Gość: Matias IP: *.laczpol.net.pl 26.08.06, 18:38 ARKA GOL !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krisbee Re: Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 26.08.06, 19:12 To najktótszy dowcip świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.icpnet.pl 26.08.06, 19:21 z poznania pozdrowienia dla widzewa od fana z czerwonego osiedla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.gdynia.mm.pl 26.08.06, 19:22 arka gdynia 2 liga 2liga arka gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomga o co chodzi w zdaniu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:32 "Mecz z Arką nie jest wydarzeniem piątek kolejki jest dla Widzewa bardzo ważny." ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARKOWIEC Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.gdynia.mm.pl 26.08.06, 19:33 arka 1-0 wygrywa sialala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:39 arka zapraszamy do drugiej ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:41 ole arka gdynia ole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arka gdynia 2liga Re: Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.gdynia.mm.pl 26.08.06, 19:50 arka pasuje ale do 2 ligii juz jest remis jeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew Łódź jest w Re: Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.timplus.net 31.05.07, 18:26 widzew jest extra kocham go a on mnie nic wiecej mi nie potrzeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasiak Re: Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:52 Wojciech Stawowy najlepszy trener ligowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.N. Widzew gra z Arką Gdynia i przegra IP: *.eranet.pl 26.08.06, 20:19 Ten Widzew to tylko ambicja która pomału będzie się kończyła.Życzę wygranej ARCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cross Arka jest wielka IP: 12.152.110.* 26.08.06, 20:52 Areczka, ukochana nasza Areczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: General Arka Gdynia IP: *.gdynia.mm.pl 26.08.06, 21:28 Ara sie rozkreca. To widac i czuc. Brawo Stawowy! Pieprzyc hanysow lacznie z Lodzia: Panstwo na Slask zawsze dawalo kase. Na kluby, drogi, kopalnie a my o wszystko walczymy sami. Mozecie miec Mistrza Poslki ale drukowanego przez "fryzjera". Potem kazdy wyjazd za granice to kleska. Klub czy reprezentacja. Ale spoko: dwa, trzy lata i Ara ustawi wszystkich w szeregu. HEJ ARKA GOL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.N.W. Byłem nameczu.. IP: *.toya.net.pl 26.08.06, 22:28 Sędzia się mylił.. ale nie koniecznie w dwie stony. juz razWitkowski chciał przekrecić Widzew na wiosne w meczu z Szczaxą skonczyło się jednak 1:0. Choć przyznam ze dzis piłkarze widzewa byli słabi a Arka zagrała ładny mecz to decyzje sędziego byly mocno przegiete.. Grzelakowi przeszkadzali obrońcy Arki jak mogli ale zatrzymywał go ten błazen w czarnych gatkach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew król Re: Byłem nameczu.. IP: *.timplus.net 31.05.07, 18:32 Mam 13 let chodze na mecze do 10lat widzew lodz jest extra kocham go bylem na meczu z cracovią powiem wprost cracovia byla do kitu miala farta sedzia byl nie sprawiedliwy napoleoni mial dwieakcje w polu karnym ale zgadnijcie jak sie to skonczylo k..... menda z cracovii podciela go i nie bylo faulu moim zdaniem sedzia to idiota bylo widac z 50m ze k.... podciol go specjalnie sorry za przeklenstwa ale to byol mecz koncowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUCH & GKS Ciemność Widzew-Szparka Gdynia 1:1 IP: *.chello.pl 27.08.06, 19:12 oba zaspoły to dno Odpowiedz Link Zgłoś