alkebab Re: Kupię TBS Warszawa 04.01.08, 15:16 mam do sprzedania kawalerkę 41m - tbs marki - kowalczyka możliwość postawienia ścianki działowej - wyjdą 2 pokoje kontakt dabramczyk@op.pl Odpowiedz Link
bed-kat Re: Kupię TBS Warszawa 13.02.08, 14:29 Witam! Mam do sprzedania mieszkanie w TBS Marki. Mieszkanie 32m2 z balkonem, w pełni wyposażone w sprzęt RTV i AGD oraz umeblowane. Blok jest z 2002 r. ogrodzony i strzeżony. Dobry dojazd do Centrum Warszawy. Cena wraz z komórką lokatorską i odstępnym 125 tys zł. Mój nr tel. 511 525 023 Pozdrawiam Odpowiedz Link
1-anna Re: Kupię TBS Warszawa 05.12.08, 12:58 Sprzedam mieszkanie TBS w Markach (3 km do centrum handlowego Targówek) 45m2- 2 pokoje z podziemnym miejscem garażowym. Blok z 2001 r., 2-piętrowy, ogrodzony. Cicha, spokojna okolica. Blisko szkoła, przedszkole, sklep,ośrodek zdrowia, dom kultury. Kuchnia urządzona, 2 szafy wnękowe w przedpokoju i w pokoju. W pokojach na podłodze panele. Zapraszam do obejrzenia. Tel: 502-384-109 Odpowiedz Link
pawel.kolutynski Re: Kupię TBS Warszawa 12.01.09, 12:57 Witam, odstąpię mieszkanie wolnoczynszowe, z zasobów komunalnych na Pradze Południe w Warszawie. Mieszkanie w nowym budownictwie. Mieszkanie składa się z dwóch pokoi 15m2, jednego 25m2, kuchni, łazienki, dużego korytarza i garderoby-do zabudowy. Kuchnię można przenieść jako aneks do dużego pokoju, dodając w ten sposób kolejny pokój np. gabinet. Do mieszkania należy taras zielony, na który wychodzi się bezpośrednio z dużego pokoju lub jednego z 15m2. Na tarasie posadzona trawa, tuje, zamontowana zjeżdżalnia i piaskownica dla dziecka. Do mieszkania należy piwnica - ok 4m2. Podłogi wyłożone dębowym parkietem, stolarka okienna - ciemne drewno, drzwi wejściowe-Gerda. Pod budynkiem znajduje się garaż podziemny. Jeżeli ktoś nie chce opłacać abonamentu może samochód parkować na strzezonym parkingu odkrytym. Mieszkanie jest puste, przygotowane do remontu pod nowego Najemcę. Osiedle jest zamknięte i strzeżone. Samo mieszkanie posiada także alarm. Osiedle mieści się na Pradze Południe. W okolicy kilka szkół i przedszkoli. Także żłobek. 10 min. spacerem do Wisły i parków. Wiele połączeń autobusowych w każdym kierunku Warszawy. Cena mieszkania to 280tys.pln. W przypadku zainteresowania - proszę o kontakt pod nr tel. 0- 722226465. Odpowiedz Link
sulejsad Re: Kupię TBS Warszawa 12.01.09, 14:53 Mam do sprzedania kawalerkę 52m na Pradze Południe miła i spokojna dzielnica ,blisko bazarku Szembeka. Odpowiedz Link
karola22222 Re: Kupię TBS Warszawa 12.01.09, 20:11 Witam bardzo prosze o podanie ceny i wiecej informacji . n_karolina@o2.pl Odpowiedz Link
kiden Re: Kupię TBS Warszawa 12.01.09, 15:55 Posiadam mieszkanie w TBS na Woli (Warszawa), 57m2, dwa pokoje, oddzielna kuchnia z szafkami pod wymiar, łazienka z dużą narożną wanną, szafa wnękowa w przedpokoju, rolety w oknach, komórka lokatorska. Zaintereoswanych proszę o kontakt kiden@tlen.pl Odpowiedz Link
henryk1974 Re: Kupię TBS Warszawa 14.01.09, 08:28 A czy interesuje Pana Józefów, 25 km od Warszawy? E:mail - mieszkanie68m@onet.eu Odpowiedz Link