djsnoopi 20.03.08, 08:11 Kupie mieszkanie w systemie TBS lub dam odstępne za mieszkanie lokatorskie/kwaterunkowe w Warszawie a także w Krakowie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lasotmar Re: Kupię mieszkanie TBS Warszawa, Kraków 20.03.08, 18:50 Sprzedam mieszkanie TBS 39 m, w Warszawie na Białołęce przy ul.Kowalczyka 16., V piętro, widok na lasek i kanałek żerański, 2 pokoje z aneksem kuchennym, duża loggia 8,5 m, glazura, terakota, panele, komórka lokatorska na piętrze. Miejsce parkingowe przy ochronie, osiedle zamknięte. Rok budowy 2003. Wartość: 169 tys. (tylko gotówka) z wyposażeniem kuchni, i dużą szafą wnękową. Tel. 600 082 407 Odpowiedz Link
jaseweryn Re: Kupię mieszkanie TBS Warszawa, Kraków 15.04.08, 18:15 Kraków – Sprzedam jednopokojowe mieszkanie TBS o powierzchni 36,5 m2. Mieszkanie na drugim piętrze, bardzo słoneczne - duży balkon – piwnica. Media z MPEC , czynsz z mediami ok. 550 zł. Mieszkanie zostało nabytę drogą partycypacji w budowie w roku 2000. Lokalizacja przy ulicy Nowohuckiej koło ośrodka szkolenia kierowców. Mieszkanie może być wolne w przeciągu najbliższych miesięcy - do uzgodnienia. Kontakt mail> zesewery@cyf-kr.edu.pl, tel 695 49 13 46 Odpowiedz Link
agchot Re: Kupię mieszkanie TBS Warszawa, Kraków 15.04.08, 21:49 mam mieszkanie w systemie TBS w Lesznie po Warszawa (kawalerka, 35 m2) prosze o kontakt agchot@wp.pl Odpowiedz Link
ablij Re: Kupię mieszkanie TBS Warszawa, Kraków 16.04.08, 15:19 Mam do sprzedania mieszkanie TBS w Warszawie. Proszę o kontakt nr kom. 609 043 322 Odpowiedz Link
berni03 Re: Kupię mieszkanie TBS Warszawa, Kraków 23.04.08, 19:49 jesli to dalej aktualne, sprzedaję w pelni urzadzone , do wporwadzenia od zaraz, albo wynajmowania innym, dobra lokalizacja dla studentów. zdjecia : picasaweb.google.com/bnogaj/SprzedaMieszkanie Odpowiedz Link
dean_bishop TBS WARSZAWA SPRZEDAM 24.04.08, 13:19 Mieszkanie 54m na trzecim piętrze w nowooddanym (koniec 2007) siedmiopiętrowym budnku. Lokalizacja 7km od centrum (15m samochodem w godzinach szczytu). Wykończone pod klucz - glazura, terrakota, podłogi (deska barlinecka), pomalowane ściany, biały montaż. 2 pokoje, widna kuchnia, duży korytarz, łazienka z wanną, garderoba, balkon. Spółdzielnia wyposażyła mieszkanie w zlew i kuchenkę. Opcjonalnie miejsce garażowe, 2 windy, taras rekreacyjny na dachu budynku. Czynsz 750zł (wszystkie opłaty oprócz światła + rata kredytu zaciągniętego przez spółdzielnie). Cena 199tys Chętnym mogę wysłać zdjęcia bloku i samego mieszkania + plan lokalu. Pozdrawiam i w razie pytań proszę o telefon na 502475793 lub mail dean_bishop@wp.pl Odpowiedz Link
ela004 Re: Kupię mieszkanie TBS Warszawa, Kraków 24.04.08, 12:40 Mam do odstąpienia mieszkanie w Warszawie,ul.Kowalczyka - Białołęka mieszkanie 38 m kw.wydzielona kuchnia i sypialni, pierwsze piętro, słoneczne, ciche,w pokojach panele jasne,przedpokój z dużą szafą, łazienka i kuchnia tarakota, komórka schowek na tym samym piętrze, cena do uzgodnienia wstępnie 150 000,-.Mój telefon0508-951- 058.Pozdrawiam Elżbieta Odpowiedz Link
olyver Re: Kupię mieszkanie TBS Warszawa, Kraków 13.05.08, 03:40 kowalczyka 40m2 z garazem 608 800 700 Odpowiedz Link
wyrwuss Re: Kupię mieszkanie TBS Warszawa, Kraków 17.05.08, 17:16 witam!! mam super do sprzedania, cena go negocjacji po oglądnieciu mieszkanka, Sprzedam mieszkanie TBS 2 pokojowe + pomieszczenie gospodarcze. Powierzchnia użytkowa 50 m2, /kuchnia ze skosem/. Mieszkanie świeżo urządzone, we wszystkich pomieszczeniach panele, w przedpokoju glazura. W łazience płytki na podłodze i ścianach.Mieszkanie z balkonem.W oknach rolety. W mieszkaniu dostęp do internetu i telefonu. Kuchnia umeblowana, kuchenka elektryczna.W kuchni instalacja pod zmywarke.W przedpokoju szafa wnękowa.Ogrzewanie z MPEC, więc bardzo tanie!! Lokalizacja cicha i spokojna. Dużo miejsca parkingowego, na parkingu kostka. Blisko piekarnia i komunikacja autobusowa oraz tramwajowa.Bardzo blisko Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Łagiewnikach. Cena zawiera wykończoną łazienkę , kuchnię i szafę wnękową. dom.gratka.pl/tresc/26-26003893-malopolskie-krakow-podgorzekurdwanow-halszki.html?w=d2b1f53f379991c2&s=2 Odpowiedz Link