Dodaj do ulubionych

Lojalka Palikota.

22.09.10, 11:14
Plama na idolu , czy może jeszcze jeden powód do dumy POszołomstwa ? :))))))))))))

niezalezna.pl/article/show/id/39207
Proszę odnosić się do treści lojalki a nie do autorki artykułu.
O autorce POszołomstwo może założyć sobie oddzielny wątek.
Obserwuj wątek
    • bodo.2 Re: Lojalka Palikota. 22.09.10, 11:48
      nawet Rp dała o tym wzmiankę,a gadzinówka? jej idol to zwykła kapusta
      • bodo.2 Re: Lojalka Palikota. 22.09.10, 11:55
        cały artykuł o tym gniocie politycznym w GP
    • donek_z_bagien POszołomstwo chyba w szoku 22.09.10, 13:17
      Ich ulubieniec to zwykła kapusta.Hahahaha.....
      • wujaszek_joe Re: POszołomstwo chyba w szoku 22.09.10, 13:20
        kogo zakapował?
    • elena4.2 Re: Lojalka Palikota. 22.09.10, 13:21
      A ja wiem? Wcale zdziwiona jakos nie jestem.
      Przeciez prędzej czy później musiało wyjśc.
      • off_nick Re: Lojalka Palikota. 22.09.10, 13:23
        Taka błyskotliwa kariera musiała się rozpocząć w ten sposób. To jasne jak peruwiańskie słońce.
        • elena4.2 Re: Lojalka Palikota. 22.09.10, 13:24
          No a jak inaczej w IIIRP?
        • stanislawcz02 Re: Lojalka Palikota. 23.09.10, 12:10
          PISAĆ MOŻNA WSZYSTKO,KRYTYKOWAĆ WSZYSTKICH KIEDY SAMEMU JEST SIĘ łAJNEM!
      • stanislawcz02 Re: Lojalka Palikota. 23.09.10, 12:07
        Palikot przynajmniej roznosił ulotki, a co robił Jarosław K.?
    • sebj.1 Re: Lojalka Palikota. 22.09.10, 13:30
      Debile. Takie lojalki w w pierwszych dniach stanu wojennego podpisało w wielkiej fabryce w której pracował mój teść kilkanaście tysięcy pracowników (w tym wszyscy członkowie tamtejszej solidarności), alternatywą było wywalenie z pracy.
      • donek_z_bagien W jakiej fabryce Debilu ? 22.09.10, 13:33
        sebj.1 napisał:

> Debile. Takie lojalki w w pierwszych dniach stanu wojennego podpisało w wielkie
        > j fabryce w której pracował mój teść kilkanaście tysięcy pracowników (w tym wsz
        > yscy członkowie tamtejszej solidarności), alternatywą było wywalenie z pracy.

To Palikot pracował w fabryce ?
        • etwas-geheimnis Re: W jakiej fabryce Debilu ? 22.09.10, 13:38
          Chodził do szkoły , a mógl nie chodzic, do łopaty potrzebowano wielu.
        • stanislawcz02 Re: W jakiej fabryce Debilu ? 23.09.10, 12:12
          > S t u p i d ! ! !
      • wiosnaludzikow Re: Lojalka Palikota. 22.09.10, 16:10
        Zgadzam siez Tobą.
        >sebj.1 napisał:
        > Debile.
        Nie mają pojęcia o czym piszą.
      • cics Re: Lojalka Palikota. 22.09.10, 17:23
        Chętnie bym się dowiedział, czy biłgorajska SB również torturowała pączkami, czy też miała bardziej tradycyjne techniki motywacyjne.
    • nnike Produkują kwity 22.09.10, 13:33
      Jest groźny? ;)
      • donek_z_bagien Re: Produkują kwity 22.09.10, 13:35
        nnike napisała:

> Jest groźny? ;)

Kto produkuje ? Miodowicz ?
    • etwas-geheimnis Re: Lojalka Palikota. 22.09.10, 13:40
      Widocznie nie za bardzo sie takim kwitem przejał , skoro w 3 lata później znów go musieli przywołać do porzadku.katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?lastName=palikot&idx=&katalogId=0&subpageKatalogId=3&pageNo=1&osobaId=9829&
    • mm-18 Ja z nieco innej beczki. 22.09.10, 15:05
      Ale troska o Palikota. Koledzy z Po, przeciwnicy z PiS-u, i inni z polityki, wszyscy dyskutują z troską nad pomysłem Palikota o utworzeniu swojej partii. Wszyscy, od prawa do lewa martwią się, że nie ma szans z partią, że mu nie wyjdzie, że lepiej dla niego, żeby nie. A po co ta troska? Jego sprawa. Jak mu nie wyjdzie, to padnie i wyleci z polityki i po kłopocie. Chyba, że ... Palikot ma naprawdę wielkie szanse, może zagrozić tym "renomowanym" partyjniakom i ich zborom??? Być może tak, skoro jak nie wyszła "perswazyjna troska", to zaczynają się takie chwyty? Czyżby tak???
      • 4_oddech_kaczuchy Re: Ja z nieco innej beczki. 22.09.10, 15:18
        Ciepło, ciepło...
        • indeed4 Linczek : 22.09.10, 16:54
          www.tvn24.pl/12690,1671310,0,1,partia-palikota-nie--dziekuje,wiadomosc.html
          • indeed4 A Henia Wyrwidąb partii nie zakłada ? 22.09.10, 17:00
            Sondaży jakoś nie widać - ma zamiar poprzestać na ( dotowanym przez fundację Kwaśniewskiej ) "dzieckowym" biznesie ?
            • indeed4 Chodzi oczywiście o Henię Łamignat. 22.09.10, 17:02
              Bardzo wszystkich przepraszam za przejęzyczenie :-)
              • indeed4 .... Waligóra ? 22.09.10, 17:10
                fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2434557,2,1,vl109953.html

Jeszcze raz wszystkich ogromnie przepraszam, zupełnie nie mogę sobie przypomnieć nazwiska tej pani :-O
    • bodo.2 Re: Lojalka Palikota. 22.09.10, 16:34
      znaczy to,że głąb nie zrozumiał jednego,jest jeden woc i basta,reszta to osły i dlatego zamiast marchewki dostał kij
    • piotr7777 Re: Lojalka Palikota. 22.09.10, 20:19
      Tu akurat nie widzę problemu.
      17-latek złapany na roznoszeniu ulotek podpisał co mu podsunieto, byleby szybko wrócić do domu.
      Palikot niegdy nie robił z siebie bohaterskeigo antykomuniosty, więc mu to nijak nie zaszkodzi.
      A dla większości jego fanów, którzy urodzili się w III RP, albo pod koniec PRL to już i tak prehistoria.
    • haen2010 Jest bez znaczenia. 23.09.10, 05:56
      Dla jego potencjalnego elektoratu. Pisowskie metody wykańczania via IPN doszczętnie się skompromitowały.
      Autorka dodaje mu splendoru. To dziennikarska szmata, pisowska również. Poza tym, siedemnastoletni szczeniak musiał nieźle rozrabiać, skoro go zamykali. Drugiego takiego przypadku nie znam. Czyli pełny szacun, panie Palikot.

Najlepszy dowód w tym, że media i politycy tematu wcale nie podchwyciły. Nie chcą mu robić darmowego publicity.

Nadrabiają minami, ale po ich nielicznych komentarzach widać, że pampersy są w obrocie. Dawno nie widziałem Schetyny w tak kiepskim humorze. Ma swój wielki udział w takim przebiegu spraw i każdy platfus ma o to do niego pretensję. Bo zaczęło się od wznowienia przez niego dawno umorzonych śledztw prowadzonych przez pisowskich prokuratorów. Niewyobrażalne świństwo w stosunku do kolegi partyjnego, towarzysza wielu wspólnych bibek i kampanii politycznych. Są granice, których przekroczenie dyskwalifikuje człowieka.
    • wikary.bis Re: Lojalka Palikota. 23.09.10, 08:32
      Kazdy z wypowiadajacych sie tu i bioracych tego wyjatkowego sqrw... w obrone to :
      -albo sam byl podobnym sqrw... , agentem , podpie...czem czy delikwentem , ktory takie gowno podpisal
      - albo platnym pacholkiem - "studentem" palikota wypowiadajacym sie tu dla niego na forum
      - albo sam onanizuje sie taka dzialalnoscia jak ten "dzialacz" - przesladowany , pokazuje w ostatnich 2 latach
      W istocie prawdopodobnie bylo tak jak esbek w "Psach" wyrazal sie o studentach , ze przy przesluchaniu srali w gacie ze strachu i podpie...li sienawzajem i cle srodowisko na wyscigi.
      A potem... jakze zasluzeni opozycjonisci ...jak ta szuja.
      Wyglada ze lobuz stracil "parasol ochronny" i moze sie szybko okazac jaki to klamca , oszust i kkryminalista. A papiorkow jest wiecej ..i to poczatek dopiero .
      Najprawdopodobniej palikot dostal dosc powazny cios i jest "groggy" . Wkrotce stuli ogon i wyemigruje.
    • erg_samowzbudnik Re: Lojalka Palikota. 23.09.10, 10:51
      donek_z_bagien napisał:

> Plama na idolu , czy może jeszcze jeden powód do dumy POszołomstwa ? :)))))))))
      > )))
      >
      > niezalezna.pl/article/show/id/39207
      > Proszę odnosić się do treści lojalki a nie do autorki artykułu.
      > O autorce POszołomstwo może założyć sobie oddzielny wątek.

Jarosław Kaczyński też podpisał lojalkę , tylko oczywista oczywistość jako jedyna została sfałszowana. Poczęstowano go pączkami i wysłano do mamusi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka