Dodaj do ulubionych

Fanfary i fujary - Portugalia - Niemcy

IP: *.chello.pl 20.06.08, 08:53
ogladalem mecz nie w polskiej tv i jakos faulu ballacka nie widzialem... teraz ogladam powtorke na zczuba.tv i jesli tam byl faul to taki jak lewandowskiego. 95% sedziow by tego nie gwizdnelo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Luki null IP: *.171.139.226.crowley.pl 20.06.08, 08:56
      To niech jeszcze Chorwacja wejdzie do polfinalu i wtedy nasze orly beda mowic ze odpadli z dwoma pozniejszymi polfinalistami ... a jednym finalista
    • Gość: Antyniemiec Re: Fanfary i fujary - Portugalia - Niemcy IP: 83.3.61.* 20.06.08, 09:07
      Portugalczycy nie pokazali nic nadzwyczajnego, szkoda tylko, że Niemcy grają z meczu na mecz coraz lepiej, bo wg mnie finał mają pewien.... i być może mistrza. Druga połówka drabinki turniejowej się wytępi i Niemcy w finale trafią na zmęczonego rywala, którego ograją bez problemu i znów fuksem wygrają. Chorwatów czy Turków nie uważam za trudnego rywala dla Niemców w tej fazie turnieju... Gary Lineker to bardzo mądry człowiek :)
    • Gość: Andrew Re: Fanfary i fujary - Portugalia - Niemcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 10:15
      Czuję, po prostu czuję to w kościach, że finał będzie Niemcy - Włochy, 0:0 i karne ;(
    • Gość: bolek Re: Fanfary i fujary - Portugalia - Niemcy IP: *.bielszowice.net 20.06.08, 10:37
      "sami-wiecie-czym" - hah wiedziałem, że ta bramka to jakieś czary :P
    • Gość: antyl Re: Fanfary i fujary - Portugalia - Niemcy IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.08, 10:51
      na fanfary zasłużył wczoraj roman kołtoń który współkomentował mecz niezwykle fachowo to robił z niezwykłą pasją widać że piłka nożna to jego pasja dawno nie słyszałem by ktoś przeżywał mecz tak jak on, po prostu przeszedł samego siebie
      niestety pełka wczoraj był jakiś anemiczny bez polotu powinien brać przykład z kołtonia
    • Gość: kali Re: Fanfary i fujary - Portugalia - Niemcy IP: *.chello.pl 20.06.08, 11:42
      Ja bym do fujar dodał Ricardo. To co zrobił przy trzeciej bramce... Żal.
    • Gość: Pantera Re: Fanfary i fujary - Portugalia - Niemcy IP: 89.171.57.* 20.06.08, 12:38
      Pomimo całej mojej sympatii do Ricardo również muszę stwierdzić, że po takim meczu jak najbardziej należy mu się miejsce w gronie fujar. Minął się z piłką o dobry metr, a gdyby ją chociaż odbił to może nie było tego trzeciego gola... W skali od 1 do 5 boruców za wczorajszy mecz niestety 0 :(
    • Gość: eq Re: Fanfary i fujary - Portugalia - Niemcy IP: *.aster.pl 20.06.08, 14:52
      Ronaldo został źle ustawiony (sam się źle ustawił?). on może grać klasycznego napastnika tylko jak przeciwnicy bronią się wysoko. w tym meczu niemcy zagęścili pole przed bramką i jako dziewiątka CR grał jakby go nie było.
    • Gość: sternik Re: Fanfary i fujary - Portugalia - Niemcy IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.08, 15:21
      stef: różnica tylko taka, że Ballack doszedł do piłki, i strzelił tylko dzięki temu, że odepchnął Ferreirę. A Lewandowski przepychał gościa, do którego piłka nie szła.
    • bastick Re: Fanfary i fujary - Portugalia - Niemcy 07.08.08, 12:54
      bastian jest cudny I LOVE YOU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka