Dodaj do ulubionych

Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!!

21.06.06, 23:14
jak obstawiacie?
Obserwuj wątek
    • brytyjka Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 21.06.06, 23:19
      moim zdaniem Australia spokojnie wygra z Chorwacją.
      co do pierwszego meczu - kibicuję Czechom :) są w stanie wygrać z Włochami, którzy do tej pory grają
      kiepsko i mają więcej szczęścia niż rozumu.

pzdr
      bryt
      • cisiel1 Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 21.06.06, 23:36
        Hehe!

Nie lubie brutalnej gry Włochów, więc jestem za Czechami i obstawiam, że
        wygrają.Uważam, że są lepsi od Włochów :)
        Jeżeli chodzi o mecz Chorwacja-Australia to chyba dam remis.

Pozdro.
        • bobeczek18 Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 00:23
          Brytyjka za to anglicy sa swietni zastanów sie co piszesz maja wiecej szczescia
          niz rozumu to anglicy naaja wiecej szczescia niz umiejetnosci szczególnie ten
          cały beckham a włosi sa o wile lepsi dla mnie anglia dojdzie jedynie do
          cwiercfinału a włosi do półfinału a mistrzem oczywiscie argentyna
          • gohha2 Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 09:27
            Ja dam wygraną Czechów - skromną ale raczej 2:1 NIŻ 1:0 ;) zdaję sobie jednak
            sprawe, że jest to raczej pobożne życzenie - Włosi są takimi farciarzami.....
            jeszcze jak wkopia pierwsi gola.......
            W drugim meczu....chyba remisik ;)
          • brytyjka Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 10:46
            > zastanów sie co piszesz

dzięki, ale wiem dobrze, co piszę :)

> a włosi sa o wile lepsi

nie wmówisz mi, że Włosi pokazali jakiś wielki futbol na tych mistrzostwach. nie dominowali ani nad
            Ghaną, ani nad USA.
            A co do Anglików - nigdy nie twierdziłam, że grają najdoskonalszy futbol na świecie, głoszę tylko, że
            im kibicuję. A dobrze wiesz, że kibicowanie komuś nie oznacza, iż ta drużyna jest najlepsza na świecie
            [świetny przykład - wielu z nas kibicowało naszej reprezentacji :)].
            Daruj sobie więc te przytyki.
            Brytyjka za to anglicy sa swietni maja wiecej szczescia
            niz rozumu to anglicy naaja wiecej szczescia niz umiejetnosci
            >szczególnie ten cały beckham

Taki duży chłopiec jak Ty powinien doskonale wiedzieć, że Anglia to nie tylko Beckham. Cóż, a zarzuca
            się kobietom, że z Anglików znają tylko jego, występującego w żurnalach :)

>a mistrzem oczywiscie argentyna
            też ich lubię :)

• batigoofy Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 14:35
              poza tym nie przypominam sobie zeby ghana stworzyla jakąś 100%-ową sytuacje w
              meczu z wlochami. essien probowal strzelac z daleka ale jakos nic z tego nie wyniklo
      • batigoofy Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 14:33
        uwazasz za szczescie ich madrą gre i bramke z kontry w drugiej polowie z ghaną?
        czyli uwazasz ze brzydki futbol wyggrywa tylko szczesciem?
        • brytyjka Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 15:13
          mimo najszczerszych chęci i usilnego wytężania wzroku,
          nie widzę niestety mądrości w grze Włochów :)
          cóż, jak ktoś nie ma pomysłu na grę, to stosuje brutalność, łokcie w oczach etc.

pzdr
          bryt
          • batigoofy Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 18:03
            obrona i gra z kontry to tez pomysl na gre. a pomysl ghany? strzaly z 20 metrow
            (moze jakis wpadnie)
    • angel_82 Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 10:04
      Ja ciągle myślę co dać.Narazie jesli chodzi o mecz Czechy - Włochy mam 1:1 ale
      pewnie jeszcze kilka razy to zminię ;)w drugim meczu dałam 2:1 dla Chorwacji
      ale myślę czy nie postawić na remis.:D:D:D
      Pzdr
      • gasiorr Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 10:19
        Szczerze mowiac to trudne meczyki
        a moze tak remis x2?!:P
    • radzio_g Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 10:27
      To co, jestesci przekonani ze chorwacja nie da rady nawet na remis?!
      • angel_82 Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 10:45
        Ja nie jestem przekonana waham się między remisem a zwycięstwem Chorwacji ale
        juz raz miałam przeczucie postawiłam na Arabię w meczu z Ukrainą i jak się to
        skończyło wiadomo :):):) więc może jednak odpuszcze sobie Chorwację i moje
        przeczucia...Trzeba to jeszcze przemyśleć.
        Pzdr
        • radzio_g Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 10:55
          :)
          trzeba bedzie to wziascpod uwage:)
          • dominho Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 11:19
            czesi wygraja jedna bramka, a w meczu australia- chorwacja czuje, ze bedzie
            remisik, bo nie wierze, aby chorwacja kosztem australli weszla do 1/8 finalu
      • brytyjka Re: Czechy- Włochy!!!, Australia- Chorwacja!!! 22.06.06, 13:12
        według mnie nie da :)

bryt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka