Gość: szunaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 09:42 Tomek Zahorski jest z Warmii a nie z Mazur ty wielki znawco piłki; Trochę geografii........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P Dlaczego Wielkie Derby Śląska są wielkie? IP: *.sileman.net.pl 29.02.08, 10:53 A W. Grzyb to niby co? nie ikona, pokaż mi redaktorze drugiego takiego piłkarza, który grając w I ligowym klubie rezygnuje sam z kontraktu i przechodzi do klubu drugoligowego bo te JEGO ukochany klub, któego jest wychowankiem. Takie rzeczy to tylko w RUCHU!!! A tak nawiasem mówiac na jego stronie nie było jesienią lepszego...co potwierdzają statystyki; gdyby nie lata byłby murowanym reprezentantem,; i jeszcze jedno przestońcie dmuchać w Balon zwany Zahorskim bo go rozerwie na drobne konski i bydzie potym kupa płaczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Dlaczego Wielkie Derby Śląska są wielkie? IP: *.range86-153.btcentralplus.com 29.02.08, 11:06 Masz racje kolego Wojtek Grzyb to KLASA na boisku a co najwazniejsze poza nim. ps.mowie to chociaz jestem kibicem Gksy....trzymaj sie Wojtus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł czado Re: Dlaczego Wielkie Derby Śląska są wielkie? IP: *.katowice.agora.pl 29.02.08, 11:13 Ludzi z Warmii przepraszam za pomyłkę związaną z pochodzeniem Zahorskiego. Z własnego doświadczenia zdaję sobie sprawę, że może Was to irytować. Poprawię się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Re: Dlaczego Wielkie Derby Śląska są wielkie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 11:32 Gość portalu: P napisał(a): > A W. Grzyb to niby co? A kto jest Grzyb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Re: Dlaczego Wielkie Derby Śląska są wielkie? IP: 83.238.180.* 29.02.08, 11:42 piłkarz Poloni Bytom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Dlaczego Wielkie Derby Śląska są wielkie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 10:56 A wy oczywiscie musicie podwazac ich range bo przeciez to nie WIELKIE derby Warszawy Legia - Polonia te to dopiero sa smieszne - jeden klub zbudowany na wyzysku a drugi bez kibicow. Tak dla jasnosci derby to nie to samo co spotkanie 2 druzyn ze szczytu tabeli wiec co ma do tego zajmowane miejsce w tabeli. z Wikipedii :) Mecze Górnik Zabrze - Ruch Chorzów to Wielkie Derby Górnego Śląska, czyli mecze drużyn z jednego regionu, potocznie utożsamianego z górnośląską częścią aglomeracji katowickiej. Dodatkowego prestiżu spotkaniom dodaje fakt, że spotykają się dwie najbardziej utytułowane drużyny w Polsce oraz, że obydwa kluby posiadają największą rzeszę kibiców na Górnym Śląsku, dzielących wiele miast i ich dzielnic na swoje strefy wpływów P.S dla jasnosci nie jestem fanem zadnego z tych klubow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cowboy Dlaczego Wielkie Derby Śląska są wielkie? IP: *.stk.vectranet.pl 29.02.08, 10:57 Mam nadzieje, że mecz będzie wielkim wydarzeniem. Bilet posiadam i już czekam na sobot 10h. W pracy juz docinamy sobie z kibicami Ruchu, oby takie mecze były magnezem dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyna81 Warmia IP: 83.238.108.* 29.02.08, 10:59 Właśnie Zahorski to Warmiak. Konsekwencje mnie więcej takie jakby powiedzieć, że Łukasz Janoszka jest z Zagłębia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Gupi Gorol nigdy niy srosumiy! IP: *.swietochlowice.net.pl 29.02.08, 10:59 My Hanysy momy nosz Fajer! A potym to jusz ino Frajhajt dla coukiygo Szlonska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Zrozumie jak przestaniesz bełkotać. IP: *.chello.pl 29.02.08, 11:37 Do szkoły się nie chciało chodzić, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kssg Re: Zrozumie jak przestaniesz bełkotać. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 11:47 Kto zrozumie? PS. Chyba miało być "zrpzumiem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Gorole niy muszom rozumiyć! IP: *.swietochlowice.net.pl 29.02.08, 11:54 A łod mojej szuli i mojich rechtorów siy łodfandzol, gorolsko mendo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Zrozumie jak przestaniesz bełkotać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 12:14 a jak ktoś do Ciebie pisze po angielsku to też go pytasz czemu do szkoły nie chodził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro przeciez beda nastepne mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 11:05 beda nastepne mecze na slaskim min z legia lechem i Widzewem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schlesier Czyzby artykul o zawistnosci warszawiakow? IP: *.ds.po.opole.pl 29.02.08, 11:13 Pewnie zazdroszcza, a ostatnimi derbami warszawy jakie mialy miejsca tez nie moznabylo sie zachwycac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Re: Czyzby artykul o zawistnosci warszawiakow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 11:40 Czym tu się zachwycać jak w Warszawie grają na kurniku na 10tys luda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <sugar> Dlaczego Wielkie Derby Śląska są wielkie? IP: *.oho.com.pl 29.02.08, 11:31 Bo nie są małe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: screen na zakończenie powtórzymy pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 11:50 "Na zakończenie powtórzymy pytanie, od którego zaczęliśmy. O co chodzi? O mecz niezbyt mocnych ligowych drużyn, który wywołuje zainteresowanie w całej Polsce, a nawet za granicą" Eeeee, nie wiem jak za granica, ale w calej Polsce to na pewno nie :) Sam przeczytalem ten artykulik, bo staram sie czytac wiekszosc watkow sportowych :) Ogolnie ani mnie ziebi ani grzeje mecz jakiegos Gornika z Ruchem, czy Ruchu z Gornikiem (juz mi sie nie chce sprawdzac kto jest gospodarzem). Wielkie Derby? Taaaa a transmituja w jakiejs telewizji, poza zwyczajowo w C+? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ndx Re: na zakończenie powtórzymy pytanie IP: 195.117.90.* 29.02.08, 12:22 > Wielkie Derby? Taaaa a transmituja w jakiejs telewizji, poza zwyczajowo w C+? Nie bo C+ ma wyłączność. Ale jako jedyny mecz OE będzie w HD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: na zakończenie powtórzymy pytanie IP: *.c201.msk.pl 29.02.08, 20:47 Sprzedaj świnie kup se satalite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robus Dlaczego Wielkie Derby Śląska są wielkie? IP: 81.219.116.* 29.02.08, 12:23 co się dziwicie tym pismakom, oni poprzyjeżdżali z wiosek i miasteczek, gdzie nie ma piłki, gdzie nie chodziło się na mecze z ojcem, potem z kumplami nie rozumieją że w meczu nie chodzi o to żeby grał lider z wiceliderem ale o emocje o to by pokonać odwiecznego rywala a dla nich i im podobnych "warszawików" spod ostrołęki jak nie gra legia to nie mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Dlaczego Wielkie Derby Śląska są wielkie? IP: *.elb.vectranet.pl 12.03.08, 21:44 a ty jak nie rozumiesz to poprawiasz sobie samopoczucie obrażając innych. Świetny, dowcipny serwis ma tylko jedną wadą wymaga minimum inteligencji i poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klz Dlaczego Wielkie Derby Śląska są wielkie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 20:47 a my sam na Ślonsku bez te wszyjskie lata sie dziwowali jak kogoś moze ekscytowac Lech-Legia abo Wisła-Legia..... DeRby dlo Ruchu! Odpowiedz Link Zgłoś