yossarian18 08.12.04, 21:37 www.ojczyzna.pl/ARTYKULY/Raimondo-J%20-%20Mit%20Juszczenki.htm I Juszczenko okazuję się być takim ukraińskim Kwaśniewskim czy Millerem. Ech... Szkoda tylko ludzi, Ukriany i Polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yossarian18 Re: Do admina 09.12.04, 12:30 Który wpis??? A od paru dni nic nie wycinałem... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Do admina 09.12.04, 23:26 Wpis o trudnej sytuacji Ukrainców, którzy muszą wybierać między rakiem, a gruźlicą. Wpis o fakcie jednak zatrucia Juszczenki, ale też sfałszowania wyborów przez ekipe Kuczmy. Wpis o nadzieji na demokratyczne wybory za 4 lata. Demokratyczne, bo w nowej ordynacji i z nowymi kandydatami. Ale byc może po prostu wpis poszedł i nie wszedł (sprawa łącz) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
republikan Re: Mit Juszczenki 09.12.04, 01:14 A czego można było oczekiwać? dla mnie to też nowe informacje, ale zaskoczony nie jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Mit Juszczenki 10.12.04, 22:46 Juszcenko to nacjonalista wspiera weternów z OUN i UPA zrobil to ostatnio na Wołyniu i żadnego poczucia winy ! Timoszenko aferzystka która siedziala w kicu za przekręty bankowe..w czym ona lepsza od Janukowycz aktóry tez w kiciu siedzial? w rodz przestepstwa? nie ważne za co ktos siedział ważne że siedział ani ona ani on nie byli więźniami sumienia...Juszcenko ponoć jest uczciwy..ktoś o kim mówi sie ze jest ukraińskim Balcerowiczem uczciwym być raczej nie moze w najlepszym wypadku udawał ze nic nie widział... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Nawet Urban wie kim naprawde jest Juszcenko 12.12.04, 13:15 i jego zwolennicy..w wym piśmidle przeukował nawet ulotkę w której t wzywa sie do wypędzenia z Ukrainy Rosjan Żydów i Polaków!!!! www.temnik.com.ua/ (NIE 50) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Nawet Urban wie kim naprawde jest Juszcenko 12.12.04, 13:19 Kurcze, facey patrz że na tą wypowiedź? Urban zawsze pluje jadem i kłamie, ale jak pluje tego co my, to jest mówi prawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 ... zabawne ... 12.12.04, 18:41 Ten artykuł to same kłamstwa. Konkrety - dotyczące wersji językowych stron kandydatów. Juszczenko ma normalną ukraińską stronę, ale autor po prostu nie zna się na internecie i nie umie szukać... Obłuda! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: ... zabawne ... 13.12.04, 22:17 a ty znasz biegle ukraiński? Odpowiedz Link Zgłoś