Gość: Kalisz IP: *.sds.uw.edu.pl 05.04.08, 19:51 Hey Kolejorz!!! Będą puchary oj będą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: profesor OE: Lech - Odra IP: *.gotadsl.co.uk 05.04.08, 20:29 Ja mowie stanowcze nie dla ekstraklasy w Wodzislawiu. Te miasto i Ci kibice nie zasluzyli na pierwsza lige. Bo wstyd zeby na mecze przychodzilo 2 tys ludzi. Jaki to jest procent calej populacji w Wodzislawiu? Nie potrafia sie cieszyc to wynocha do 3 lub 4 ligii. Owszem druzyne maja dobra ale kibicow na poziomie 5 ligi. Ekstraklasa tylko dra prawdziwych kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: % Re: OE: Lech - Odra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 20:49 Uważaj bo ci żyłka pęknie z tej zazdrości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawo OE: Lech - Odra IP: *.range81-159.btcentralplus.com 05.04.08, 20:59 lech znow wygrywa!!nie traci bramki!!a gryzipiórki z gazety znow marudzą (oj nie lubicie lecha.BRAWO LECH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketchup Re: OE: Lech - Odra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 01:25 ale czemu maja nie marudzic? Lech zagral gorszy mecz niz np. przegrany z Wisla Krakow u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloomy Cud nad cudami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 21:24 Stały się dzisiaj cudy większe niż awans Polaków do EURO, EURO 2012 w Polsce, Pole Position Kubicy i w ogóle... a mianowicie: a)Pitry strzelił w światło bramki i nawet zdobył bramkę b)Smuda wykorzystał wszystkie zmiany(zazwyczaj w 73 minucie robił pierwszą, a dziś zrobił ostatnią) :D Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Cud nad cudami 06.04.08, 07:34 Z tym marudzeniem to racja! 2:0 dla Legii zostałoby odtrąbione na głównej stronie portalu ze stosowaną dawką onanizmu pana webera. A my po wszystkich zwycięstwach Lecha musimy czytać wypociny Nawrota, który uparł się odgrywać obiektywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba OE: Lech - Odra IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.08, 12:06 Średni mecz w wykonaniu Lecha, ale najważniejsze że wygraliśmy. Zaskoczył też mnie Cueto, faktycznie coś jest w tym gościu, potrafi świetnie dośrodkować jest szybki, a ma dopiero 18 (?) lat... A propos artykułu; to już jest tradycja Lech w mediach ogólnopolskich nie zaistnieje nigdy... po prostu nas nie lubią i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: OE: Lech - Odra IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 06.04.08, 20:17 Nie zaistniejecie takze w pucharach, bo z takimi umiejetnosciami sie wam nie naleza. Zmiencie trenera i przestancie sciagac lachudrow z calego swiata. Puchary tylko dla LEGI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerterzysta Re: OE: Lech - Odra IP: *.icpnet.pl 07.04.08, 11:34 w tym roku na grę w europejskich pucharach zasłużyła tylko Wisła, taka prawda. ale jako "pyrlandczyk", kibic Kolejorza od ponad dekady szczerze wierze, że uda sie Lechowi zdobyć wicemistrzostwo. a wiecie co mnie do tego motywuje dodatkowo? fatalna, okropna gra Legii... oglądałem ich mecze, min. ten w Łodzi z Widzewem. pisząc krótko- żenua!!! Poza tym jak Legia grałaby w pucharach to kibice pewnie i tak zamiast krzyczeć "CWKS" czy co tam Oni śpiewają, darli by mordy krzycząc "Walter starym ch..em jest". kolejne żenua... no i co jeszcze? 12 kwietnia pierwszy mecz o wicemistrzostwo. a Reiss zagra 300mecz w ekstraklasie... a pamiętacie jak Wam hat- tricka wepchnął? Reiss uwielbia jubileusze i wielkie mecze... swą wypowiedź zakończę głupio. pragnę najpierw sie wytłumaczyć. ja naprawdę nic nie mam do kibiców Legii. uważam że mecze pomiędzy nami to święto futbolu w Polsce. ale sami wiecie, atmosferę trzeba podgrzać... pozdrawiam Warszawiaków! "bo z nienawiści, do tej drużyny, bo tak wycho- wychowano nas. i bez powodu, i bez przyczyny, śpiewamy dziś na cały świat!!!" reszte zna cały kraj:) Kolejorz do boju! Legio do gry! stwórzcie wielkie widowisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA OE: Lech - Odra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 14:44 Oj Jerry! Nie pamiętasz jak ta cała Legia w przeszłosci kazała grac tym zawodnikom,na których miała ochotę.Mieli tam odbywać służbę wojskową!!!Fakt,że było to dawno,dawno temu i można napisać,że nieprawda. A jednak tak było.Więc nie wypominaj tego lechitom {nie jestem kibicem Lecha} Odpowiedz Link Zgłoś