Dodaj do ulubionych

Felipe kary nie uniknie

IP: *.chello.pl 02.04.07, 22:13
Nie dziwię się Majdanowi. Musi w końcu odreagować jakoś stres wyniesiony z domu...
Obserwuj wątek
    • kubson Re: Felipe kary nie uniknie 02.04.07, 22:33
      Gdy pajac-majdan wrócił do bramki zamiast biegać po boisku to nie byłoby gola
      na 2-1. Od autu ktorego nie widział liniowy do strzału Michalka minęło
      kilkadziesiąt sekund!
      • Gość: ja Re: Felipe kary nie uniknie IP: *.acn.waw.pl 02.04.07, 22:45
        tylko że jakbyś nie zauważyłe majdan już BYŁ wtedy w bramce
    • marvinmonroe Felipe kary nie uniknie 02.04.07, 22:35
      Bardzo dobrze, brazylijczyk do domu, a Majdan do Dody.
      • Gość: allajah Re: Felipe kary nie uniknie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:05
        Czekamy na decyzje Obserwatora.
        A liniowy wziął do łapy - slepy by zauważył aut !
        • Gość: bobi Re: Felipe kary nie uniknie IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.07, 12:18
          z mojego punktu widzenia sędzia mógł nie zauważyć ponieważ nie zdążył za akcja a
          na dodatek piłka upuściła boisko w powietrzu co utrudniało mu prawidłową ocenę
          faktu więc jeśli sędzia nie stał idealnie na linii bramkowej nie miał prawa
          zauważyć że piłka wyszą za linię bramkową:)
    • Gość: Mądrzejszy Miedziak żenada IP: *.chello.pl 02.04.07, 23:04
      Po takich slowach Miedziaka wydaje się, że eutanazja, morderstwa i wyrywanie
      języka też mają swoje uzasadnienie, a nawet moga sie wydawać konieczne. Cytat z
      więzienia: "Zabiłem żonę, bo mnie wku..ała". Albo słynne "bo zupa była za
      słona". Kilka dni na przemyślenie powinno skłonic prezesa Miedziaka do zadumy,
      jak wielkie bzdury wygaduje. tacy ludzie nie są w stanie uzdrowić polskiego
      futbolu, bo powinni zacząć uzdrawiać samych siebie.
    • Gość: jaro Felipe kary nie uniknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:09
      i dobrze zrobili, jak sie tym jelopom nie wdupcy to nie wiedza o co chodzi!
      • Gość: gaafa radomianin kary nie uniknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:20
        u nas w Kielcach też były momenty
    • Gość: W.W. Felipe kary nie uniknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:34
      Radek miał całkowita rację. Cały zespół haruje 90 minut, a taki łajza puszcza
      lewą akcję i co ? I NIC !!!. W ubiegłym roku Kolejorz z Cracovią z 0 : 3
      wyszedł na 3 : 3 i strzelił prawidłową bramkę na 4 : 3, która nie została
      uznana, a chwilę później ze spalonego strzeliły Krakusy i to sędzia uznał.
      Gdyby kilku raz po raz dostało jakieś bęcki to może by takich numerów nie
      kręcili. W.W.
      • Gość: Doda Co z tego, ze Radzio IP: 212.214.75.* 03.04.07, 01:04
        mial racje. Sedzia jest sedzia i jesli chce sie protestowac to nie jak ten
        prymityw tylko z kultura. No a z drugiej strony to niby skad tej kultury mial
        sie biedak nauczyc ?...........
    • Gość: jurek Felipe kary nie uniknie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 06:59
      dać zawodnikom rewolwery to zastrzelą sędziego za pomyłkę i będzie po kłopocie.
    • Gość: Vasco ROTFL IP: *.tosa.pl 03.04.07, 08:10
      Wyborczej gratulujemy obiektywizmu i lokalnego, zaangazowanego "dziennikarza".

"Arbiter liniowy Krzysztof Myrmus nie zdążył za akcją i nie zauważył błędu."

Ogladalem powtorki i, choc mam watpliwosci, to _moim_ zdaniem _calym_ obwodem
      pilka linii nie przekroczyla. Szkoda, ze nie bylo kamery na linii :( Rozumiem,
      ze dziennikarz siedzial na przedluzeniu linii...

"Arbiter upadł na ziemię, ale nic wielkiego mu się nie stało."

Dokladnie. Wstal, wozek mu nie grozi. Nawet szwow mu nie zalozyli...
      • Gość: lex Re: ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 08:20
        Ten"dziennikarz" widział to najlepiej nie trzeba już kamer i sędziów on to
        wie i koniec.Pomylki sędziowskie są zamierzone lub nie i nie na takich meczach
        się zdarzają.
    • Gość: kelner Majdan się rozwodzi ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 08:37
      więc jest "nabuzowany" jak nigdy.
    • Gość: Owen Felipe kary nie uniknie IP: 80.48.132.* 03.04.07, 08:46
      Mecz był sprzedany przez sędziów.Nimi powinna się zająć prokuratura we
      Wrocławiu.Szkoda, żę nie skopali sędzią dupy. Mają szczęście , że kibice się
      powstrzymali bo napewno w Szczecinie sędziowie dłużej by zostali lecząc swoje
      rany w miejskim szpitalu.
    • Gość: Pinki Felipe kary nie uniknie IP: 82.139.33.* 03.04.07, 09:26
      Banda złodziei i łapówkarzy do karania innych są szybcy ale swoich bandytów
      białych rękawiczkach i tzw. "autorytetów" nie ruszą nigdy. To jest kupa śmieci!!!
    • Gość: Pokemon Felipe kary nie uniknie IP: 82.139.33.* 03.04.07, 09:28
      Skoro PZPN nie chce wprowadzić odsunięcia "sędziów" od sędziowania za np. 3
      oczywiste błędy ("pomyłki") to tych bandytów, którzy wypaczają wynik meczy
      powinno się linczować. I tyle.
    • Gość: nigga "dziennikarz" Lis ze Szczecina kłamca IP: 212.160.172.* 03.04.07, 10:28
      Skad Pan wie ze pilka przekroczyla linie? Typowe medialne, skabotyniale zero
      • hektor2 Re: "dziennikarz" Lis ze Szczecina kłamca 03.04.07, 10:41
        Może był na meczu? Ja byłem, stałem na 18 sektorze, czyli mniej więcej na wysokości sędziego i powiem ci, że ta piłka nie była kontrowersyjna, nie wyszła kawałeczek za linie tylko dobre kilkadziesiąt centymetrów. Nie widzę powodów dla których go obrażasz, więc lecz kompleksy gdzie indziej.
        • Gość: znawca 2 Re: "dziennikarz" Lis ze Szczecina kłamca IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.07, 12:38
          a ja oglądam chyba juz setny raz powtorkę na stop klatce i reki nie dam sobie
          uciąć że piłka wyszła za, ponieważ majdan odchylił sie i jego tłów był
          zdecydowanie na boisku a piłka przeszła obok niego jakieś 10 cm wieć jest
          możliwe że piłka nie wyszła CAŁYM obwodem poza boisko.
          • Gość: Stary Qfwfq Re: "dziennikarz" Lis ze Szczecina kłamca IP: *.acn.waw.pl 04.04.07, 23:03
            dokladnie - wystarczy zrobic stopklatke na video: jesli majdan stoi lewą nogą
            za boiskiem, a pilka omija go dosc dalego z lewej strony - jakim cudem moglaby
            byc nad boiskiem.... nawet zakladając perspektywe, zludzenie optyczne - nie ma
            szans by byla nad boiskiem.
            Aczkolwiek bramka padla normalnei - Majdan byl w bramce i tyle. Beznadziejny
            bląd sedziego, ale nie mogl przewidziec ze bedzie gol.. jesli mecz bylby
            kupiony, zalatwiliby to inaczej;)
    • darek_w1 Co to za brednie??? 03.04.07, 11:00
      www.sport.pl/sport/1,74696,4031381.html

Czego oni chcą od Majdana? Przecież jak byk widać, że to Felipe wpadł na
      sędziego i pchnął go na Majdana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka