fanka_grzeskow_czekoladowych 12.08.04, 20:57 Szukam o nim strony internetowej, albo chociaż jakichś informacji. Niestety bezskutecznie...:-( A więc może ktoś na tym forum wie coś więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esuna Re: RODRIGUEZ VICENTE :):):) 12.08.04, 21:24 O stronie oficjalnej nic nie wiem, ale czytaj regularnie internetowe wydania dziennikow hiszpanskich (zwlaszcza Marcy i Asa), czasami sa wywiady z nim. Jakbys nie znala hiszpanskiego, to moge Ci tlumaczyc, sama je czytam:) Na stronie Asa sa linki do stron ze zdjeciami podsumowujacymi caly poprzedni sezon La Ligi. W zdjeciach Valencii jest go sporo. To ja tyle:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: RODRIGUEZ VICENTE :):):) 12.08.04, 21:36 esuna napisała: > O stronie oficjalnej nic nie wiem, ale czytaj regularnie internetowe wydania > dziennikow hiszpanskich (zwlaszcza Marcy i Asa), czasami sa wywiady z nim. > Jakbys nie znala hiszpanskiego, to moge Ci tlumaczyc, sama je czytam:) Na > stronie Asa sa linki do stron ze zdjeciami podsumowujacymi caly poprzedni sezon > > La Ligi. W zdjeciach Valencii jest go sporo. To ja tyle:) > Pozdrawiam:) A mogłabym Cię prosić o adresy stron dziennikow hiszpanskich ? Będę bardzo wdzięczna :-) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
esuna Re: RODRIGUEZ VICENTE :):):) 12.08.04, 22:13 Ja regularnie odwiedzam www.as.com i www.marca.com Czasami wpadam tez na www.elpais.es No i oczywiscie oficjalna strona Valencii www.valenciacf.es Odpowiedz Link Zgłoś