witek.bis 08.01.06, 10:59 Cytują Prezesa, a pokazują Prezydenta. Czy z bliźniąt jednojajowych wypada robić sobie jaja? wiadomosci.interia.pl/wiadomosci/news?inf=703942 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Interia sięgnęła DNA 08.01.06, 11:02 witek.bis napisał: > Cytują Prezesa, a pokazują Prezydenta. Czy z bliźniąt jednojajowych wypada > robić sobie jaja? he he, faktycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Interia sięgnęła DNA 08.01.06, 11:04 Zwróć uwagę na podpis pod zdjęciem: Kaczyński... Nawet trudno zarzucić asekurantom, ze się pomylili. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra co w temacie ojca Michnika ? 08.01.06, 11:03 witek.bis napisał: > Cytują Prezesa, a pokazują Prezydenta. Czy z bliźniąt jednojajowych wypada > robić sobie jaja? mylisz się, ale tak mało macie Wy - antykaczory powodów do satysfakcji że każda okazja dobrą :) Właśnie prezydent Kaczyński (ten ze zdjęcia) jako pierwszy jako pierwszy rozmawiał z Gilowską o jej wejściu do rządu. ps. czy w wydaniu przedwojennym pisał Reguła o ojcu Michnika, że kapował? zdaje się obiecywałeś odnaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: co w temacie ojca Michnika ? 08.01.06, 11:06 rekontra napisał: > witek.bis napisał: > > > Cytują Prezesa, a pokazują Prezydenta. Czy z bliźniąt jednojajowych wypad > a > > robić sobie jaja? > > mylisz się, ale tak mało macie Wy - antykaczory powodów do satysfakcji > że każda okazja dobrą :) > > Właśnie prezydent Kaczyński (ten ze zdjęcia) jako pierwszy > jako pierwszy rozmawiał z Gilowską o jej wejściu do rządu. > > > ps. czy w wydaniu przedwojennym pisał Reguła o ojcu Michnika, że kapował? > zdaje się obiecywałeś odnaleźć. sorki, ja się pomyliłem - jako pierwszy PO WEJŚCIU do rządu rozmawiał z Gilowską - a o wejściu do rządu rozmawiał Jarosłąw :) ale pod zdjęciem nie ma imienia :)- więc podpis rzeczywiście błędny. co z ojcem Michnika ? czy dopisano po wojnie że sypał, czy kapował przed wojną i o tym pisano? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: co w temacie ojca Michnika ? 08.01.06, 11:11 :) Widzę, że nie muszę już cytować Prezesa :-) To dobrze, bo jako zatwardziały antykaczysta musiałbym to odchorować ;-) PS A co tu robi ojciec Michnika? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: co w temacie ojca Michnika ? 08.01.06, 11:14 PS Przepraszam - nie doczytałem. Napisałem, ze postaram się sprawdzić, ale nie wcześniej niż za kilka dni. Teraz nie mam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ty nie jestes "rekontra" - ty jestes "katarynka 08.01.06, 11:16 Michnika": obsesja jakas, zupelnie w komuchowskim stylu "a w Ameryce to Murzynow bija"... Czy to naprawde az tak ciezko o wlasne umyslowe "odkomuszenie"? Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra forumowe bicie piany Kropek :) 08.01.06, 12:46 kropek_oxford napisał: > Michnika": obsesja jakas, zupelnie w komuchowskim stylu "a w Ameryce to > Murzynow bija"... tak nisko cenisz Michnika? uważasz, że odsunał się na boczny tor? a możesz merytorycznie coś napisać? kilka razy czytałem Twoje listy w których powołujesz się na bardzo "rzadko spotykane nazwiska" - nie obraź się, ale wykazałeś się :) wiesz więc chyba o co w tym wszystkim biega ? nie plecioesz trzy po trzy, ale nmależysz do grupy trzymającej wiedzę. zapraszam więc do dyskusji konkretnej, nie bierz udziału w biciu forumowej piany. Kilkuy już znawców tematu wymiękło :) ps. spotkałem się z pisaniem do Ciebie "Gabrysiu" - ponieważ trochę inaczrej dyskutuję z facetami, a inaczej z kobietami możesz mi napisać, czy jesteś kobietą ? będę znacznie bardziej łagodnie dobierał argumentację i środki :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarls_bronson Re: Interia sięgnęła DNA 08.01.06, 11:08 Przecież to normalne wśród naszych dziennikarzy Na TVN pamiętam przed wyborami często posługiwano się zdjęciem Jarosława mówiąć o Lechu. Im najlepiej szło odróżnianie Millera od Kwacha i tak chyba zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ktoras z amerykanskich gazet lepiej tylka dala: 08.01.06, 11:19 zamiast fotki ktoregos z Blizniakow, poleciala do druku fotka Unibombera, Teda Kaczynskiego - jak ksenofobia, to tylko amerykanska;) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Ktoras z amerykanskich gazet lepiej tylka dal 08.01.06, 11:21 Jeśli dobrze pamiętam, to zrobiła to któraś z gazet izraelskich, a nie amerykańskich. Nie sugerujesz chyba, że to i tak na jedno wychodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze.ciemnogrodu Re: Ktoras z amerykanskich gazet lepiej tylka dal 08.01.06, 12:39 a mnie sie kiedyś wydawało że Bogusław Kaczyński to starszy brat tych najsłynniejszych chyba dziś bliźniaków Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log a mnie się nie wydaje, ja wiem, że książe to ozrm 08.01.06, 13:30 no nie gałęski ?? Odpowiedz Link Zgłoś