Gość: purify IP: 195.150.94.* 19.12.06, 19:54 no, no.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CISZbąk ciszbąk IP: *.toya.net.pl 19.12.06, 19:55 ilona ciszek puściła bąka przy szóstym brzuszku na wuefie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociołek pora na cypr marek lecieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 19:57 buhahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobong Saganowski w Watfordzie? IP: 213.76.133.* 19.12.06, 19:58 to są kluby na miare naszych piłkarzy. marek wracaj do (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Saganowski w Watfordzie? IP: *.dynamic.caiway.nl 19.12.06, 20:15 to wasze (L)...zal mi was.klub marnujacy najlepsze talenty Odpowiedz Link Zgłoś
tjedynak Re: Saganowski w Watfordzie? 19.12.06, 20:36 Legia to jest chyba najlepsze miejsce dla niego, szczegolnie teraz bez napadziora,by sie tu przydał zamiast Włodara... Tam to za wysokie progi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocno wzburzony Woow!! IP: *.ghnet.pl 19.12.06, 20:51 leczcie sie niby dziennikarze gazety. jestescie pogmatwani umyslowo, wszedzie tylko ta legia i legia, ile mozna? To jest ogolnopolski portal a nie "nasza gazeta". chociazby w wisle zmienia sie trener, zawirowania w klubie, u Was troche informacji a jak tylko pojawilo sie info ze Saganowski na testy jedzie to od razu: "Ty patrz! Sagan do Watford! WOOOW!! Ale bajer!!" i jakos nie przemawia do Was fakt ze to jakis zart bo nawet w Troyes se nie radzi a co dopiero w Premiership. Ale od razu top nius, tak samo jak gadanie wielki hit transferowy... hmmm.. wszystko w porzadku? juz chyba przymiotnikow zabraklo bo pewnie byscie jakis wrzucili. juz samo hit jest czyms wielkim ale podnieta Was ogarnia zbyt duza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) Testy potrwają do piontku ;) IP: *.gorzow.mm.pl 19.12.06, 20:52 Policzmy, cztery dni testów to wtorek, środa, czwartek i piątek. W sobotę Sagan wraca do Francji, Troyes gra z PSG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Travian Saganowski w Watfordzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 21:57 www.travian3.pl/?uc=pl2_8242 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glon Frajer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.06, 22:04 Ten gosc mogl zostac swietnym napastnikiem a nie tulac sie w przecietnosci. Ale niestety trzeba miec mozg a nie gowno.Dostalo sie pierwsza kase to sobie chlopaczyna musial na motorku poszalec zeby dupy wyrywac.I to sie nazywa frajerstwo, nie mial go kto po glowie szczelic! A mogl byc podpora reprezentacji...Wypadek przekreslil wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc marzyl sagan o watford'zie IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 19.12.06, 22:06 a w sobote w konskim zadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Gurtowski Tam, gdzie John Barnes swego czasu. pamietacie? IP: *.spray.net.pl 19.12.06, 22:44 Beardsley & Barnes później gdzie indziej. to byli kozacy... Odpowiedz Link Zgłoś
br311 Szacunek dla jego menadzera 19.12.06, 22:45 Najpierw wcisnal go na jakies portugalskie zadupie, potem do Francji a teraz do Anglii. Od kazdej transakcji prowizyjka oczywiscie. "Dopóki trenerem jest Jean-Marc Furlan, nie mam co na to liczyć. I nie wiem, dlaczego tak jest" - ja chyba sie domyslam "Watford na gwałt potrzebuje zawodników potrafiących strzelać gole." - ja tez bym od razu o Saganowskim pomyslal :))) "Troyes wydało na mnie 1,6 mln euro." - jeszcze raz szacunek dla menadzera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankuz Re: Saganowski w Watfordzie? IP: *.sprintlink.net 20.12.06, 11:54 Powodzenia! Bede chodzil na mecze jak sie mu uda. Odpowiedz Link Zgłoś