brytyjka Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 21.06.06, 23:19 moim zdaniem Australia spokojnie wygra z Chorwacją. co do pierwszego meczu - kibicuję Czechom :) są w stanie wygrać z Włochami, którzy do tej pory grają kiepsko i mają więcej szczęścia niż rozumu. pzdr bryt Odpowiedz Link Zgłoś
cisiel1 Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 21.06.06, 23:36 Hehe! Nie lubie brutalnej gry Włochów, więc jestem za Czechami i obstawiam, że wygrają.Uważam, że są lepsi od Włochów :) Jeżeli chodzi o mecz Chorwacja-Australia to chyba dam remis. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
bobeczek18 Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 00:23 Brytyjka za to anglicy sa swietni zastanów sie co piszesz maja wiecej szczescia niz rozumu to anglicy naaja wiecej szczescia niz umiejetnosci szczególnie ten cały beckham a włosi sa o wile lepsi dla mnie anglia dojdzie jedynie do cwiercfinału a włosi do półfinału a mistrzem oczywiscie argentyna Odpowiedz Link Zgłoś
gohha2 Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 09:27 Ja dam wygraną Czechów - skromną ale raczej 2:1 NIŻ 1:0 ;) zdaję sobie jednak sprawe, że jest to raczej pobożne życzenie - Włosi są takimi farciarzami..... jeszcze jak wkopia pierwsi gola....... W drugim meczu....chyba remisik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 10:46 > zastanów sie co piszesz dzięki, ale wiem dobrze, co piszę :) > a włosi sa o wile lepsi nie wmówisz mi, że Włosi pokazali jakiś wielki futbol na tych mistrzostwach. nie dominowali ani nad Ghaną, ani nad USA. A co do Anglików - nigdy nie twierdziłam, że grają najdoskonalszy futbol na świecie, głoszę tylko, że im kibicuję. A dobrze wiesz, że kibicowanie komuś nie oznacza, iż ta drużyna jest najlepsza na świecie [świetny przykład - wielu z nas kibicowało naszej reprezentacji :)]. Daruj sobie więc te przytyki. Brytyjka za to anglicy sa swietni maja wiecej szczescia niz rozumu to anglicy naaja wiecej szczescia niz umiejetnosci >szczególnie ten cały beckham Taki duży chłopiec jak Ty powinien doskonale wiedzieć, że Anglia to nie tylko Beckham. Cóż, a zarzuca się kobietom, że z Anglików znają tylko jego, występującego w żurnalach :) >a mistrzem oczywiscie argentyna też ich lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
batigoofy Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 14:35 poza tym nie przypominam sobie zeby ghana stworzyla jakąś 100%-ową sytuacje w meczu z wlochami. essien probowal strzelac z daleka ale jakos nic z tego nie wyniklo Odpowiedz Link Zgłoś
batigoofy Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 14:33 uwazasz za szczescie ich madrą gre i bramke z kontry w drugiej polowie z ghaną? czyli uwazasz ze brzydki futbol wyggrywa tylko szczesciem? Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 15:13 mimo najszczerszych chęci i usilnego wytężania wzroku, nie widzę niestety mądrości w grze Włochów :) cóż, jak ktoś nie ma pomysłu na grę, to stosuje brutalność, łokcie w oczach etc. pzdr bryt Odpowiedz Link Zgłoś
batigoofy Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 18:03 obrona i gra z kontry to tez pomysl na gre. a pomysl ghany? strzaly z 20 metrow (moze jakis wpadnie) Odpowiedz Link Zgłoś
angel_82 Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 10:04 Ja ciągle myślę co dać.Narazie jesli chodzi o mecz Czechy - Włochy mam 1:1 ale pewnie jeszcze kilka razy to zminię ;)w drugim meczu dałam 2:1 dla Chorwacji ale myślę czy nie postawić na remis.:D:D:D Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gasiorr Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 10:19 Szczerze mowiac to trudne meczyki a moze tak remis x2?!:P Odpowiedz Link Zgłoś
radzio_g Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 10:27 To co, jestesci przekonani ze chorwacja nie da rady nawet na remis?! Odpowiedz Link Zgłoś
angel_82 Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 10:45 Ja nie jestem przekonana waham się między remisem a zwycięstwem Chorwacji ale juz raz miałam przeczucie postawiłam na Arabię w meczu z Ukrainą i jak się to skończyło wiadomo :):):) więc może jednak odpuszcze sobie Chorwację i moje przeczucia...Trzeba to jeszcze przemyśleć. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
radzio_g Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 10:55 :) trzeba bedzie to wziascpod uwage:) Odpowiedz Link Zgłoś
dominho Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 11:19 czesi wygraja jedna bramka, a w meczu australia- chorwacja czuje, ze bedzie remisik, bo nie wierze, aby chorwacja kosztem australli weszla do 1/8 finalu Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 13:12 według mnie nie da :) bryt Odpowiedz Link Zgłoś