negativum 17.01.26, 22:30 www.youtube.com/watch?v=uKbuFYd468w Obejrzyjcie to proszę. Nie pisałem dziś wiele na F28, bo nie miałem o czym. Jednak cieszy mnie to, że zdjęto ze mnie kaganiec. Mogę dalej gryźć, gdy będzie potrzeba. WOLNOŚĆ… Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dynamic_pulse Re: Wolność… 18.01.26, 10:01 Żadnych wniosków z poprzedniej sytuacji? Wolność można szybko stracić, później biadololić i użalać się nad sobą. Odpowiedz Link
negativum Re: Wolność… 18.01.26, 11:43 dynamic_pulse napisał(a): > Żadnych wniosków z poprzedniej sytuacji? Wolność można szybko stracić, później > biadololić i użalać się nad sobą. Piszesz o administracji? :) Odpowiedz Link
negativum Re: Wolność… 18.01.26, 22:44 dynamic_pulse napisał(a): > Nie, o tobie. [b]Która gmina jako pierwsza złapie Romanowskiego dostanie wóz strażacki 🚒[/b] x.com/JanGrabiec/status/1867621254565343499 Wiesz, nawet tego nie kumam. Spotykam się np. z siostrzeńcami i chodzą jak w zegarku. Są Francuzami. Ostatnio jeden młodszy wypalił do ojca "nie mów do mnie po francusku. Mów po polsku". Normalnie to diabły niemyte. Siostra uwielbia mi je dawać pod opiekę. Nie jestem jakoś rozrzutny. Nie kupuję dzieci prezentami. A garną się do mnie. Wystarczy np. piłka. I dziecko jest twoje. Czują się pod twoją opieką bezpiecznie. Dostrzegasz ich chęci. Pogaduchy, dzieci je uwielbiają. Znam tysiące legend. Nie straszę dzieci, jak bracia Grimm. www.mozaikaliteracka.pl/2016/02/basnie-i-legendy-henryk-sienkiewicz.html Gdy jestem z dziećmi potrafię stać na kwiatuszkiem przez godzinę lub więcej. Taki trzmiel potrafi nie tylko zapylać :) www.youtube.com/watch?v=xi0_o8scFR0 Syn do dziś jest pod wrażaniem, że powiedziałem mu, że będzie miał grzybki na rano do jajecznicy. Śmiał się, wyszedłem koło północy do lasu. Dużo nie zebrałem jakieś pół kg, ale na jajecznicę wystarczyło. Odpowiedz Link
dynamic_pulse Re: Wolność… 19.01.26, 12:29 Też kiedyś nie kumałem, ale z czasem wiele zrozumiałem. W przypadku dużych celów podzielenie ich na etapy to bardzo dobry zwyczaj. Warto wtedy oczywiście pozapisywać sobie te etapy, natomiast potem smartujemy je po kolei i realizujemy po kolei. Nie ma potrzeby smartować dalszych etapów jeśli jeszcze nie zacząłem realizacji bieżącego – smartowanie wszystkiego od razu tylko narobi nam mętliku. Ponadto gdy robimy to stopniowo, etapami, przy smartowaniu kolejnych z nich mamy dzięki temu możliwość zaktualizować nasze plany i uwzględnić wiedzę wyniesioną z poprzedniego etapu (np. czy cel nie był za trudny, czy nie przewidziałem za mało albo za dużo czasu na jego realizację itp.) Mówią, że cel uświęca środki...zrozumiałem, że skuteczność jest ważniejsza niż etyka. Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Wolność… 18.01.26, 14:27 negativum napisał: > www.youtube.com/watch?v=uKbuFYd468w > Obejrzyjcie to proszę. > > Nie pisałem dziś wiele na F28, bo nie miałem o czym. Jednak cieszy mnie to, że > zdjęto ze mnie kaganiec. Mogę dalej gryźć, gdy będzie potrzeba. WOLNOŚĆ… > Fajny filmik. Przynajmniej się dowiedziałem kto to jest Perun. Odpowiedz Link
negativum Re: Wolność… 18.01.26, 15:15 boggi_dan napisał: > negativum napisał: > > > www.youtube.com/watch?v=uKbuFYd468w > > Obejrzyjcie to proszę. > > > > Nie pisałem dziś wiele na F28, bo nie miałem o czym. Jednak cieszy mnie t > o, że > > zdjęto ze mnie kaganiec. Mogę dalej gryźć, gdy będzie potrzeba. WOLNOŚĆ… > > > Fajny filmik. Przynajmniej się dowiedziałem kto to jest Perun. Szkoda, że Allegro zaprzestało tych produkcji. Były lepsze od wszystkich reklam. Szymona widziałeś, to jest totalny odlot. Odpowiedz Link