seb-mag 18.06.09, 08:31 Witam serdecznie, Pilnie poszukuję mieszkania za odstepne na terenie miasta Poznania. Metraż do 45 m. Czekam na propozycje :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert28oo Re: Poszukuję mieszkania za odstępne (Poznań) 10.09.09, 08:02 mieszkanie na łazarzu 42 m dwupoziomowe na górze dwa pokoje po 12m dół malutka łazienka z prysznicem aneks kuchenny z jadalnią(lub małym salonem jak kto woli) ogrzewanie gazowe,piec dwufunkcyjny,okna plastikowe,ocieplone steropianem wejscie bezposrednio z ogródka,mieszkanie komunalne z pózniejszą mozliwościa wykupienia, do odświeżenia ,czynsz ok 200zł plus media,odstępne ok 30 tyś moj mail robert28oo@interia.pl Odpowiedz Link
anna185 Re: Poszukuję mieszkania za odstępne (Poznań) 27.12.09, 14:13 Witam prosze o wiecej informacji i jakies zdjecia tego mieszkania. Pozdrawiam.anna185@gazeta.pl Odpowiedz Link
aronk17 Re: Poszukuję mieszkania za odstępne (Poznań) 16.09.09, 10:54 Odstąpimy kawalerkę w TBS, ul.Folwarczna, blisko Malty. III piętro, 36m2,duży przedpokój 7,9, osobna kuchnia 7,2, pokój 16,7, łazienka 4,3. Mieszkanie z duzym balkonem,piwnicą.Zostawiamy kuchnie+szafa-komandor w przedpokoju.Rok budowy 2000r. w razie pytań aron.k@wp.pl Odpowiedz Link
ann130 Re: Poszukuję mieszkania za odstępne (Poznań) 17.09.09, 21:04 Witam Odstąpię mieszkanie TBS przy ul. Folwarcznej w Poznaniu, blisko Malty, terenów zielonych. Lokalizacja naprawdę SUPER!Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, spacerowiczów lub osób lubiacych cisze i spokój. Mieszkanie jest 2 pokojowe w bloku z cegły z 2005 r. Jest duży balkon, 2 piwnice, do uzytku wspólnego suszarnia. Podłoga drewniana, kafle w łazience, kuchni, szafa Komandor w przedpokoju, kuchnia urządzona, sprzęt(zmywarka) pozostaje w mieszkaniu. Mieszkanie może zostać pozostawione z tym wyposażeniem, które jest. Wolne w terminie do uzgodnienia. Szczerze polecam, gdyż mieszkanie jest warte obejrzenia i zamieszkania! Zapraszam serdecznie Kontakt: edicta@wp.pl Odpowiedz Link
robisus Re: Poszukuję mieszkania za odstępne (Poznań) 23.09.09, 15:33 Dysponuje 44mkw - 2 pokoje+ ankes kuch.+ łazienka.Położone przy ul.Naramowickiej.Mieszkanie w PTBS czyli koszt to: zwrot pratycypacji ( która musi byc by mieszkac w PTBS) + odstępne. Dodatkowo jest tez garaż w podziemnej hali garażowej. Proszę o kontakt 604 504 715 Odpowiedz Link
haidi14 Re: Poszukuję mieszkania za odstępne (Poznań) 27.09.09, 19:46 Witam, oferuję prawo najmu za odstęne - 2-pokojowe mieszkanko (troch większe 50,51 mkw)w TBS przy ul.Szyperskiej. Kontakt 664 457 307 pozdrawiam Odpowiedz Link
mayka1 Re: Poszukuję mieszkania za odstępne (Poznań) 02.10.09, 07:50 Witam, mam do odstąpienia ładną kawalerkę na ul. Folwarcznej - metraż ok. 40 m2 - pokój jest duży, ma 21,52 m2, kuchnia oddzielna 7,60 m2, bardzo ustawna z dwoma oknami, łazienka z WC 4,21 m2 i korytarz 6,04 m2. Mieszkanie znajduje się na I piętrze, posiada również balkon oraz piwnicę. Pokój z uwagi na spory metraż można podzielić na dwie części np. wypoczynkową i jadalną, bądź tak jak w moim przypadku część wypoczynkową i część dla dziecka. W mieszkaniu pozostaje zabudowa kuchenna oraz wyposażenie łazienki, w pokoju szafa. Mieszkanie jest funkcjonalne i bardzo przytulne. Czynsz ok. 650 zł. Mieszkanie będę zwalniała luty / marzec 2010. W razie zainteresowania mogę podesłac kilka zdjęć. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
magdaupoznan Re: Poszukuję mieszkania za odstępne (Poznań) 03.10.09, 19:59 mayka1 napisała: > Witam, mam do odstąpienia ładną kawalerkę na ul. Folwarcznej - > metraż ok. 40 m2 - pokój jest duży, ma 21,52 m2, kuchnia oddzielna > 7,60 m2, bardzo ustawna z dwoma oknami, łazienka z WC 4,21 m2 i > korytarz 6,04 m2. Mieszkanie znajduje się na I piętrze, posiada > również balkon oraz piwnicę. > Pokój z uwagi na spory metraż można podzielić na dwie części np. > wypoczynkową i jadalną, bądź tak jak w moim przypadku część > wypoczynkową i część dla dziecka. > W mieszkaniu pozostaje zabudowa kuchenna oraz wyposażenie łazienki, > w pokoju szafa. > Mieszkanie jest funkcjonalne i bardzo przytulne. > Czynsz ok. 650 zł. Mieszkanie będę zwalniała luty / marzec 2010. > W razie zainteresowania mogę podesłac kilka zdjęć. > > Pozdrawiam, ja równiez jestem zinteresowana ofertą. Prosze o info dot. odstępnego. Mój mail kotna22@wp.pl Odpowiedz Link
mamba888 Re: Poszukuję mieszkania za odstępne (Poznań) 05.10.09, 12:57 Witam, jestem zainteresowana tą kawalerką. Będę bardzo wdzięczna za zdjęcia i informację o kosztach odstępnego na maila "gazetowego". Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
mayka1 Re: Poszukuję mieszkania za odstępne (Poznań) 06.10.09, 21:12 Witam, czy mail "gazetowy" to mamba888@gazeta.pl? Przepraszam za głupie pytanie, ale nie jestem w tym obeznana.. :( Odpowiedz Link
crisp71 Re: Poszukuję mieszkania za odstępne (Poznań) 08.03.10, 13:10 Witam. 4 osobowa rodzina szuka mieszkania za niewielkie odstępne. Metraż to powyzej 40 metrów kw. Dzielnica nie ma znaczenia. Moj email: crisp71@gmail.com Odpowiedz Link
bobas9 Re: Poszukuję mieszkania za odstępne (Poznań) 09.03.10, 17:34 Oddam za odstępne mieszkanie tbs Koziegłowy 2 pok 58m Odpowiedz Link
olena82 Re: Poszukuję mieszkania za odstępne (Poznań) 04.06.10, 09:04 czy nadal aktualne? Odpowiedz Link
gonia_pl Re: Poszukuję mieszkania za odstępne (Poznań) 09.03.10, 19:24 polecam kawalerke w Naramowicach 34 m pokój + osobna kuchnia kontak 501301120 mrych@wp.pl Odpowiedz Link
xagona Re: Poszukuję mieszkania za odstępne (Poznań) 04.06.10, 02:29 Szukam mieszkanka do 35-50m, bez zadłużenia, za odstępne. Najchętniej z centralnym ogrzewaniem i balkonem, może być do remontu. Dzielnica obojętna. Nie TBS! xagona@wp.pl Odpowiedz Link
anetas01 Re: Poszukuję mieszkania za odstępne (Poznań) 25.06.10, 18:25 witam, mam do odstąpienia mieszkanie dwu pokojowe 50m, ul. naramowicka. w razie zainteresowania prosze o kontakt. anetas01@gazeta.pl pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link