Gość: mirek nou do boju Polskoooo!!! IP: *.aster.pl 10.06.06, 10:37 Do boju Polsko!!! Jak nie teraz, to za 4 lata, a może na Euro się uda:))) Jesteśmy zespołem, który gra na takim właśnie pożiomie, i tyle!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.06, 10:44 Polacy do zbierania truskawek , pilka ha ha ha , Janas ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:51 RODACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Janas dał dupy gdy ogłosił skład reprezentacji! FRANEK żal mi Ciebie chłopie, a Wam Panowie z Reprezentacji życzę wygranej ze Szwabami i po powrocie do Polski lepszego trenera.NIE TRAĆCIE DUCHA 12 Zawodnik jest zawsze z Wami do końca!!! Po meczu płakałem a potem piłem do rana z kibicami KORONY KIELCE....... Nie traćmy nadziei drużyna Niemiec to nie bogowie.. może sie uda..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szulc Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:02 heh, Klose spiewal hymn niemiecki i to z wielkim przejeciem, a Podolski mial to w dupie, nawet nie probowal sciemniac. Podoba mi sie ten chlopak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr mr szczegolnie ty szymkowiak IP: 83.238.82.* 10.06.06, 11:07 masz odpowiadac za rozgrywanie a ciebie caly mecz widac nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sudi ustawienie na macz z Niemcami!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:32 Na mecz z Niemcami ustawienie powinno być następujące: 1-9-0-1. Czyli 9 obrońców i Żurawski z przodu!!!!!!!!!!!!!!! To dopiero będziemy grać ofensywnie............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUDI ...............DO DOMU POLSKO................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:40 OD POCZĄTKU WIEDZIAŁEM, ŻE W 2 RUNDZIE POLSCY PIŁKARZE SPOTKAJĄ SIĘ Z... RODZINAMI NA LOTNISKU!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
heineken Jelen z Wisly Plock,okazal sie lepszy do gwiazd 10.06.06, 11:35 eksportowych. Kur** jeden mecz w zyciu i nie trafili z forma!!Szymkowiak nic nie pokazal, Zurawski nie istnial! Ale w sumie czemu sie dziwic, polowa 11 nie gra w klubach, inni graja w kiepskich a z ligi polskiej, z mistrza Polski nikogo prawie nie bylo Zenujacy mecz, zenujacy poziom i tylko NAS kibicow zal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś szymek nieobecny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:47 trudno wygrać w dziesięciu. w pierwszej połowie szymek grał w "piłka parzy". w przerwie janas musiał powiedzieć mu kilka ciepłych słówek bo w drugiej kilka razy kopnął piłkę. jakieś umiejętności ten chłopak ma, ale mentalnie jest malutki... spodziewałem się, że janas po 45 min posadzi go na ławę. zobaczymy co zrobi z niemcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwert Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.bulldogdsl.com 10.06.06, 11:50 Polacy wogole tego meczu nie wybiegali. Na w miare dobrym poziomie zagral niestety tylko Smolarek. Reszcie zawodnikow nie chcialo sie biegac. Jak widzialem ich chodzacych po murawie to mi sie odechciewalo. Zero ducha walki Ekwador i tak oddawal Polakm tyle miejsca do rozegrania a o ni nic nawet z tak slaba druzyna nie potrafili wygrac. Brak pressingu, brak wiary w swoje sily i wygrana i "nie wybieganie" to sa moim zdaniem przyczyny naszej porazki Odpowiedz Link Zgłoś
zbiga1 Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę 10.06.06, 11:51 worldpl napisał: > Jak to mowia, jest myslenie i myslenie zyczeniowe. Impreza w multikinie była su > per.Z myślenia może wynikać jeden konstruktywny wniosek by PZPN na czas kiedy selekcjonerem-strategiem jest p.Janas zwolić nazsą reprezentacje z obowiązku wprowadzania na boisko tylko 11 piłkarzy powiekszając ten limit do 22.Renegocjacja regulaminu w odniesieniu do Polski jest konieczna bo gdyby każdy nasz miał pomocnika na posyłki to dawalibyśmy do wiwatu neitylko Ewadorowi. PS zawieszenie regulaminu dla Polski winno obowiązywać w okresie dwu mundiali. > Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod media markt wiedzieli juz o tym przed miesiacem 10.06.06, 12:03 zabraklo tylko jeszcze kaczorka na trybunie, ale z niemcami kto wie, moze nawet minister buc(oswiaty) sie pojawi....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: media markt wiedzieli juz o tym przed miesiac IP: *.net-81-220-79.rev.numericable.fr 10.06.06, 12:13 A propos...w riposcie na reklame pewnego niemieckiego hipermarketu sprzedajacego sprzet elektroniczny proponuje, niezaleznie od dalszych wydarzen pilkarskich szykowac na nastepne mistrzostwa reklame wodki Grunwald. Brzmialoby to tak znowu nie strzeliles gola?... zapij swoje smutki w wodce Grunwald jak 600 lat temu twoi przodkowie GRUNWALD DAS WODKA MIT TRADITION. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: media markt wiedzieli juz o tym przed miesiac 10.06.06, 12:20 moze lepiej "nastepne zamroczenie po wygranej na nasz koszt", czyli DIE NÄCHSTE SÄUFEREI AUF UNSERE KOSTEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: media markt wiedzieli juz o tym przed miesiac IP: *.net-81-220-79.rev.numericable.fr 10.06.06, 12:37 Dobre...mam nadzieje ze w ramach analizy rynku juz 14-ego bedziemy mogli stawiac. Do boju Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coż Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:12 no coż opinie polskich reprezentantów mówią same za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diplodok Mistrzostwa Swiata w modleniu. IP: *.net.pulawy.pl 10.06.06, 12:19 W tym napewno zdobylibysmy pierwzse miejsce. Zamiast wydawania 30mln zlotych na wizyte B16 i 10 mln na Swiatynie Opatrznosci Bozej za te 40mln wyrzucone w bloto postawilibysmy choc jeden przyzwoity stadion ktorego nie jusielibysmy sie wstydzic przed swiatem i ktory dalbym jakis impuls do tego aby w tym kraju cos pilkarsko sie zmienilo i aby nasz reprezentacja nie dawala plamy w kazdym jej wystepie. Niestety "ciemny' narod potrafi tylko wznosic pobozne modly w nadziei ze cos zmienia zamiast wziasc sie do jakiejs solidnej pracy abyw Polsce nam sie żylo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
judas1 Wirus w TV 10.06.06, 12:20 Włączam wczoraj TV a tu Polska-Ekwador: 0:2 Byłem pewien, że Chunk Norris zapodał mi do odbiornika wirusa. (Ciekawe co pokaże sie na ekranie w meczu z Niemcami - ponoć wirus szybko się rozprzestrzenia). Ale nie... na monitorze komputera też ten sam wynik (zbiorowa infekcja?) Pozostaje wiara, że wirusa ktoś usunie ( jak ten wirus sie nazywał...? coś na J. chyba.... JanASS czy jakos tak) Ale kibiców mamy the best. Ja bym ich wpuścił na boisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał No i po co ta krytyka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:18 Przecież nie od dziś wiadomo że polska piłka od 20 lat to dno. Nędzni piłkarze uważający się za gwiazdy grające w lidze polskiej, tureckiej, katarskiej, austriackiej, cypryjskiej czy 2-ligowych angielskich klubach - to jest wymowne. Młody piłkarz w polsce który ma zadatki na dobrego zawodnika kiedy osiągnie jakiś sukces w kategori juniorskiej to od razu uderza mu do głowy sodówa. Wówczas priorytetem dla niego jest nie dalszy rozwój kariery tylko w głowie mu kasa, dupy i dobre auta - ot, taka mentalność. I też kończą sie ich "kariery". Nie dziwi mnie że jedynym jasnym punktem tej reprezentacji jest Smolarek - od dziecka wychowywany i uczący się rzemiosła piłkarskiego na zachodzie. I nawet jakby tu przyszedł trener Brazyli, Niemiec czy Holandi to za przeproszeniem też niczego nie osiągnie bo jak mówi stare porzekadło "z guwna dzieła sztuki nie ulepisz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: No i po co ta krytyka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:26 jakby nie patrzeć Polacy grają w lepszych klubach niż Ekwadorczycy ( no może niektórzy tylko są a nie grają). Ten mecz przegraliśmy już przed wyjściem na boisko bo za pewnie się czuliśmy. Znowu balonik pękł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Australijczyk Re: No i po co ta krytyka ? IP: *.bri.dsl.connect.net.au 10.06.06, 13:07 Niestety obserwuje Polska pilke tylko z daleka I nieznam wszystkich szczegolow ale S.P. mistrz Kazimierz Gorski z przecitnej druzyny zrobil jedna z najleprzych na Swiecie. Czy pamieacie ze na MS zabral wszystkich ktorzy grail w ostatnim meczu? nawet jak nie byli w formie, zabral ich bo im to obiecal. Na gre druzyny w MS ma wplyw atmosfera w zespole, poza boiskiem, w hotelu na posilku itd, doswiadczenie, przeciez taki Dudek to zaraz bedzie trenerem. Ale zeby to wiedziec to trzeba byc Gorskim, to byl mistrz nie tylko od ustawienia druzyny I taktyki ale mistrz gry zespolowej, byl fachowcem dlatego mial autorytet. Doswiadczenie szkoleniowe mamy trzeba tylko umiec z niego korzystac in udoskonalac. Na MS jak sie nie ma Ronaldinho to mozna tylko walczyc zespolowo. A co zrobil Janas, kompromitacja, skladem na MS zaskoczyl najblizszego wspolpracownika, ciekawe jaka jest opinia pilkarzy, pewnie po mistrzostwach puszcza pare. Nasi pilkarze nie sa zli, sa bardzo dobrzy technicznie, szybcy, co im brakuje to zgrania I odpowiedniego ustawienia, nastawienia psyhicznego I checi do walki. Dlaczego tylko Smolarek powiedzial ze latal jak glupi, bo on wychowal sie za granica I gra bo kocha ten sport, dlaczgo reszta druzyny tego nie powie, to nie jest zespol. Dla przypomnienia “wszyscy za jadnego jened za wszystkich”. Jeszcze z Niemcami mozemy powalczyc nie ma rzeczy niemozliwych, to przeciez tylko ludzie, oni tez moga sie zalamac, trzeba tylko ich przycisnac. Do tego trzeba zeby Janas przestal byc zadufanym bossem a stal sie prawdziwym trenerm/liderem, ale czy go na to stac????? Wierny Kibic. Odpowiedz Link Zgłoś
marleng Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę 10.06.06, 12:27 A mnie sie ten mecz podobal, tylko z tym Smolarkiem trzeba cos zrobic bo on najwyrazniej psuje koncepcje trenera, ja bym go juz wiecej nie wystawial! Odpowiedz Link Zgłoś
marleng Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę 10.06.06, 12:30 Acha a koncepcja i motto trenera i zawodnikow to oczywiscie: nie chcem (grac) ale muszem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totelcamp Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: 62.233.163.* 10.06.06, 12:33 prawda jest taka ze po pierwsze wszyscy wierni kibice powinni dostawac dozywotnie renty z pensji pilkarzy po drugie powiedzcie mi jaki inny zespol grajac defensywnie przegrywa 0 do 2????? to jest absolutny pogrom. Nie miałbym żadnych pretensji, gdyby szaleńczo atakowali i mieli pecha w stylu 25 strzałów na bramkę i wszystko wyjmuje bramkarz ekwadoru grający mecz życia, ale oni grali defensywnie ustawieni i dostali od zupełnie przeciętnej drużyny (jedynie dobrze ustawionej taktycznie) dwie kasty nie strzelając żadnej, ba nie oddając przez długi czas strzału.. prawda jest taka, że zawsze przeciwnicy grają z nami tak jak my powinniśmy grać z nimi.. jestem megaoptymistą, jadę na Kostarykę, ale powiem WAM, że nie ma nadzei.. niestety.. znowu pozostaje kibicować Hiszpanii, Argentynie, WKS, Pepikom.. ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ball Samo zycie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.06, 12:35 Ja nie rozumiem waszego rozczarowania. Przeciez dla kazdego myslacego i nawet slabo znajacego sie na pilce czlowieka bylo wiadomym, ze Polacy odpadna juz po fazie grupowej, w ktorej i tak tylko przez przypadek i zbieg okolicznosci sie znalezli a nie dzieki umiejetnosciom. Wiec skad ta rozpacz? Zeby odpasc trzeba przegrac. No i przegrali, czyli realizuja to, co bylo z gory wiadome. Cudow jakichs po nalocie B-16 sie spodziewaliscie? Niby Fama glosi, ze wiara czyni cuda, ale od dawna wiadomo, ze Fama jest glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronaldo Re: Samo zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:46 ale szkoda ze ten mundial skonczyl sie dla nas zanim sie zaczął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Samo zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:54 Bo trawa była za zielona, bo boisko było za równe, bo linie były za białe... coż my dobrze ze to juz było bo rozczarowanie mniejsze bedzie po bo przed oczywiscie byłem dobrej myśli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 456 Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.wspol.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:55 szkoda komentować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 13:05 "Głupio byłoby mówić, że jesteśmy zespołem, który nie nadaje się do takich turniejów." cyt M. Żurawski i to pierwszy raz kiedy ktoś coś mądrego powiedział z naszych zawodników Tak panowiew nie nadajecier sie do takich rozgrywek Co najwyzej mecze towarzyskie ale gdzie na Mundial? Ludzie przestancie byc slepcami , otworzcie oczy... Nie mamy reprezentacji i do póki nie robije się tego zatwardzialego ukaldu piernikow w PZPN , i nie wproawdzi sie jakiego zachodniego trenera , swiezej krwi i swiezych zasad bedzie tak dalej KONIEC POST KOMUNISTYCZNYCH UKLADOW W PZPN zacznijmy grac w pilke swiatowa na swiatowych zasadach i w swiatowym stylu wspolczucia dla obecnych na meczu kibicow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawstydzony Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 13:32 właściwie to wszystko zostało już powiedziane,prócz tego ze z Janasem ma podac się do dymisji cały PZPN,i tego kochani nie można popuścić.W następnych meczach,to chce widzieć młodych chłopaków,Smolarka zopaską kapitana Brożka i Jelenia w ataku i czemu ten palant nie wzioł Burcharda zmienił by tą flegme Szymkowiaka,chłopaki by się czegoś nauczyli bo serca to nie mozna im omówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarz zrezygnujmy z nastepnych eliminacji do MŚ IP: 82.139.47.* 10.06.06, 13:27 Polska powinna dobrowolnie zrezygnować z następnych eliminacji do MŚ. szkoda mi kibiców, którzy wierzą, dopingują, modlą się, żeby druzyna wyszła z grupy, a w zamian dostają to co widzieliśmy na meczu z Ekwadorem. niech Polacy zrezygnują z myśli, że bedziemy co 4 lata na mundialu. odpocznijmy na jakieś 12 lat i pooglądajmy jak świat gra w piłkę. dobrze, że śp. Kazimierz Górski nie widział tego meczu. pozdrawiam wszystkich kibiców i życzę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.aster.pl 10.06.06, 13:45 Tu potrzeba psychologów, całej armii psychologów. Nie do pomyślenia jest, aby zawodnicy na MŚ wyłaczali swoje mózgi i biegali, kopali, przewracali się etc. jak zombie. Może ekwadorski szaman rzucił na polską reprezentację urok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.icpnet.pl 10.06.06, 13:52 jedyne na co się nadaje Szymkowiak to kebap ....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.elpos.net 10.06.06, 13:53 Właśnie w takim miejscu jest nasza piłka. Budowały nas zwycięstwa z Irlandią Północną, Walią i Azerbejdżanem (czy Armenią bo już nie pamiętam). Bramkostrzelna druzyna, no tak 11 goli w meczach z tymi ostatnimi. Aby grać przeciwko drużynom lepszym lub o podobnym poziomie mecz trzeba wybiegać i grać mądrze. Wystarczyła utrata bramki i plany na mecz się zawaliły, a gdzie plan alternatywny w razie utraty gola? Nagle zaczęła się głupia improwizacja. A popatrzcie jak Niemcy - strata gola i grają non stop tak samo. Janas moim zdaniem nie stanął na wysokości zadania, pewnie nie oglądał żadnego meczu Ekwadoru z Brazylią czy Argentyną, wygraną przez Ekwador. Pewnie tylko 3-4 ostatnie mecze sparingowe. Swoją drogą do planów taktycznych trzeba mieć dobrych piłakrzy. Baszczyński - ile razy widziałem takie same błędy popełniane przez niego w słabej polskiej lidze, Bąk - emeryt, mało zwrotny, bez szybkości, Jop - gra dziwnie, raz dobrze, raz źle. Zewłakow - w obronie prawie poprawny, a ofensywie nieaktywny, a boczni mieli grać do przodu przy dwóch defensywnych środkowych. Pomoc - Sobolewski i Radomski, przy Ekwadorczykach mało zwrotni, za mało piłek do przodu. Szymkowiak nadal bez formy, Krzynówek sił tylko na jedną połowę, Smolarek - najlepszy w tym marazmie, szkoła holenderska od razu widać, że facet z innej bajki. Żurawski - bez formy (grałdokładnie tak jak 4 lata temu w Korei). Jeżeli Janas jest konsekwentny, bo nie wziął Frankowskiego tłumacząc że ten jest bez formy, to Żurawski i Szymkowiak nie powinni grąć w meczu z Niemcami. Może w ataku Jeleń i Brożek lub Smolarek? NIe mozna się przyczepić w zasadzie do Boruca i Smolarka - i to wszystko. Smutne......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek_USA Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 10.06.06, 14:22 Radze wszystkim przeczytanie postow napisanych przez "australijczyk"'a i "artur"'a powyzej. Uwazam ze zawodnicy sa pilkarsko niezli ale nie grali jako druzyna i, co najgorze, nie walczyli oprocz Smolarka. Od 40-tu lat mieszkam w USA i tutaj sie wychowalem, i tutaj nauczylem sie podstaw na ktorych osiaga sie sukcesy (zalozylem kilka firm i dobrze zarobilem). To co kiedys powiedzial Churchil, gdy go zapytano go czemu zawdziecza swoje sukcesy, to to ze "never, never, never give up" ("nigdy, nidgy, nigdy sie nie poddawaj"). Takiego nastawienia brakowalo wczoraj w druzynie oprocz Smolarka, ktory jest wychowany na zachodzie, i tego brakuje tym wszystkim Polakom co przyjezdzaja z wyzszym wyksztalceniem na zachod i myja naczynia w restauracjach lub sprzataja biora. Brak wiary w siebie. Komentator Amerykanski powiedzial wczoraj jak tylko Polska stracila gola ze "Polacy sa znani z tego ze sie predko zalamuja, z siedmiu waznych meczow w ktorych pierwsi stracili gola zadnego nie wygrali". Polska druzyna to reprezentacja narodu i odzwierciedla wszystko to co charakteryuje Polakow. Nie wiem czy Janas jest dobrym selekcjonerem czy nie, ale to malo wazne przeciez on nie gral na boisku. Moze jest dytktatorem a nie liderem co tez jest typowo Polskie (jak tylko Polak dojdzie do wladzy, nawet zjak zostanie sklepowa, to zaraz robi sie krolem), moze sie pomylil, ale decyzje do zakwestjonowania zrobilo wielu selekcjonerow. Selekcjoner USA nie zabral krola strzelcow Majo Soccer League, selekcjoner Anglii zabrach Walcott'a ktorego nigdy nie widzial jk gra bo ten chlopak nigdy nie gral w Premiership, nie pijechali tez Davids i Siedorf z Holandii. Jestem pewien jednak ze kazdy zawodnik z tych druzyn da z siebie wszystko jak bedzie gral tak jak to zrobil Smolarek. Zadne decyzje Jansa nie usrawiedliwiaja pilkarzy ktorzy nie walczyli na boisku i to mnie wkurza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niutek Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.tochigi.ocn.ne.jp 10.06.06, 14:07 ludzie: śp Kazio WIelki mowil:pilka jest okragla a wygra komu sie poszczesci; Polakom sie nie szczesci nie tylko w pilce.nie w polityce... zaden sport nie narodowy.ale....Targowica mosci pnowie!! tak bylo ze nas poganial kto nibut' albo ordung must sein ??? nic nam to nie mowi?? a Oni wLasny rozum potirali? no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 14:30 "nasze gwiazdy" zadali przeprosin od kibicow "za slaski" a czy oni maja cywilna odwage przeprosic za wczorajszy mecz???????? Odpowiedz Link Zgłoś
stan_acid Super Szymkowiak 10.06.06, 14:31 Panie Szymkowiak gratuluję ... fryzury. Prezentowała się świetnie od hymnu do końca spotkania, niezmącona ruchem powietrza na skutek zbyt szybkiego poruszania się po boisku ani nawet małą kropelką potu. Nie zauważyłem również na ustach śladów gryzienia trawy- zapowiadanego w wypowiedziach przedmeczowych. Reasumując wyglądał pan jak żywy manekin reklamujący swój nowy zakład fryzjerski o czym wspomina artykuł w dzisiejszych Wysokich Obcasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wciazkibic Re: Zawodnicy Janasa widzą przed oczami powtórkę IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 10.06.06, 14:34 Ogladalem to spotkoanie z kolega z Ekwadoru. Uwazal, ze jego druzyna nie zagrala dobrze. Poniewaz jest grzeczny to powiedzial, ze w Polskiej druzynie zabraklo lidera. Ja jestem nie tak grzeczny i uwazam ze w Polskiej druzynie zabraklo jednej osoby ktora potrafi myslec. Gdzie te czasy kiedy Dejna, Kasperczak czy Maszczyk uzywali organu, ktory sie nazywa mozg. Szkoda mi tych kibicow ktorzy zrobili wszystko zeby pomoc polskiej reprezentacji. Jezli pilkarze mowia , ze dali z siebie wszystko to chyba powinni pomyslec o zmianie zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś