Gość: chels Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.jzo.com.pl 18.10.07, 18:18 Drogba, Lampard, Carvalho... Oni prawdopodobnie odejdą... Kto zostanie ? :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixel Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.cable.ubr04.newt.blueyonder.co.uk 18.10.07, 19:42 nie wiesz kto zostanie? Zdrajcy!!! Pan Terry przereklamowany obrońca dopóki mial obok siebie Gallasa i Carvalho wszystko było ok. Gallas odszedł, Carvalho miał kontuzje a Terry pokazał na co go stać chociażby z Rosenborgiem. Drogba ma rację. Lamparda nie zatrzyma nawet 133 tyś funtów tygodniowo. Nie da sie stworzyc zespoły po takiej akcji jak ta z Mourinho. Ci, którzy mu ufali i chcą odejśc powinni odejśc dla dobra Chelsea. Niestety w pilkę nożna gra sie głównie głową jak to mówił ostatnio Leo. Apropos Terrego- Mourinho kwestionował jego zdolności jak pilkarza klasy światowej i miał rację. nie chcaił z nim przedlużyć kontraktu na co zgodził się zarząd Chelsea placąc bolloksowi 133 tys/funtow tygodniowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chels Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.jzo.com.pl 18.10.07, 21:20 Terry przereklamowany ? Mourinho nie chciał z nim podpisać kontraktu ? Skąd to wyssałeś - z palca ? Trener ma niewiele do powiedzenia w kwestii stawek gaż piłkarzy. O wszystkim decyduje zarząd. Terry to nadal znakomity defensor i mózg drużyny, a winić go za wynik z Rosenborgiem - wybacz, ale mocno to naciągasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixel Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.cable.ubr04.newt.blueyonder.co.uk 19.10.07, 21:52 Całą historię odejścia Mourinho opisywał the Guardian. Więc nie wyssałem. Terry był na pewno bardzo dobrym defensorem 1,5 roku temu, dzisiaj jest nikim. Poczytaj kolego porządna angielska prasę i nie dopytuj się o oczywiste fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 19:09 zalosny pilkarz z zenujaca lojalnoscia wobec klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jach Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.wroclaw.mm.pl 18.10.07, 19:42 Jak mozna gadac takie bzdety: "zawsze marzylem o grze w Barcelonie i Realu, oraz w Milanie lub Interze" ?? To sa pary klubow ktore sie serdecznie niecierpia.. rzeczywiscie, wyjatkowy przyklad lojalnosci wobec klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mwaruwari Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 21:13 Albo oni nie wiedza co tłumaczą, albo on nie wie co gada. innego wyjścia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: of wolf... Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 22:12 Dziwna jest wypowiedź Didiera Drogby. Widać widocznie, że mimo osiągniętego sukcesu (m.in. mistrzostwa Anglii), nie potrafił znaleźć sobie tu miejsca i być do końca szczęśliwym. Chyba jednak tak naprawdę osoba Jose Murinho trzymała go w tym klubie. Ale szacunek pozostaje za to, że zostawiał swoje serce na murawie w każdym meczu. A co do transferu to myślę, że Real Madryt albo FC Barcelona to kluby w których na pewno by pokazał całą swoja klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.masterkom.pl 18.10.07, 22:55 Gazeta staje się jakaś niezrozumiała... I mało wiarygodna :/ W jednym z pierwszych artykułów po odesłaniu Mourinho na trawkę pisaliście, że to co trzymało takich zawodników jak Drogba Lampard etc w klubie był Mourinho (na podstawie ich wypowiedzi rzecz jasna), a teraz co? Nagle zmienili zdanie o swoich doznaniach z ostatnich 3 lat?? Halo... Jeżeli jednak nikt nigdy nie twierdził, że Drogba był w Chelsea ze względu na Mourinho to mój wpis się anuluje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Drogba: Chcę odejść z Chelsea! 18.10.07, 22:59 Nie ulega watpliwosci, ze Drogba jest znakomitym pilkarzem! Nabral, jednak, ostatnio pewnych cech primadonny: lubi polezec na trawie z mina cierpietnika i skrzywdzonego ale po chwili znow gra jak gdyby nigdy nic...Bylby dobry w Barce lub Realu, dodalby troche dynamizmu do hiszpanskiej, delikatnej techniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lloyd1 Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 15:09 Ja bym się cieszył. Drogba, fakt; pasuje do Chelsea, ale marnuje się tam. Niech pójdzie do manchasteru to chociaż wygra lige. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasza07 Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 18:57 Założę się że jeżeli Drgba pójdzie do Realu, Real zdobedzie Puchar Mistrzów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.kalisz.mm.pl 30.10.07, 22:24 Być może Mourinho przejdzie do Valencji, a wówczas niewykluczone że sprowadzi Drogbę. W Magazynie Futbol przeczytałem, że ci dwaj panowie mocno ze sobą byli zyżci i po podjęciu decyzji Jose najdłużej rozmawiał właśnie z napastnikiem Wybrzeża Kości Słoniowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irak Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.chello.pl 30.10.07, 22:26 Ja też to czytałem. Wszystko przez Mourinho i takie jego teksty: " Jestem z ciebie dumny, Didi. Ciezko pracujesz i dlatego jesteszwyciezca. Pamietaj – jestes zwyciezca!” – mówił Mourinho," (źrodło Magazyn Futbol) Ewidentnie go podburza ten zawistny Portugalczyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.kalisz.mm.pl 30.10.07, 22:29 > Ja też to czytałem. Wszystko przez Mourinho i takie jego teksty: > " Jestem z ciebie dumny, Didi. Ciezko pracujesz i dlatego > jesteszwyciezca. Pamietaj – jestes zwyciezca!” – mówił Mourinho," > (źrodło Magazyn Futbol) > Ewidentnie go podburza ten zawistny Portugalczyk! Mam nadzieję, że to była ironia. Jose zawsze lubił efektowne wypowiedzi, ale ja tego jako podburzanie nie traktuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kezo Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.chello.pl 30.10.07, 22:31 > > Ja też to czytałem. Wszystko przez Mourinho i takie jego teksty: > > " Jestem z ciebie dumny, Didi. Ciezko pracujesz i dlatego > > jesteszwyciezca. Pamietaj – jestes zwyciezca!” – mówił > Mourinho," > > (źrodło Magazyn Futbol) > > > Ewidentnie go podburza ten zawistny Portugalczyk! > > Mam nadzieję, że to była ironia. Jose zawsze lubił efektowne wypowiedzi, ale ja > tego jako podburzanie nie traktuję. Ewidentnie. Niby mówi to, a w rzeczywistości - Jak znajdę sobie nowy klub to chodź za mną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.kalisz.mm.pl 30.10.07, 22:36 Abstrahują już od tej wypowiedzi dla Magazynu Futbol, to wydaje mi się że czytałem wypowiedz Mourinho w której zachęcał Drogbę do pozostania w The Blues. Swoją drogą co by się stało, gdyby Jose objął reprezentację Anglii lub Portugalii (o czym się również mówi)? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kezo Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.chello.pl 30.10.07, 22:37 > Abstrahują już od tej wypowiedzi dla Magazynu Futbol, to wydaje mi się że > czytałem wypowiedz Mourinho w której zachęcał Drogbę do pozostania w The Blues. > Swoją drogą co by się stało, gdyby Jose objął reprezentację Anglii lub > Portugalii (o czym się również mówi)? :P To naturyzowałby Drogbę? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Drogba: Chcę odejść z Chelsea! IP: *.kalisz.mm.pl 30.10.07, 22:40 > > Abstrahują już od tej wypowiedzi dla Magazynu Futbol, to wydaje mi > się że > czytałem wypowiedz Mourinho w której zachęcał Drogbę do pozostania w The Blues. > Swoją drogą co by się stało, gdyby Jose objął reprezentację Anglii > lub > Portugalii (o czym się również mówi)? :P > To naturyzowałby Drogbę? :D Aż tak władczy Jose chyba nie jest, szczególnie że musiałby zmienić przepisy FIFA :) Odpowiedz Link Zgłoś