Gość: darek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 19:20 Coś wam ten on-line, nawala, jeszcze nie zaczęła się druga połowa!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Wisła Płock - Odra Wodzisław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 19:53 Przestańcie reklamować ekstraklasę na żywo. Nawet interia jest szybsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wisła Płock - Odra Wodzisław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 20:10 czy możę grają DOGRYWKĘ???? w innych portalach już od kilkunastu minut jest wynik końcowy. NIE UŻYWAJCIE POJĘCIA RELACJE NA żYWO!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Stelmach Re: Wisła Płock - Odra Wodzisław IP: *.c153.petrotel.pl 23.09.06, 20:42 Wisła zremisowała 1:1. Ładną bramkę zdobył Wahan Gevorgyan,nie najlepiej grał Lumir Sedlacek. Przez pierwszą połowę przeważała Odra, ale druga połowa należała do Wisły. To wszystko wiem bo byłem na tym meczu. Jestem z Płocka, więc kibicowałem Wiśle. KTO NAJLEPIEJ W PIŁKĘ GRA WISŁA, WISŁA PŁOCK! KTO NAJLEPIEJ W PIŁKĘ GRA WISŁA PŁOCK! Odpowiedz Link Zgłoś