Gość: a IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.04, 02:21 Niech pokaza okregowke!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pogge Super!!! IP: *.bredband.comhem.se 10.03.04, 03:11 Swietnie!!! Lepiej za darmo niz wcale! A kluby dostana reklame darmowa a nawet moga zarobic ekstra za reklamy na stadionie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giggs Skoro za darmo to niech to pokazują w bezpłatnejTV IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.04, 13:26 Skoro za darmo to niech to pokazują w bezpłatnejTV a nie retransmitują o po północy cwaniaczki. Niech PZPN dogada się z TVP. Dlaczego nie mieliby pokazywać transmisji na żywo i w normalnych godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz a kiedy bedzie w Internecie? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 10.03.04, 06:12 moze byc zakodowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan1929 Re: Polsat chce drugiej ligi IP: *.compromis.pl / *.compromis.pl 10.03.04, 08:21 Jeśli chcecie transmitować w paśmie kodowanym, czyli zachęcić kibiców do kupna dekoderów, to przestańcie się błaźnić i dajcie klubom pieniądze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bari24 Pogoń 10.03.04, 09:16 Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie bo najlepsza w polsce jest POGON SZCZECIN MKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C R A C O V I A Re: Pogoń IP: *.b.dial.de.ignite.net 10.03.04, 09:47 TERAZ PASY!! Odpowiedz Link Zgłoś
arthurb My nie płacimy - Ty kup dekoder ! 10.03.04, 09:59 Z takiego założenia wychodzi Polsat. On nie płaci za transmisję ale Kowalski musi mieć dekoder. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sundin Re: Polsat chce drugiej ligi IP: *.toya.net.pl 10.03.04, 10:02 Cracovia, Ruch, Zagłębie, Pogoń, ŁKS bedzie co oglądac na te mecze przychodzi tyle samo ludzi co na pseudoekstraklase. Jak ktos nie chce to ma do wyboru 50 innych kanałów do wyboru. Brawo POLSAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spy Centrum Mediów Sportowych IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 10:13 www.komentatorzy.soccer.com.pl - zapraszamy do serwisu poświecinemu wyłącznie sportowym mediom... zamów newslettera - badź na bierząco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west zobaczymy spadek Ruchu do 2 ligi IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.04, 10:27 fajnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic(live) Re: Polsat chce drugiej ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 11:15 NIE ZGADZAM SIĘ na mecze w poniedziałek !!! Chyba że Solorz załatwi mi wolny (płatny) dzień w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Polsat chce drugiej ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 11:18 NIE ZGADZAM SIĘ na mecz w poniedziałek!!! Solorz , załatwisz mi wolne w pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af Powinno się zakazać i futbola i kibola! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.03.04, 11:40 Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Polsat chce drugiej ligi 10.03.04, 12:06 Zawsze coś. Szczególnie, że Garbarnia i inna (lub 2, w co wątpię) z ogladanych drużyn już za pół roku zagrają w ekstraklasie. Pieniądze? Jeśli sami biorą od widzów, to i na skromną sumkę dla klubów mogliby się szarpnąć. A główny zysk dla klubów to zwiększone zainteresowanie sponsorów. Mnie na przykład bardziej interesowałyby spotkania Garbarni, Pogoni, Zagłębia i Cracovii niż część obecnej oferty Polsatu Sport typu NEC Nijmegen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROJ Re: Polsat chce drugiej ligi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.04, 12:25 Prawda jest taka, że część meczy w drugirj lidze jest ciakawsza dla kibica niż w pierwszej. Lepiej oglądać mecz Pogoń- Ruch niż; Świt- Polkowice. Jest tylko jedno ale, jako kibic Pogoni czyli prawdopodobnie najczęściej pokazywanej drużyny nie chcę meczów wyjazdowych z Arką, Cracovią i Zagłębiem w poniedziałek. My chcemy na nie jechać, a w przypadku poniedziałków większość będzie miała problemy z urlopami. Dlatego nich mecze bedą, ale w soboty w otwartym kanale. Jestem pewien, że ich oglądalność byłaby większa niż transmisji Canal+ w paśmie kodowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
darekkr1 Re: Polsat chce drugiej ligi 11.03.04, 18:48 Masz ROJo racje niech to dadza w pasmie niekodowanym. Nie ma tak ze brac za darmo i jeszcze zadac za to pieniadze. Jak by puscili jakis ciekawy mecz na Polsacie w porzadnej jakosci i z sensownym komentarzem to widownia sie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulostan-PIast GK Re: Polsat chce drugiej ligi IP: 80.55.135.* 12.03.04, 00:47 chetnie zobacze -super pomysl Odpowiedz Link Zgłoś