Dodaj do ulubionych

Saganowski w Watfordzie?

IP: 195.150.94.* 19.12.06, 19:54
no, no..
Obserwuj wątek
    • Gość: CISZbąk ciszbąk IP: *.toya.net.pl 19.12.06, 19:55
      ilona ciszek puściła bąka przy szóstym brzuszku na wuefie
    • Gość: kociołek pora na cypr marek lecieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 19:57
      buhahahahhaha
    • Gość: kobong Saganowski w Watfordzie? IP: 213.76.133.* 19.12.06, 19:58
      to są kluby na miare naszych piłkarzy. marek wracaj do (L)
      • Gość: andrzej Re: Saganowski w Watfordzie? IP: *.dynamic.caiway.nl 19.12.06, 20:15
        to wasze (L)...zal mi was.klub marnujacy najlepsze talenty
        • tjedynak Re: Saganowski w Watfordzie? 19.12.06, 20:36
          Legia to jest chyba najlepsze miejsce dla niego, szczegolnie teraz bez
          napadziora,by sie tu przydał zamiast Włodara... Tam to za wysokie progi...
    • Gość: mocno wzburzony Woow!! IP: *.ghnet.pl 19.12.06, 20:51
      leczcie sie niby dziennikarze gazety. jestescie pogmatwani umyslowo, wszedzie
      tylko ta legia i legia, ile mozna? To jest ogolnopolski portal a nie "nasza
      gazeta". chociazby w wisle zmienia sie trener, zawirowania w klubie, u Was
      troche informacji a jak tylko pojawilo sie info ze Saganowski na testy jedzie
      to od razu: "Ty patrz! Sagan do Watford! WOOOW!! Ale bajer!!" i jakos nie
      przemawia do Was fakt ze to jakis zart bo nawet w Troyes se nie radzi a co
      dopiero w Premiership. Ale od razu top nius, tak samo jak gadanie wielki hit
      transferowy... hmmm.. wszystko w porzadku? juz chyba przymiotnikow zabraklo bo
      pewnie byscie jakis wrzucili. juz samo hit jest czyms wielkim ale podnieta Was
      ogarnia zbyt duza.
    • Gość: (gość portalu) Testy potrwają do piontku ;) IP: *.gorzow.mm.pl 19.12.06, 20:52
      Policzmy, cztery dni testów to wtorek, środa, czwartek i piątek. W sobotę Sagan
      wraca do Francji, Troyes gra z PSG.
    • Gość: Travian Saganowski w Watfordzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 21:57
      www.travian3.pl/?uc=pl2_8242
    • Gość: glon Frajer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.06, 22:04
      Ten gosc mogl zostac swietnym napastnikiem a nie tulac sie w przecietnosci. Ale
      niestety trzeba miec mozg a nie gowno.Dostalo sie pierwsza kase to sobie
      chlopaczyna musial na motorku poszalec zeby dupy wyrywac.I to sie nazywa
      frajerstwo, nie mial go kto po glowie szczelic! A mogl byc podpora
      reprezentacji...Wypadek przekreslil wszystko...
    • Gość: gosc marzyl sagan o watford'zie IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 19.12.06, 22:06
      a w sobote w konskim zadzie
    • Gość: Jarek Gurtowski Tam, gdzie John Barnes swego czasu. pamietacie? IP: *.spray.net.pl 19.12.06, 22:44
      Beardsley & Barnes później gdzie indziej. to byli kozacy...
    • br311 Szacunek dla jego menadzera 19.12.06, 22:45
      Najpierw wcisnal go na jakies portugalskie zadupie, potem do Francji a teraz do
      Anglii. Od kazdej transakcji prowizyjka oczywiscie.

"Dopóki trenerem jest Jean-Marc Furlan, nie mam co na to liczyć. I nie wiem,
      dlaczego tak jest" - ja chyba sie domyslam

"Watford na gwałt potrzebuje zawodników potrafiących strzelać gole." - ja tez
      bym od razu o Saganowskim pomyslal :)))

"Troyes wydało na mnie 1,6 mln euro." - jeszcze raz szacunek dla menadzera
    • Gość: Ankuz Re: Saganowski w Watfordzie? IP: *.sprintlink.net 20.12.06, 11:54
      Powodzenia! Bede chodzil na mecze jak sie mu uda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka