Dodaj do ulubionych

I co im pan zrobisz panie Gawkowski

12.08.26, 10:03
I co im pan zrobisz panie Gawkowski?

Wicepremier i minister cyfryzacji Krzysztof Gawkowski poinformował w środę, że zwrócił się do SpaceX o pilne przywrócenie równych zasad dla polskich użytkowników usługi Starlink Roam. Od 17 sierpnia polscy klienci w rozliczeniach z operatorem satelitarnego internetu mają być traktowani gorzej niż odbiorcy z innych krajów europejskich. tvn24.pl/biznes/z-kraju/spacex-a-starlink-w-polsce-gawkowski-domaga-sie-rownych-zasad-dla-klientow-st9185200

Może przestanie pan płacić Elonowi za abonament dla Ukrainy? To by go zabolało.
Obserwuj wątek
    • no-popis znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 10:28
      pies.na.czarnych napisała:

> Może przestanie pan płacić Elonowi za abonament dla Ukrainy? To by go zabolało.
      ...a komu to pomoże? Putinowi!
      Każdy pomysł u Ciebie dobry aby tylko wspomóc Putina.
      • pies.na.czarnych Re: znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 10:49
        Tobie twoi przełożeni z Moskwy podsunęli lepszy pomysł? Dawaj, nie krępuj się.
        • no-popis Re: znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 11:11

> Tobie twoi przełożeni z Moskwy podsunęli lepszy pomysł? Dawaj, nie krępuj się.

Twoja krysza już z na tym forum nie działa.
          Napisaleś co napisałeś : nie finansować starlink dla Ukrainy.

Podkul ogon ruska sabako i znikaj.
          • pies.na.czarnych Re: znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 11:24
            > nie finansować starlink dla Ukrainy

Znowu braki w wykształceniu u ciebie wychodzą. Ja napisałem "Może przestanie pan płacić Elonowi za abonament dla Ukrainy?"
            Nie o to jednak chodzi i nadal czekam na merytoryczne odniesienie się do tematu wątku.
            • no-popis Re: znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 11:27

> > nie finansować starlink dla Ukrainy
              >
              > Znowu braki w wykształceniu u ciebie wychodzą. Ja napisałem "Może przest
              > anie pan płacić Elonowi za abonament dla Ukrainy?"
              To w zasadzie to samo.
              Merytoryczne odnoszenie się do Twoich ruskich i antyukraińskich rzygów na tym forum nie jest możliwe, Rubcow.
              • pies.na.czarnych Re: znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 11:29
                > nie jest możliwe

To po ki pisior wiecznie podbijasz moje wątki?
            • taziuta Re: znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 11:28

> > nie finansować starlink dla Ukrainy
              >
              > Znowu braki w wykształceniu u ciebie wychodzą. Ja napisałem "Może przest
              > anie pan płacić Elonowi za abonament dla Ukrainy?"
              /... /

Żałosne tłumaczenie ruskiej onucy.
          • pies.na.czarnych Re: znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 11:28
            Jeżeli chodzi o finansowanie starlinków to wolałbym aby to robili banderowscy oligarchowie.
          • pies.na.czarnych Re: znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 12:23
            Oczywiście kacapski troll storima spieszy z pomocą ludzikowi.
            • no-popis Re: znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 12:57

> Oczywiście kacapski troll storima spieszy z pomocą ludzikowi.
              Po prostu nie lubi, jak i ja, putinowskich trolli na forum w Polsce Zapewne też z powodu, że teksty jakie zamieszczasz, w tym przypadku związany z Ukrainą, są zawsze na korzyść Putina.
              Nie kombinujcie agencie Rubcow z tą kryszą.
              • pies.na.czarnych Re: znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 13:12
                Po prostu on tak samo jak ty pracuje w kremlowskiej trollowni i musicie się towarzysze wspierać.
                • no-popis idż na urlop Rubcow, na Krym 12.08.26, 13:15

> Po prostu on tak samo jak ty pracuje w kremlowskiej trollowni i musicie się tow
                  > arzysze wspierać.
                  Treść jego postów nie wskazuje na proputinowskie tendencje.
                  Treść Twoich postów zdecydowanie to wykazuje jak ten tutaj zamieszczony.
                  • pies.na.czarnych Re: idż na urlop Rubcow, na Krym 12.08.26, 13:18
                    > Treść jego postów nie wskazuje na proputinowskie tendencje.

Lepiej maskuje się niż ty :)
                  • pies.na.czarnych Re: idż na urlop Rubcow, na Krym 12.08.26, 13:25
                    Trollu pisowski ja mam odwagę pisać to co myślę, a ty tak nauczony i przyzwyczajony od dziecka głosisz to co głosi stado.
                    • no-popis Re: idż na urlop Rubcow, na Krym 12.08.26, 13:29

> Trollu pisowski ja mam odwagę pisać to co myślę, a ty tak nauczony i przyzwycza
                      > jony od dziecka głosisz to co głosi stado.
                      Ty piszesz tu w imieniu Putina ale jeżeli to nazywasz odwagą....to Twoja praca, Rubcow.
                      • pies.na.czarnych Re: idż na urlop Rubcow, na Krym 12.08.26, 13:56
                        Ty bez Tuska i Putina żyć nie możesz 😅😅😅
                    • storima Re: idż na urlop Rubcow, na Krym 12.08.26, 13:50

> Trollu pisowski ja mam odwagę pisać to co myślę, a ty tak nauczony i przyzwycza
                      > jony od dziecka głosisz to co głosi stado.

Wyzywanie od „pisowców” nie przykryje faktu, że chwilę wcześniej proponował odcięcie łączności dla Ukrainy. Standardowa taktyka polaryzacji, żeby odwrócić uwagę od własnej wpadki.

Próba wciągnięcia wątku w polsko-polską wojenkę to tania zasłona dymna, gdy brakuje mu argumentów. Niezależne myślenie nie polega na ślepym powielaniu narracji wygodnej dla Moskwy.

• storima Re: znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 12:04

> Tobie twoi przełożeni z Moskwy podsunęli lepszy pomysł? Dawaj, nie krępuj się.

Szybka instrukcja z podręcznika operacji psychologicznych w Moskwie:

Namierz lokalny spór tutaj to Starlink w PL.

Wrzuć hasło o odcięciu pomocy wojskowej dla Ukrainy.

Gdy ktoś wskaże, że to realizacja interesów Putina zastosuj zabieg lustrzany i krzycz „to ty jesteś z Moskwy!”.

Słaby model językowy, próbujcie dalej. Prawdziwe cele tej manipulacji:

rozbić wsparcie dla Ukrainy i zasiać poczucie bezsilności wobec rządu.
      • basia_nobile Re: znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 11:27
        no-popis napisała:

> pies.na.czarnych napisała:
        >
        > > Może przestanie pan płacić Elonowi za abonament dla Ukrainy? To by go zab
        > olało.
        > ...a komu to pomoże? Putinowi!
        > Każdy pomysł u Ciebie dobry aby tylko wspomóc Putina.

Ukraina dostaje tak dużo pieniędzy z pomocy , że ma mniejszy deficyt od Polski . Stać ich na płacenie Muskowi .
        • taziuta Re: znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 11:29
          basia_nobile napisała:

> no-popis napisała:
          >
          > > pies.na.czarnych napisała:
          > >
          > > > Może przestanie pan płacić Elonowi za abonament dla Ukrainy? To by
          > go zab
          > > olało.
          > > ...a komu to pomoże? Putinowi!
          > > Każdy pomysł u Ciebie dobry aby tylko wspomóc Putina.
          >
          > Ukraina dostaje tak dużo pieniędzy z pomocy , że ma mniejszy deficyt od Polski
          > . Stać ich na płacenie Muskowi .

Puk puk, jest tam ktoś?
        • boggi_dan Re: znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 13:09
          basia_nobile napisała:

> no-popis napisała:
          >
          > > pies.na.czarnych napisała:
          > >
          > > > Może przestanie pan płacić Elonowi za abonament dla Ukrainy? To by
          > go zab
          > > olało.
          > > ...a komu to pomoże? Putinowi!
          > > Każdy pomysł u Ciebie dobry aby tylko wspomóc Putina.
          >
          > Ukraina dostaje tak dużo pieniędzy z pomocy , że ma mniejszy deficyt od Polski
          > . Stać ich na płacenie Muskowi .
          Nawet mniejszą prowizje od Orlenu na wachę. Za to pięknie się nam odpłacają
      • boggi_dan Re: znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 13:08
        Zdziwiony? To jest skutek polityki tak zwanego "ministra śliniaka" Sikorskiego i jemu podobnym.
        Przez te kilka lat wszystkie kraje zyskują, nawet Ukraina, tylko nie my.
        Taki mamy ten niby rząd nieudaczników.
    • pies.na.czarnych Re: I co im pan zrobisz panie Gawkowski 12.08.26, 17:19
      Gawkowski znowu poległ, a tak się chwalił, że cyberbezpieczeństwo jest na wybitnym poziomie.

Wicepremier potwierdził czarny scenariusz. "Doszło do nadzwyczajnego wycieku danych" tvn24.pl/biznes/tech/wicepremier-potwierdzil-czarny-scenariusz-doszlo-do-nadzwyczajnego-wycieku-danych-st9186112

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka