ranisz82 08.08.06, 00:48 Jestem zainteresowany odkupieniem mieszkania TBS w Poznaniu. Powierzchnia co najmniej 45 m kw, 2+ pokoje. Kontakt: ranisz@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akepinska Re: Kupie TBS w Poznaniu 11.10.06, 07:50 Witam, Mam mieszkanie 3 pok. na parterze ul. Folwarczna, Poznan. Mieszkanie w pieknej , cichej okolicy, sasiedzi w porzadku, mieszkanie 3 letnie. Mam polozone piekne plytki w kortyarzu, kuchni, obu lazienkach. W 1 lazience podwieszany sufit, sciany w pokojach miodowy pastelowy, korytarz, kuchnia lososiowy. W kuchni roleta, w pokojach zaluzje kolorowe.Do mieszkania przynalezy naprawde wielka piwnica, duzy balkon. Mieszkanie ma 63m2.czynsz wraz z woda wynosi 750zl, prad w granicach 120zl na 2 mc.W mieszkaniu jest kablowka i stale przylacze internetowe (2 gniazdka). Zostawiam meble kuchenne na wymiar wraz z oswietleniem. bede sie wyprowadzala prawdopodobnie we wrzesniu 2007- zal;ezy czy budowa domu bedzie na czas. Jesli jest pan zainteresowany, prosze podac ile bylby Pan w stanie dac mi tzn. odstepnego. Nadmieniam ze kaucja i partycypacja dla TBS to ok. 57tys. prosze o odp. ma maila akepinska@konto.pl Odpowiedz Link