Dodaj do ulubionych

Pele to przewidział

18.06.02, 19:47
Przypominam sobie jak Pele przed mundialem ostrzegał, że MŚ mogą upłynąć pod
znakiem pomyłek sędziów i wypaczania wyników. Niestety miał rację. Przecież to
jest horror! Myślałem, że po fazie grupowej będzie lepiej, ale nic z tego.
Belgia, Włochy, Meksyk - ofiary karygodnego sędziowania. Teraz jak pada bramka,
zawsze wydaje mi się, że sędzia jej zaraz nie uzna, bo coś mu się ubzdura. Nie
przypominam sobie, żeby kiedykolwiek na turnieju rangi mistrzowskiej było tyle
absurdalnych pomyłek sędziów. A już to co zrobił sędzia z Jamajki, nie uznając
gola Wilmotsa to rekord świata!!
Obserwuj wątek
    • Gość: noiki Re: Pele to przewidział IP: *.proxy.aol.com 18.06.02, 19:49
      mars78 napisał(a):

> Przypominam sobie jak Pele przed mundialem ostrzegał, że MŚ mogą upłynąć pod
      > znakiem pomyłek sędziów i wypaczania wyników. Niestety miał rację. Przecież to
      > jest horror! Myślałem, że po fazie grupowej będzie lepiej, ale nic z tego.
      > Belgia, Włochy, Meksyk - ofiary karygodnego sędziowania. Teraz jak pada bramka,
      >
      > zawsze wydaje mi się, że sędzia jej zaraz nie uzna, bo coś mu się ubzdura. Nie
      > przypominam sobie, żeby kiedykolwiek na turnieju rangi mistrzowskiej było tyle
      > absurdalnych pomyłek sędziów. A już to co zrobił sędzia z Jamajki, nie uznając
      > gola Wilmotsa to rekord świata!!
      --Moze i tak,ale Pele to tragedia..do tej pory nie umie wypowiedziec jednego
      zdania po Angielsku bez bledow..:)

• mars78 Re: Pele to przewidział 18.06.02, 19:52
        Hmmm, mimo wszystko chciałbym żeby polscy piłkarze mieli tylko problemy
        językowe. A poza tym, niejeden polski zawodnik ma trudności w mówieniu po
        polsku.
        • Gość: Robert Re: Pele to przewidział IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 20:56
          Brawo. Masz 100% racji. Mój kumpel pracuje w banku przy kredytach. Ostatnio
          bardzo znany pierwszoligowy zawodnik załatwiał u niego kredyt. W papierach w
          rubryce >wykształcenie< napisał: NIEDOTYCZY. Widziałem na własne oczy.
          • mars78 Re: Pele to przewidział 18.06.02, 21:10
            :))))))) Genialne!! To w zasadzie podsumowuje wszystko.

Poniewarz nawet gra w piłke norznom wymaga, nie kiedy, kożystania z tego
            códownego daró Natóry, jakim jest, ówaga!, muzg. Lócki muzg jest bo wiem nie
            zmiernie fszehstronny i ogulnie pofaudowany. Mam nadzieje, rze muzg piłkaża
            terz jest takirz. Hoć podany pszes Ciebie pszykłat temu pszeczy.
          • Gość: noiki Re: Pele to przewidział IP: *.proxy.aol.com 18.06.02, 23:15
            Gość portalu: Robert napisał(a):

> Brawo. Masz 100% racji. Mój kumpel pracuje w banku przy kredytach. Ostatnio
            > bardzo znany pierwszoligowy zawodnik załatwiał u niego kredyt. W papierach w
            > rubryce >wykształcenie< napisał: NIEDOTYCZY. Widziałem na własne oczy.
            ---No i co..???? Przeciez miale racje..po cholere komus to pisac i wiedziec...

• Gość: Robert Re: Pele to przewidział IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 23:57
              Widzę, że Ciebie to też nie dotyczy.
              • Gość: noiki Re: Pele to przewidział IP: *.proxy.aol.com 19.06.02, 00:27
                Gość portalu: Robert napisał(a):

> Widzę, że Ciebie to też nie dotyczy.
                --ale mnie bracie zarzyles...hoho...;)

• Gość: M Re: Pele to przewidział IP: *.bus.ualberta.ca 19.06.02, 00:32
        A co ma piernik do wiatraka????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka