rybka.11 Re: Czy ta 22.03.12, 08:46 bo trzeba kategorycznie utopić, by nie wróciła przypadkiem ta "oszroniona i ośniezona"... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Czy ta 22.03.12, 10:12 pooszła z prądem, ale czy nie zmieni kierunku trudno przwidzieć ) nic to..wrzuci się jeszcze raz Odpowiedz Link
leziox Re: Czy ta 22.03.12, 12:31 Zostala utopiona wczoraj,wrzucona na ryja wprost pod barke wiozáca dwa tysiace ton wégla. Odpowiedz Link
leziox Re: Czy ta 23.03.12, 09:38 Ty tu zadnych wilkow z lasu lepiej juz nie wywoluj,cio? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czy ta 23.03.12, 20:35 Prawdę powiedziawszy o wilki mi tu wcale nie chodziło, tylko o Lezie Odpowiedz Link
leziox Re: Czy ta 23.03.12, 21:14 No tak,wilkiem straszono nas dawniej.Teraz straszy sie Leziami,które,jak wiadomo,bardziej przerazajace sá. Nie wiem czy w tym momencie powiedziec mam dziekuje,tyyyyyyyyyy.....!!!! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czy ta 24.03.12, 04:23 Gdybym Lezia widzieć nie chciała, to bym go nie wywoływała - i to jest ta różnica mała Odpowiedz Link
leziox Re: Czy ta 24.03.12, 11:25 No pacz-jak ciebie troche przycisnac to i wierszykiem mówic umiesz Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Czy ta 24.03.12, 16:40 O 4.23 to Ty JESZCZE nie spałas, czy JUŻ nie spałas? Odpowiedz Link
leziox Re: Czy ta 24.03.12, 18:35 Mnie sie wydaje ze juz nie spala,poniewaz Pterodaktyle mniej wiecej o tym czasie wstaja,natomiast z galezi drzew zwieszaja sie juz tak ok.23-ej. Odpowiedz Link
rybka.11 Lezio 24.03.12, 18:44 Dlaczego Ty Debi od pterodaktyli "wyzywasz" ?) Ja już kilka razy to przyuważyłam, ale nijak pojąć nie mogę - dlaczego? Odpowiedz Link
leziox Re: Lezio 24.03.12, 19:18 Nic nie wyzywam,bo to komplement w moich oczach. Geneza tego lezy glebiej,jak to sie Pteros pojawial na forum z zalaczona grafika pterodaktyla.Ale sama nazwa jest jeszcze starsza. Odpowiedz Link
leziox Re: Lezio 24.03.12, 19:19 Aa,juz wiem,bo kiedys pojawiala sie wczesnie rano i budzila wszystkich na forum,to zostala nazwana skrzeczacym pterodaktylem i nawet napisalem na ten temat wierszyk,ktory mozna prawdopodobnie znalezc w otchlaniach leziowych teksciorów. Odpowiedz Link
leziox Re: Lezio 24.03.12, 19:21 Wierszyk któren zalaczam bo nie byl zbyt gleboko zakopany. Pterodaktylizm Wśród gąszczy internetowych łączy, Schowane gdzieś w mieszkaniu Na peryferii wygnaniu Czai się dziwne zwierzę,śniac o ofierze Wrzaskliwe,pstrokate i płoche Misję dziejową sobie uroiło Aby wszystkim było miło Tak sobie kombinuje,gdy się loguje Zwierzęce macki wyciąga niekrótkie Chce dotrzeć na każde zadupie Tam gdzie wszyscy są w kupie Forum opanowuje,jak coś tam popiskuje Gdy śpisz sobie słodko w łóżeczku A tu nagle z rana,kochany,kochana Wrzask się rozlega po ziemi kresy Jam budzik-wstawajcie marginesy! I każdy udaje że mu tak błogo Ach,zwierzaku,jak to pięknie Z rana zerwać się z wyra smętnie I drzeć też pospołu pysk-co za zysk Jam nie istota poranna zaiste Denerwują mnie ryki jak z piekła peryferii Dostaję wnet groźnej histerii Jak słyszę wrzaski zwierza-nie nietoperza I tak sobie myślę spokojnie jak wariat Zwierzaczek pstrokaty znów mnie budzi Jak innych też tu ludzi Może by zwierza obuszkiem-w nóżkę? Noc zapada nad ziemskim padołem Ucicha wrzask i ryk zwierzęcia wrednego Tego zawsze samego By rano wystraszyć mnie znowu-gdzie chodu? Pterodaktylizm choroba niezwykła Nikt nie wie że zwierzę na wrzaski chore Nosi w sobie potworę Wypiję setuchnę-zwierza w łepek-nim ogłuchnę W ten sposób się niepokój skończy codzienny Będę spał tyle ile zechcę sobie z rana Bez zwierza przeszkadzania Pterodaktyle kopalniane-czas i dla was na spanie! THE END Copyright by Leziox Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Lezio 24.03.12, 19:32 Dziękuję za udostępnienie gościnne twórczości A o mnie poezji jeszcze nikt nie tworzył.... Musze znaleźć jakiego chętnego i zdolnego (co najmniej jak Ty ) poete Odpowiedz Link
leziox Re: Lezio 24.03.12, 19:46 Usmiechnij sie do mnie to ci napisze wierszyk o tobie zaraz wtedy,jak sie spotkamy przy browarze Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Lezio 24.03.12, 20:59 Teraz się uśmiecham, bo nie wiem, kiedy nam przy browarze dane będzie się spotkać?... Byś co stworzył o rybce akwariowej... Odpowiedz Link