Gość: janosik IP: *.chello.pl 02.04.07, 22:13 Nie dziwię się Majdanowi. Musi w końcu odreagować jakoś stres wyniesiony z domu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubson Re: Felipe kary nie uniknie 02.04.07, 22:33 Gdy pajac-majdan wrócił do bramki zamiast biegać po boisku to nie byłoby gola na 2-1. Od autu ktorego nie widział liniowy do strzału Michalka minęło kilkadziesiąt sekund! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Felipe kary nie uniknie IP: *.acn.waw.pl 02.04.07, 22:45 tylko że jakbyś nie zauważyłe majdan już BYŁ wtedy w bramce Odpowiedz Link Zgłoś
marvinmonroe Felipe kary nie uniknie 02.04.07, 22:35 Bardzo dobrze, brazylijczyk do domu, a Majdan do Dody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allajah Re: Felipe kary nie uniknie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:05 Czekamy na decyzje Obserwatora. A liniowy wziął do łapy - slepy by zauważył aut ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Re: Felipe kary nie uniknie IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.07, 12:18 z mojego punktu widzenia sędzia mógł nie zauważyć ponieważ nie zdążył za akcja a na dodatek piłka upuściła boisko w powietrzu co utrudniało mu prawidłową ocenę faktu więc jeśli sędzia nie stał idealnie na linii bramkowej nie miał prawa zauważyć że piłka wyszą za linię bramkową:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądrzejszy Miedziak żenada IP: *.chello.pl 02.04.07, 23:04 Po takich slowach Miedziaka wydaje się, że eutanazja, morderstwa i wyrywanie języka też mają swoje uzasadnienie, a nawet moga sie wydawać konieczne. Cytat z więzienia: "Zabiłem żonę, bo mnie wku..ała". Albo słynne "bo zupa była za słona". Kilka dni na przemyślenie powinno skłonic prezesa Miedziaka do zadumy, jak wielkie bzdury wygaduje. tacy ludzie nie są w stanie uzdrowić polskiego futbolu, bo powinni zacząć uzdrawiać samych siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Felipe kary nie uniknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:09 i dobrze zrobili, jak sie tym jelopom nie wdupcy to nie wiedza o co chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaafa radomianin kary nie uniknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:20 u nas w Kielcach też były momenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.W. Felipe kary nie uniknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:34 Radek miał całkowita rację. Cały zespół haruje 90 minut, a taki łajza puszcza lewą akcję i co ? I NIC !!!. W ubiegłym roku Kolejorz z Cracovią z 0 : 3 wyszedł na 3 : 3 i strzelił prawidłową bramkę na 4 : 3, która nie została uznana, a chwilę później ze spalonego strzeliły Krakusy i to sędzia uznał. Gdyby kilku raz po raz dostało jakieś bęcki to może by takich numerów nie kręcili. W.W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda Co z tego, ze Radzio IP: 212.214.75.* 03.04.07, 01:04 mial racje. Sedzia jest sedzia i jesli chce sie protestowac to nie jak ten prymityw tylko z kultura. No a z drugiej strony to niby skad tej kultury mial sie biedak nauczyc ?........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Felipe kary nie uniknie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 06:59 dać zawodnikom rewolwery to zastrzelą sędziego za pomyłkę i będzie po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vasco ROTFL IP: *.tosa.pl 03.04.07, 08:10 Wyborczej gratulujemy obiektywizmu i lokalnego, zaangazowanego "dziennikarza". "Arbiter liniowy Krzysztof Myrmus nie zdążył za akcją i nie zauważył błędu." Ogladalem powtorki i, choc mam watpliwosci, to _moim_ zdaniem _calym_ obwodem pilka linii nie przekroczyla. Szkoda, ze nie bylo kamery na linii :( Rozumiem, ze dziennikarz siedzial na przedluzeniu linii... "Arbiter upadł na ziemię, ale nic wielkiego mu się nie stało." Dokladnie. Wstal, wozek mu nie grozi. Nawet szwow mu nie zalozyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 08:20 Ten"dziennikarz" widział to najlepiej nie trzeba już kamer i sędziów on to wie i koniec.Pomylki sędziowskie są zamierzone lub nie i nie na takich meczach się zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelner Majdan się rozwodzi ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 08:37 więc jest "nabuzowany" jak nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owen Felipe kary nie uniknie IP: 80.48.132.* 03.04.07, 08:46 Mecz był sprzedany przez sędziów.Nimi powinna się zająć prokuratura we Wrocławiu.Szkoda, żę nie skopali sędzią dupy. Mają szczęście , że kibice się powstrzymali bo napewno w Szczecinie sędziowie dłużej by zostali lecząc swoje rany w miejskim szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Felipe kary nie uniknie IP: 82.139.33.* 03.04.07, 09:26 Banda złodziei i łapówkarzy do karania innych są szybcy ale swoich bandytów białych rękawiczkach i tzw. "autorytetów" nie ruszą nigdy. To jest kupa śmieci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokemon Felipe kary nie uniknie IP: 82.139.33.* 03.04.07, 09:28 Skoro PZPN nie chce wprowadzić odsunięcia "sędziów" od sędziowania za np. 3 oczywiste błędy ("pomyłki") to tych bandytów, którzy wypaczają wynik meczy powinno się linczować. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigga "dziennikarz" Lis ze Szczecina kłamca IP: 212.160.172.* 03.04.07, 10:28 Skad Pan wie ze pilka przekroczyla linie? Typowe medialne, skabotyniale zero Odpowiedz Link Zgłoś
hektor2 Re: "dziennikarz" Lis ze Szczecina kłamca 03.04.07, 10:41 Może był na meczu? Ja byłem, stałem na 18 sektorze, czyli mniej więcej na wysokości sędziego i powiem ci, że ta piłka nie była kontrowersyjna, nie wyszła kawałeczek za linie tylko dobre kilkadziesiąt centymetrów. Nie widzę powodów dla których go obrażasz, więc lecz kompleksy gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca 2 Re: "dziennikarz" Lis ze Szczecina kłamca IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.07, 12:38 a ja oglądam chyba juz setny raz powtorkę na stop klatce i reki nie dam sobie uciąć że piłka wyszła za, ponieważ majdan odchylił sie i jego tłów był zdecydowanie na boisku a piłka przeszła obok niego jakieś 10 cm wieć jest możliwe że piłka nie wyszła CAŁYM obwodem poza boisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Qfwfq Re: "dziennikarz" Lis ze Szczecina kłamca IP: *.acn.waw.pl 04.04.07, 23:03 dokladnie - wystarczy zrobic stopklatke na video: jesli majdan stoi lewą nogą za boiskiem, a pilka omija go dosc dalego z lewej strony - jakim cudem moglaby byc nad boiskiem.... nawet zakladając perspektywe, zludzenie optyczne - nie ma szans by byla nad boiskiem. Aczkolwiek bramka padla normalnei - Majdan byl w bramce i tyle. Beznadziejny bląd sedziego, ale nie mogl przewidziec ze bedzie gol.. jesli mecz bylby kupiony, zalatwiliby to inaczej;) Odpowiedz Link Zgłoś
darek_w1 Co to za brednie??? 03.04.07, 11:00 www.sport.pl/sport/1,74696,4031381.html Czego oni chcą od Majdana? Przecież jak byk widać, że to Felipe wpadł na sędziego i pchnął go na Majdana. Odpowiedz Link Zgłoś