie retransmitują o po północy cwaniaczki.
        Niech PZPN dogada się z TVP. Dlaczego nie mieliby pokazywać transmisji na żywo
        i w normalnych godzinach.
    • Gość: xyz a kiedy bedzie w Internecie? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 10.03.04, 06:12
      moze byc zakodowane
    • Gość: fan1929 Re: Polsat chce drugiej ligi IP: *.compromis.pl / *.compromis.pl 10.03.04, 08:21
      Jeśli chcecie transmitować w paśmie kodowanym, czyli zachęcić kibiców do kupna
      dekoderów, to przestańcie się błaźnić i dajcie klubom pieniądze!!!
    • bari24 Pogoń 10.03.04, 09:16
      Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie bo najlepsza w polsce jest POGON
      SZCZECIN MKS
      • Gość: C R A C O V I A Re: Pogoń IP: *.b.dial.de.ignite.net 10.03.04, 09:47
        TERAZ PASY!!
    • arthurb My nie płacimy - Ty kup dekoder ! 10.03.04, 09:59
      Z takiego założenia wychodzi Polsat. On nie płaci za transmisję ale Kowalski
      musi mieć dekoder.
    • Gość: sundin Re: Polsat chce drugiej ligi IP: *.toya.net.pl 10.03.04, 10:02
      Cracovia, Ruch, Zagłębie, Pogoń, ŁKS bedzie co oglądac na te mecze przychodzi
      tyle samo ludzi co na pseudoekstraklase. Jak ktos nie chce to ma do wyboru 50
      innych kanałów do wyboru. Brawo POLSAT
    • Gość: spy Centrum Mediów Sportowych IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 10:13
      www.komentatorzy.soccer.com.pl - zapraszamy do serwisu poświecinemu wyłącznie
      sportowym mediom... zamów newslettera - badź na bierząco!!!
    • Gość: west zobaczymy spadek Ruchu do 2 ligi IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.04, 10:27
      fajnie :(
    • Gość: Poziom nareszcie IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.03.04, 10:31
    • Gość: kibic(live) Re: Polsat chce drugiej ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 11:15
      NIE ZGADZAM SIĘ na mecze w poniedziałek !!! Chyba że Solorz załatwi mi wolny
      (płatny) dzień w pracy
    • Gość: kibic Re: Polsat chce drugiej ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 11:18
      NIE ZGADZAM SIĘ na mecz w poniedziałek!!! Solorz , załatwisz mi wolne w pracy??
    • Gość: af Powinno się zakazać i futbola i kibola! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.03.04, 11:40
    • wichura Re: Polsat chce drugiej ligi 10.03.04, 12:06
      Zawsze coś. Szczególnie, że Garbarnia i inna (lub 2, w co wątpię) z ogladanych
      drużyn już za pół roku zagrają w ekstraklasie.
      Pieniądze? Jeśli sami biorą od widzów, to i na skromną sumkę dla klubów mogliby
      się szarpnąć. A główny zysk dla klubów to zwiększone zainteresowanie sponsorów.
      Mnie na przykład bardziej interesowałyby spotkania Garbarni, Pogoni, Zagłębia i
      Cracovii niż część obecnej oferty Polsatu Sport typu NEC Nijmegen.
      • Gość: ROJ Re: Polsat chce drugiej ligi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.04, 12:25
        Prawda jest taka, że część meczy w drugirj lidze jest ciakawsza dla kibica niż
        w pierwszej. Lepiej oglądać mecz Pogoń- Ruch niż; Świt- Polkowice. Jest tylko
        jedno ale, jako kibic Pogoni czyli prawdopodobnie najczęściej pokazywanej
        drużyny nie chcę meczów wyjazdowych z Arką, Cracovią i Zagłębiem w
        poniedziałek. My chcemy na nie jechać, a w przypadku poniedziałków większość
        będzie miała problemy z urlopami. Dlatego nich mecze bedą, ale w soboty w
        otwartym kanale. Jestem pewien, że ich oglądalność byłaby większa niż
        transmisji Canal+ w paśmie kodowanym.
        • darekkr1 Re: Polsat chce drugiej ligi 11.03.04, 18:48
          Masz ROJo racje niech to dadza w pasmie niekodowanym.
          Nie ma tak ze brac za darmo i jeszcze zadac za to pieniadze.
          Jak by puscili jakis ciekawy mecz na Polsacie w porzadnej
          jakosci i z sensownym komentarzem to widownia sie znajdzie.
    • Gość: Paulostan-PIast GK Re: Polsat chce drugiej ligi IP: 80.55.135.* 12.03.04, 00:47
      chetnie zobacze -super pomysl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka