Gość: kazik IP: 96.18.162.* 11.04.09, 19:27 gratulacje dla IV ligowej Lechii.jezeli Lechia spadnie z extra.ligi, to bedzie tez nie milo tej druzynie z mlodej extra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazik Re: Lepsza gra Lechii, wynik ten sam IP: 96.18.162.* 11.04.09, 19:38 jest dobrze.no i zgodnie z madroscia narodow[przyslowia],do trzech x sztuka.p.Kafarski dwa x wygral.lecz za trzecim sie juz nie udalo. chociaz Lechia grala tym razem lepiej.wszystko poszlo po mojej mysli, by najpierw Belchatow strzelil.chcialem widziec na co potem Lechie stac.teraz powinna wygrac z Arka i Gornikiem,jezeli tego nie zrobi, to mialem racje,mowiac poprzednio,ze do extraklasy weszla za szybko. powinna ograc sie z 3 lata najpierw w I lidze,a nie na sile isc w gore,bo lepsza kasa.kierownictwo patrzec trzezwo na sukcesy i dlugo falowo.a nie jak dziecinada.ciekawi mnie zdanie L.G.,czy nadal stawia na Lechie,bo cos kiedys o tym pisal.kosiarz,tez pewnie obiektywniej teraz na wszystko patrzy.no i dobrze,bo inne druzyny tez w niewesolej sytuacji i potrzeba im punktow.a ponad wszystko,to sport jest tylko zabawa i zawsze jest kolejny sezon i kolejna okazja. i nie przeklinajmy[glosno],zyczmy wszystkim wygranych,a niech wygra ten,co mu sie to uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Przereklamowany Siejewicz IP: *.witnet.pl 12.04.09, 17:16 Po meczu w Wodzisławiu, kiedy zawieszono sędziego myślałem, że będzie lepiej. Jestem rozczarowany sędziowaniem przereklamowanego Huberta Siejewicza. Pomijam to, że Ulatowski cały czas latał przy bocznej linii i zwracał mu uwagę na jego sędziowanie. Na powtórkach w wielu gazetach widać wyraźnie, że Zabłocki był faulowany i Lechii należał się rzut karny, ale co by wtedy powiedział trener kadry Ulatowski, a uznanie obu bramek dla grającego antyfutbol Bełchatowa też było naciagane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Przereklamowany Siejewicz IP: 96.18.162.* 13.04.09, 05:06 Bogus patrz na Lechii realia.jedz teraz do warszawy i patrz uwaznie na caly mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Lepsza gra Lechii, wynik ten sam IP: *.chello.pl 13.04.09, 14:55 GKS od 13 minuty grał na czas - żenada, byli słabsi od drużyny walczącej o utrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Lepsza gra Lechii, wynik ten sam IP: 96.18.162.* 13.04.09, 19:05 ale nerwami i taktyka byl lepszy.i za to mu brawa,wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lepsza gra Lechii, wynik ten sam IP: 87.205.108.* 14.04.09, 07:13 jak dla mnie to Lechia musi jak najszybciej zmienic bramkarza bo faktycznie bedzie pierwsza liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Lepsza gra Lechii, wynik ten sam IP: 96.18.162.* 14.04.09, 19:32 przede wszystkim musi zmienic nazwe,bo ta obecna to fatum.prosze przeczytac artykul na Lechia.Gda.Pl z 18 XI 2008r.[# 178 43/2008]pt. Lechisci czy Lechici? kazdy zauwazy,ze cos z nazwa nie tak i sukcesu nigdy na nieurodzajnym polu nie bedzie.przyjemnej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Lepsza gra Lechii, wynik ten sam IP: 96.18.162.* 15.04.09, 20:49 aha,jezeli Lechia w mlodej sobie tak swietnie daje rade,to moze je zamienic.niech mloda zagra chociaz raz w extra,a ta z extra w mlodej. to porownanie moze pokazac,ze problem jest w kierownictwie klubu. Odpowiedz Link Zgłoś