Dodaj do ulubionych

Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem

IP: *.laczpol.net.pl 26.08.06, 18:38
ARKA GOL !!
Obserwuj wątek
    • Gość: krisbee Re: Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 26.08.06, 19:12
      To najktótszy dowcip świata!
    • Gość: km Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.icpnet.pl 26.08.06, 19:21
      z poznania pozdrowienia dla widzewa od fana z czerwonego osiedla
    • Gość: :) Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.gdynia.mm.pl 26.08.06, 19:22
      arka gdynia 2 liga 2liga arka gdynia
    • Gość: tomga o co chodzi w zdaniu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:32
      "Mecz z Arką nie jest wydarzeniem piątek kolejki jest dla Widzewa bardzo ważny."

??????????
    • Gość: ARKOWIEC Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.gdynia.mm.pl 26.08.06, 19:33
      arka 1-0 wygrywa sialala
    • Gość: kowal Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:39
      arka zapraszamy do drugiej ligi
    • Gość: olo Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:41
      ole arka gdynia ole
      • Gość: arka gdynia 2liga Re: Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.gdynia.mm.pl 26.08.06, 19:50
        arka pasuje ale do 2 ligii juz jest remis jeeee
        • Gość: Widzew Łódź jest w Re: Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.timplus.net 31.05.07, 18:26
          widzew jest extra kocham go a on mnie nic wiecej mi nie potrzeb
    • Gość: Pasiak Re: Widzew gra z Arką Gdynia i jest faworytem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 19:52
      Wojciech Stawowy najlepszy trener ligowy!
    • Gość: J.N. Widzew gra z Arką Gdynia i przegra IP: *.eranet.pl 26.08.06, 20:19
      Ten Widzew to tylko ambicja która pomału będzie się kończyła.Życzę wygranej ARCE.
    • Gość: cross Arka jest wielka IP: 12.152.110.* 26.08.06, 20:52
      Areczka, ukochana nasza Areczka
    • Gość: General Arka Gdynia IP: *.gdynia.mm.pl 26.08.06, 21:28
      Ara sie rozkreca. To widac i czuc. Brawo Stawowy!

Pieprzyc hanysow lacznie z Lodzia: Panstwo na Slask zawsze dawalo kase. Na
      kluby, drogi, kopalnie a my o wszystko walczymy sami. Mozecie miec Mistrza
      Poslki ale drukowanego przez "fryzjera". Potem kazdy wyjazd za granice to
      kleska. Klub czy reprezentacja.

Ale spoko: dwa, trzy lata i Ara ustawi wszystkich w szeregu.

HEJ ARKA GOL!

• Gość: S.N.W. Byłem nameczu.. IP: *.toya.net.pl 26.08.06, 22:28
      Sędzia się mylił.. ale nie koniecznie w dwie stony. juz razWitkowski chciał
      przekrecić Widzew na wiosne w meczu z Szczaxą skonczyło się jednak 1:0. Choć
      przyznam ze dzis piłkarze widzewa byli słabi a Arka zagrała ładny mecz to
      decyzje sędziego byly mocno przegiete.. Grzelakowi przeszkadzali obrońcy Arki
      jak mogli ale zatrzymywał go ten błazen w czarnych gatkach..
      • Gość: Widzew król Re: Byłem nameczu.. IP: *.timplus.net 31.05.07, 18:32
        Mam 13 let chodze na mecze do 10lat widzew lodz jest extra kocham go bylem na
        meczu z cracovią powiem wprost cracovia byla do kitu miala farta sedzia byl nie
        sprawiedliwy napoleoni mial dwieakcje w polu karnym ale zgadnijcie jak sie to
        skonczylo k..... menda z cracovii podciela go i nie bylo faulu moim zdaniem
        sedzia to idiota bylo widac z 50m ze k.... podciol go specjalnie sorry za
        przeklenstwa ale to byol mecz koncowy.
    • Gość: RUCH & GKS Ciemność Widzew-Szparka Gdynia 1:1 IP: *.chello.pl 27.08.06, 19:12
      oba zaspoły to dno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka