zdybex 31.08.07, 14:58 Dotychczas co godzine konferencja prasowa w tu zanikł. Nie wie co się dzieje, czy juz siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Gdzie jest zero? 31.08.07, 14:59 Mowia, ze Jarek w areszcie domowym go trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Gdzie jest zero? 31.08.07, 15:11 Moze go sumienie zeżarło? Może ludzka krzywda? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Gdzie jest zero? 31.08.07, 16:33 gdzie jest Ziobro!!!! Zbiniu, na konferencje prasową czas!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe kaczor coś go na dystans trzyma ostatnio 31.08.07, 17:50 chyba zbynek przegiął z tym chlapaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Raz w miesiącu znika na 48 godzin. Pewnie 31.08.07, 17:52 zdybex napisała: > Dotychczas co godzine konferencja prasowa w tu zanikł. Nie wie co się dzieje, > czy juz siedzi? muszą go podładować i - jeżeli zachodzi potrzeba - przeprogramować. Wszak to cyborg. Odpowiedz Link Zgłoś
procenty Re: Raz w miesiącu znika na 48 godzin. Pewnie 31.08.07, 18:13 Ziobr0 pewnie ćwiczy krok, jak ostatnio ujrzałam jak podchodził do stanowiska z mikrofonami, to mało nie padłam, lekko, jakby tanecznie, jednocześnie znac było tę bezkompromisowość i odwage, a uczciwośc wylewała mu sie z kieszeni i pełzała po podłodze. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Jego się nie leczy, jego się naprawia !!! 31.08.07, 18:38 allspice napisała: > Moze leczy stargane nerwy? Powtarzam, że on JEST SZTUCZNY. Cyborg i już. Czegoś takiego Matka Natura by nie wykombinowała, ani od małpy, ani kreacjonistycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jego się nie leczy, jego się naprawia !!! 31.08.07, 18:46 gat45 napisała: > allspice napisała: > > > Moze leczy stargane nerwy? > > > Powtarzam, że on JEST SZTUCZNY. Cyborg i już. Czegoś takiego Matka > Natura by nie wykombinowała, ani od małpy, ani kreacjonistycznie. Matko święta, a KTO takie coś wykombinował? Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Mam pewne podejrzenia, ale jeszcze ktoś to 31.08.07, 18:53 wos9 napisała: > gat45 napisała: > > > allspice napisała: > > > > > Moze leczy stargane nerwy? > > > > > > Powtarzam, że on JEST SZTUCZNY. Cyborg i już. Czegoś takiego Matka > > Natura by nie wykombinowała, ani od małpy, ani kreacjonistycznie. > > Matko święta, a KTO takie coś wykombinował? podsłucha ? I zechce się dowiedzieć więcej ? Ja o szóstej już wprawdzie jestem na nogach, ale przyjmować młodych mężczyzn w stroju niekompletnym - nie zwykłam. Może więc nie będę się nimi dzielić. W każdym razie takie coś mogło powstać tylko w czyjejś genialnej, acz chorej głowie. Projekt. Wykonanie oczywiście fachowe. Kwalifikacje fachowca i konceptora każdy gołym okiem widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Jego się nie leczy, jego się naprawia !!! 31.08.07, 18:57 wos9 napisała: > gat45 napisała: > > > allspice napisała: > > > > > Moze leczy stargane nerwy? > > > > > > Powtarzam, że on JEST SZTUCZNY. Cyborg i już. Czegoś takiego Matka > > Natura by nie wykombinowała, ani od małpy, ani kreacjonistycznie. > > Matko święta, a KTO takie coś wykombinował? Kto wykombinował? Mówią,że układ. Już są komputerowe wydruki na temat cyborgów i układu:) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Jego się nie leczy, jego się naprawia !!! 31.08.07, 21:25 plastikowy znaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Gdzie jest zero? 31.08.07, 19:56 uczy się obsługiwać kserokopiarkę i żyletkę Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Gdzie jest zero? 31.08.07, 21:21 zaufanie w sondażach spadło mu prawie o połowę, wieć Jarosław wycofał go chwilowo z pierwszej linii frontu Odpowiedz Link Zgłoś